- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
tsk edrım tatlım benım yaa... zaten bu sefer ne hıkmetse ıkız doğuyor içime
2 tane emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım...
eğer kışın mutlaka atlet giyen biriyseniz, emzirme atleti alın daha iyi hemde beliniz açılmaz...
ben şu an yeni okudum hemen yazayım dedim tavsiyelerınız için tsk.ler benım 12 yasında kızım var su andada 5 haftlık gebeyim haftaya dr.ne dıyecek bakalım kalp atısını duyacagız allah ızın verırse
yaz kıs atlet gıyenlerdenım. onerını dıkkate alıcam. tesekkurler.
rica ederim, o zaman mutlaka emzirme atleti al, emzirme sütyeninin üzerine normal atlet giyince emzirirken onu çıkarmak falan epey uğraştırıyor çünkü...
amaann sıyır gitsin newar ne yokkkaydirigubbakcemile3
Merhabe herkese;
Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu ve sanırım ekime denk geliyo doğum.Tabi daha çok erken ilerisini düşünmek için ama tavsiyeleriniz için teşekkürler:CüvCüv:
tamam görüşmek üzere o zaman:)
tamam gel beklıyoruz topic e:):)hanımlar harikasınızz..
bende 5 haftalık hamileyim ve acayip tüyolar aldım sayenizde. bi sürü dikkat edilecek notum oldu. teşekkürler ediyorum hepinizeee..
bu arada naz işi tam bana göre olmuş sanırım kızllaarrr opuyorumnanaktan kocam son bi kaç gündür çatlamış vaziyette kaydirigubbakcemile3 nappiiimmm biliyorum ki doğum yaptıktan sonra bu keyifler kalmayacak.. yatıyorum uzanıyorum uyuyorum işleri ondan istiyorum kaydirigubbakcemile3 olsun de mi çünkü herşeye ben koşuşturayım sorumlulukları ben alayım o ne olduğunun farkına bile varmasınlmaz: bunu istemiyorum aslaa kaydirigubbakcemile çok mu kötüyüm ne zemuszemus
şaka bi yana yanlış anlamayın yani bunları eziyet boyutunda yapmıyorum. eşimle akşam şakalaştıkta 'aaaa sen şimdiden böyleysen yandık' diyor kaydirigubbakcemile3 bence dee zemuszemus
not:2010 ekim anneleri yakında gelecem topiğeee aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?