2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

2 tane emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım...
eğer kışın mutlaka atlet giyen biriyseniz, emzirme atleti alın daha iyi hemde beliniz açılmaz...

2 tane emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım...
eğer kışın mutlaka atlet giyen biriyseniz, emzirme atleti alın daha iyi hemde beliniz açılmaz...

yaz kıs atlet gıyenlerdenım. onerını dıkkate alıcam. tesekkurler.

rica ederiz, işinize yaramışsa ne mutlu bizezemuszemus
haftalar, aylar hep bi beklentiyle geçip gidiyo şunuda duysam şuda geçse diye, bi bakmışsın kavuşmuşun yavruna her anın tadını çıkarın, Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah...

yaz kıs atlet gıyenlerdenım. onerını dıkkate alıcam. tesekkurler.

rica ederim, o zaman mutlaka emzirme atleti al, emzirme sütyeninin üzerine normal atlet giyince emzirirken onu çıkarmak falan epey uğraştırıyor çünkü...

rica ederim, o zaman mutlaka emzirme atleti al, emzirme sütyeninin üzerine normal atlet giyince emzirirken onu çıkarmak falan epey uğraştırıyor çünkü...

amaann sıyır gitsin newar ne yokkkaydirigubbakcemile3

Merhabe herkese;

Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu ve sanırım ekime denk geliyo doğum.Tabi daha çok erken ilerisini düşünmek için ama tavsiyeleriniz için teşekkürler:CüvCüv:

Merhabe herkese;

Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu ve sanırım ekime denk geliyo doğum.Tabi daha çok erken ilerisini düşünmek için ama tavsiyeleriniz için teşekkürler:CüvCüv:

madem ekim annesisin sen de 2010 ekim anneleri topic ine gel olmaz mı?

merhabalar
daaha bugun gördüm topiğinizi kızlar
verdiğiniz bilgiler için çoook teeşekkür ederim arkadaşlar
daha ilerleyen günlerde size çookk ihtiyacımız olacak a.s.

Bende yazayım, keşke çok daha fazla uyusaydım ve hiç durmadan gezseydim. Kocişle daha bol keyif yapsaydım. Ve keske kuzum için o kadar çok alışveriş yapmasaydım, neredeyse aldığım hiçbirseyi giyemedi kuzum.

Doğum yaptığım gün (sezeryan) ayaktaydım ve kesinlikle pişman degilim naz yapmadığım için, naz yapsaydım eger ilk 1 hafta annem, kayınvalidem ve eşim bebişimin bakımı konusunda aldım sazı elime durumuna gelebilirlerdi, oysaki kuzumun herseysi benim istediğim gibi oldu.

bende ekim annesi olacam inş.
tavsiyelerinizi okumaya devam edicem
teşekkür ederi arkadaşlar hakikaten dikkat edilmesi geren şeyler

çok teşekkür ederim kızlar faydalı bilgileriniz için. çok duygulandım bilmiyorum sanırım sadece sizlerin ve 2010 annelerinin yazdıklarını okuyunca bi bebeğim olacağı fikrine bağlanıyorum, gerçek olduğunu hissediyorum (yada sulu bir hamile olduğum için ağlamışımdır :) ) inş. bizlerde kucağımıza alıp kokularını içimize çekebiliriz Rabbim herkese nasip etsin inş.

iyi ki bol bol döneminde meyve yedim, kuruyemiş yedim, haşlanmış yumurtamı 1 gün atlamadım,hem 8.aya kadar çalıştım he de bol bol gezdim, yürüyüş yaptm,8.aya kadar bebeğe bir şey almadım ve hala sadece ihtiyacı oldukça alıyorum,naz yaptım abartmadan.sancılarımı evde beklemedim çünkü hastanede bebeğimin kalbinin sancılara dayanamadığı anlaşıldı ve sezeryan oldum.
keşke son aylarda her şeyi stres yapmasaydım,tatlıdan uzak kalıp son 2 ayda 5kg almasaydım ki bebek3kg doğdu,idrar yolu enfeksiyonuma dikkat etseydim çnkü 8.ayda erken doğum tehlikesi atlattım.süt içemedimse de yoğurt yeseydim ve bir de balık ama tiksinmiştim ondan.

hanımlar harikasınızz..
bende 5 haftalık hamileyim ve acayip tüyolar aldım sayenizde. bi sürü dikkat edilecek notum oldu. teşekkürler ediyorum hepinizeee..

bu arada naz işi tam bana göre olmuş sanırım kızllaarrr opuyorumnanaktan kocam son bi kaç gündür çatlamış vaziyette kaydirigubbakcemile3 nappiiimmm biliyorum ki doğum yaptıktan sonra bu keyifler kalmayacak.. yatıyorum uzanıyorum uyuyorum işleri ondan istiyorum kaydirigubbakcemile3 olsun de mi çünkü herşeye ben koşuşturayım sorumlulukları ben alayım o ne olduğunun farkına bile varmasın lmaz: bunu istemiyorum aslaa kaydirigubbakcemile çok mu kötüyüm ne zemuszemus

şaka bi yana yanlış anlamayın yani bunları eziyet boyutunda yapmıyorum. eşimle akşam şakalaştıkta 'aaaa sen şimdiden böyleysen yandık' diyor kaydirigubbakcemile3 bence dee zemuszemus

not:2010 ekim anneleri yakında gelecem topiğeee aklinialirimsmile

tamam gel beklıyoruz topic e:):)

merhaba cici hamişler... Rabbim sağlıkla bebeişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Hamilelik hayattaki en özel ve en güzel duygudur... Allahın verdiği o kutsal emaneti taşımak... bunun tadını çıkarın.. mutlu ve huzurlu olmaya gayret edin...sinirlendiğinde strese girdiğinizede hemen elinizi karnınıza koyun ve: miniğim üzülmesin , stres yapan şeyler gelip geçer ama bebişte tesiri kalıcı olur.. şu an sizin nefes almanızla o büyüyor temiz ve huzurlu bir şekilde nefes almanız önemli... iş yerinizle insanlarla yaşadığınız sıkıntılar hep geçecekk sakın takmayın kafanıza...

bulantılarınız olunca da çok kötü hissetmeyin kendinizi ben her bulantımda: işte bebeğim ben burdayım anne diyor... diye düşünüp tebessüm ederdim... o bile ayrı güzellik...

naz meselesine gelince NAZLANINNNNNNNNNNN...:) bebek olduğunda sadece naz çekiyorsunuz ve annelikten izne ayrılmak yok bunu hiç unutmyın, eşinizle ne kadar yalnız vakit geçirmek istiyorsanız son aylarınız, geçirin... şu an içimde kalan çok şey var eşimle ilgili bebiş olunca eliniz kolunuz bağlanıyor...

bu aylarda yedikleriniz önemli değil diyenleri dinlemeyin her an sağlıklı yemek sağlıklı yaşamak gerekiyor, zararlı ve organik olmayan herşeyden uzak durun...

az ama devamlı olan şeyler önemlidir... ben buna çok dikkat ettim...

keşke daha çok balık yeseydim ama bulantılrım el vermedi.. balığınız deniz balığı olsun...
cola ve türevlerinden uzak durun...

çok alış veriş yapmayın...inanın kendi aldıklarınız gelen hediyeler derken çoğunu giydiremiyorsunuz.. ben gibi giydirip resim çekip çıkarırsınız küçülenleri :))...

bebeğimle ilgili en büyük keşkem bebeğimdeki rahatsızlığı geç fark etmiş olmam... 2 çocuk dru görmesine rağmen fark edemediler ve bir ay geç teşhis kondu bebeme... bebeğiniz başını herhangi bir yöne çevirmede zorlanıyorsa sizin herhangi bir göğsünüzü almada zorlanıyorsa yüzünde herhangi bir asimetriklik varsa tortikolisten olma ihtimai var, benim bebeğim tortikolis oldu 2 dr da fark edemedi... doğum sırasında zorlanmadan olmuş..

çok pinpirikli olmayın ama çok dikkatli olun, yenidoğan hastalık ve belirtilerini şimdiden öğrenin...

ben çok fazla vitamin hapı kullanmadım herşeyi doğal almaya çalıştım keşke hiç vitamin hapı kullanmasaydım... keşke daha çok yoğurt yiğip pekmez içseydim

güneşli havalarda gezin bebeğin kemik gelişimi anne karnında başlar...

ve en önemlisi bol bol dua edin ... ne kadar dikkat edersek edelim bir yere kadar... O yüzden Yaradana bol bol dua edeceğiz sağlık sıhhatli akıllı uslu evlatlar için...

hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…