Kızlar ilk 3 ay süren o aşırı yorgunluk hali gerçekten çok berbat bişeydir. Hatırlıyorum da sanki iki omzumda iki fil oturuyormuş gibiydim, O kadar bir bitkinlik hali.Koltukta yaşıyordum resmen..Üstüne kokulara da hassasiyet eklenince çekilmez bir hal alıyor bu durum ama geçiyor sıkmayın canınızı, keyfiize bakın:)
Amazon aynen yaşadıklarımı anlatmışsın :)))))) Ohh bee şükürler olsun az kaldı inşallahhh bu şikayetlerden kurtulmaya :dance:
balsurat acaba benim bildiğim balsurat mıCADIARZUklomen ve gonaphenle hamile kalanlar topiğinde varmıydın canım:uhm:ben de klomenle hamile kalmıştım daolumunekankayizsmile
her neyse senin adına çok sevindim..Rabbim sağ salim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
evet zeze o topıkte balsuratım ben :)) DUa için Allah razı olsun senden..
Bende ilk 6 ayımda bolca içtim ama sonra kestim..
ki bende bilmem pek gaz sorunu..
saolun kızlar bu onerıler ıcınn cok yararlı gercektenn ...pekı mıde bulantısı ceken arkadaslar neler yaptıı???
güzel annecikler merhaba,
bende enterasan bir şey var... şu an 13+2 yim. 12 ci haftaya kadar hiç birşey yoktu. son 4-5 günden beri bulantılarım başladı. normalde hep okuduğum sayfalarda ilk 2 ay bulantı denniliyor. ama benim üç aydan sonra başladı. bu normal mi? yoksa ben bir anormalmiyim..
acibiberrr,
sağol canım ya:)) vallahi bu bitek bende mi oluyor ters mi işliyor mekanizmam demiştim:)) evet dediğin çok doğru özellikle açıkınca çok daha fazla bulanıyor midem..
kuzularım,
hurma tavsiyesini birçok yerde okudum. ama sanırım son aylara doğru yemek gerekiyormuş. ben alıp yemeye başladım ama son aylarda yenilmesi gerektiğini öğrenince bıraktım.. ne ypayım?
arkadaşlar bunu anlatmadan geçemedım bol bol hurma yıyın hurmanın faydalarını anlatamam ve peygamberımızın hadısı var guzel yuzlu guzel huylu çocuk sahıbı olmak ıçın bol bol hurma yıyın benı tanıyanlar bılır acayıp uslu bı kızım oldu.maşallah
ayy cok saolunn melum durumumdan dolayı yenı okudum yazdıklarınızıı artık yavas yavas azaldıı bulantılarımm...hurma dedıgınızz hacdan gelen hurmalar gıbı olanlardan dımı kızlarrr?* bıde meyve olarak hurma waryaa??
evet hAcdan gelen hurmalar..
ben hurmayı çok severim ve hamile kaldığım günden beride tüketiyorum
bebeğimin uslu olması olayını hiç duymamıştım
benim hutmayı yeme amacım ağzımda demir gibi acı bi tat var
onun için sürekli tatlı bişeler yiyorum
şeker hurma meyve sakız gibi
inşallah bebeğimde uslu olur opuyorumnanaktan
bişe sorcam siz ağzınızdaki şu acılıktan demir gibi bi tat ne yesen de geömiyen bu tatdan ne zaman kurtuldunuz?
neler yaptınız
birde mide yanması için ne gibi tavsiyede bulunursunuz?
şimdiden tşkler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?