2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

Kızlar ilk 3 ay süren o aşırı yorgunluk hali gerçekten çok berbat bişeydir. Hatırlıyorum da sanki iki omzumda iki fil oturuyormuş gibiydim, O kadar bir bitkinlik hali.Koltukta yaşıyordum resmen..Üstüne kokulara da hassasiyet eklenince çekilmez bir hal alıyor bu durum ama geçiyor sıkmayın canınızı, keyfiize bakın:)

Amazon aynen yaşadıklarımı anlatmışsın :)))))) Ohh bee şükürler olsun az kaldı inşallahhh bu şikayetlerden kurtulmaya :dance:

Amazon aynen yaşadıklarımı anlatmışsın :)))))) Ohh bee şükürler olsun az kaldı inşallahhh bu şikayetlerden kurtulmaya :dance:

balsurat acaba benim bildiğim balsurat mıCADIARZUklomen ve gonaphenle hamile kalanlar topiğinde varmıydın canım:uhm:ben de klomenle hamile kalmıştım daolumunekankayizsmile

her neyse senin adına çok sevindim..Rabbim sağ salim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

evet zeze o topıkte balsuratım ben :)) DUa için Allah razı olsun senden..

verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkur ederım benımde dogum tarıhım 4 ekım hayırlısıyla verdıgınız bılgıler cok yararlı sagolun

saolun kızlar bu onerıler ıcınn cok yararlı gercektenn ...pekı mıde bulantısı ceken arkadaslar neler yaptıı???

saolun kızlar bu onerıler ıcınn cok yararlı gercektenn ...pekı mıde bulantısı ceken arkadaslar neler yaptıı???

bana kayısı kurusu çok iyi geliyodu dersin ortasında bulanmaya başlayınca arkamı dönüp ağzıma bi tane atıyodum midemi çok rahatlatıyodu bi de aç kalmamaya çalışın

merhaba canım ben 2008 ekim annesiyim ama yazını okuyunca kendi hamileliğim geldi bende 3 ayımı laylay lom geçirmişti ama sonra eyvah eyvah korkutmıyım seni ama doğuma kadar devam etmişti özellikle açken malum sıcaklar galiyo yazın ortaları çok zor oluyo ama aç kalmamaya çalış sabah kalkınca hemen tuzlu bişeyler atıştır ve tokken bol bol su iç bana bunlar iyi geldi biraz olsun

arkadaşlar bunu anlatmadan geçemedım bol bol hurma yıyın hurmanın faydalarını anlatamam ve peygamberımızın hadısı var guzel yuzlu guzel huylu çocuk sahıbı olmak ıçın bol bol hurma yıyın benı tanıyanlar bılır acayıp uslu bı kızım oldu.maşallah

acibiberrr,
sağol canım ya:)) vallahi bu bitek bende mi oluyor ters mi işliyor mekanizmam demiştim:)) evet dediğin çok doğru özellikle açıkınca çok daha fazla bulanıyor midem..

kuzularım,
hurma tavsiyesini birçok yerde okudum. ama sanırım son aylara doğru yemek gerekiyormuş. ben alıp yemeye başladım ama son aylarda yenilmesi gerektiğini öğrenince bıraktım.. ne ypayım?

yok hayatım hiç bırakma butun hamılelığın boyunca ve emzırdığın surece ye çok faydasını gorursun bebeğın uysal olur doğumun kolaylaşir sütün çok olur.hz.meryem hurma ağcının altında doğum yapmiş sadece hurma yıyerek bebeğını beslemiş

Verdiğiniz güzel bilgiler ve destek için hepinize teşekkür ediyorum.Sanırım biraz geç oldu ama daha yeni gördüm

kaydirigubbakcemile5bende hurmAyi cok yemistim ve gercekten benim kizimda cok uslu masallah ...

ayy cok saolunn melum durumumdan dolayı yenı okudum yazdıklarınızıı artık yavas yavas azaldıı bulantılarımm...hurma dedıgınızz hacdan gelen hurmalar gıbı olanlardan dımı kızlarrr?* bıde meyve olarak hurma waryaa??

evet hAcdan gelen hurmalar..

ben hurmayı çok severim ve hamile kaldığım günden beride tüketiyorum
bebeğimin uslu olması olayını hiç duymamıştım
benim hutmayı yeme amacım ağzımda demir gibi acı bi tat var
onun için sürekli tatlı bişeler yiyorum
şeker hurma meyve sakız gibi
inşallah bebeğimde uslu olur opuyorumnanaktan

bişe sorcam siz ağzınızdaki şu acılıktan demir gibi bi tat ne yesen de geömiyen bu tatdan ne zaman kurtuldunuz?
neler yaptınız
birde mide yanması için ne gibi tavsiyede bulunursunuz?
şimdiden tşkler a.s.

o tadi hatirliyorum ama nezaman gectigini hatirlayamadim ....
bende hic mide yanmasi olmadi ama olan arkadaslarimiz gaviskon isimli surubu kullaniyorlardi faydasini gorenler vardi .
yagli kizartma turu seyler yememeye ozen gosterin onunda faydasi olur ..
yagli et,hamur isleri falan yememeye calisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…