2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

Paylaşımlarınız çin çok teşekkür ederim 2009 anneleri,okurken büyük keyif aldığımı belirtmeliyim,inşallah biz de seneye sizin gibi bebişlerimizle geçirdiğimiz güzel anları paylaşabilirz. Henüz 5 haftalık benim bebişim,umarım herşey yolunda gider,sevgiler hepinizeee..

benimde fikrim şudur ki naz falan yapmayın siz naz yaptıkca eve insanlar doluyo insan demek herkafadan ses demek iyi olun bebeğinize kendiniz bakın bakabileceğinizide gösterin çünkü herkes aaaa sen daha beceremezsin dur biz yıkıyalım dur biz değiştirelim durumunda oluyo. lohusalık acayip bişey kendi annenizin yaptıkları bile sinirini zıplatıyo insanın mümkün oldugunca yanlız bakın bebeğinize ben sadece 10 gün annemle kaldım o yetti

tam olarak bende bunu dusunuyorum eger fırsat verırsenız bı bakarsınız bebeğı kucagınaza bıle alamaz hale gelmıssınız... dureklı akıl verenler evıne karısanlar ben yapmadıgım halde cektım bunu sunku yapsaydım dusunemıyordum

canım ben hamileyken eşinize nazlanın demek istedim:)) doğurunca zaten anne oluyoruz öyle bir lüksümüz kalmıyor..

cnm eşe naz yapınca eş annesınden yardım ıstıyo tecbubeyle sabıttır doguruncada daha cok sen hastasın yat dıyorklar helede sezeryanlıysan bı kere naz yapım dedım baktım bır hafta kaynanam bızdeydı her duzenımı bozmustu ıstemıyorum dedıkce ınadına yaptı 9 ayda agzımdakı tek laf ıstemıyorum ben kocama dıyorum sen neden yapıyosundu ne zaman naz yapmaya kalkıssam kadın oğlu yapmasın dıye kendı gelıyordu

doğrudur canım benim kayınvalidem ve görümcem yok sadece bi tane eltim var oda dnya iyisi.. Allah yardımcınız olsun hayatım, yaşamadımm ama kayınvalideyle hayat gördüğüm kadarıyla bayağ zor... keşke daha anlayışlı olsalar...

bende ekim annesi olcam inş verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederiz nazımızı tabiki çekecekler şurda 9 çekecekler çok zevkli oluyo ama bebek dogunca onlar naz etmezler inş bizlere...

bende ekim annesi olcam inş verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederiz nazımızı tabiki çekecekler şurda 9 çekecekler çok zevkli oluyo ama bebek dogunca onlar naz etmezler inş bizlere...

inş etmezler valla. lohusayken de naz cekılmez herhalde:):)

bana edıyolarmıs gelıyo benım kocam bayağı bebeklestı cunku dıyolardı cocuklarını kıskanıyolar babalar dıye ınanmazdım ama artık ınanıyorum

2009 anneleri hepinize teşekkürler,bilgiler çok faydalı :)darısı başımıza inşallah.bende hamileliğin keyfini çıkarmayı düşünüyorum.ama şu işteki stres olmasaaaa:sinifsinif:

doğdukları vakit naz yapma ayrıcalığı direkt bebeklerinizin olacak kızlar. siz de eşiniz de onu nazlayacaksınız zaten keyifle yerimseniben sağlıkla kavuşun inşallah. :Saruboceq:

kızlar siz mükemmelsiniz.
ne güzel yazmışsınız.
unutmayın bizleri yazın..
beni bir sorum olacak. sezaryan hakikaten kötümü?

ne güzel yazmışsınız.

Cnm benim o bünyeden bünyeye değişiyor mesela bana da hamişken sezeryan ı çok kötü anlattılar benim hiçbi sorunum yoktu ama ben korktum normal doğumdan kafamçokkarıştı yani kendim tercih ettim kimseye de yalan söylemedim çok konuşan oldu neden neden die hatta yakın arkadaşım da sezeryan olmasına rağmen yok çocuk dönmedi yok aşağı inmedi die bi sürü palavra attı
Bence önemli olan senin nasıl hissettiğin ve huzurlu nasıl olacağın tabii ki normal doğum daha ii ama eğer seni benim gibi huzursuz edicekse sezeryanı tercih et derim evet doğumdan sonraki 2 gün biraz yorucu geçiyo ama 3. topluyosun kendini zaten o 2 günde miniğinin yüzü unutturuyo herşeyi inan hatırlamıyosun
Ben doğurduğumun 2. ayı tekrar bebişim olsun demiştim inan öyle düşünüyosun tabii bide en önemlisi eşinin yardımları olmalı

ben de solstice gibi isteğe bağlı sezaryeni tercih ettim canım.. kızım doğum pozisyonundaydı, normal doğuma engel teşkil edecek bir durum görünmüyordu. çatı muayenesine gerek duymadım tabii. 2. gün ayaktaydım, 5. katta evimiz, oraya çıktım düşün artık.. doğum yapacak olsam sil baştan, yine sezaryeni tercih ederdim, ama tavsiye edemem kimseye.. herkesin kimyası farklı, kararı verecek olan sizlersiniz. öyle ya da böyle önemli olan anne ve bebeğin sağlıkla birbirine kavuşması. son aylarda belirginleşir az çok doğum şekli, şimdiden bunları düşünmeyin. hamileliğinizin keyfini çıkartın derim.. yerimseniben

ne güzel yazmışsınız.

amaaaaaannn okadar çok korkutuyolarki insanı her konuda sezaryan çooooook kolay bi doğum ben çok memnun kaldım elbette biraz sancın ağrın olucak. o da zaten 1 gün bile sürmüyo. korkmayın abartıyolar. sonda çok acıtıyo dediler ben hissetmedim bile.

ne güzel yazmışsınız.

canım ben normal doğum için 42. haftaya kadar bekledim ama doğmadı, artık riske girdiği için spinal ans. ile sezeryan oldum. her hangi bir sıkıntım olmadı çok şükür. hakkında sağlıklı olanı Rabbim nasip etsin..

ne güzel yazmışsınız.

herşeyin doğalı bence, normal doğum çok kutsal mucizevi birşey bence...
hayatta en büyük pişmanlıklarımdan biri oldu keşke sezeryan olmasaydım ( bebeğim gelmeyi kendi istediği zman gelseydi...gerçi acil durum oldu suyu azaldı ama hala acaba doktor uğraşmak istemdi de acil acil diye beni sezeryan aldı diye üzülüyorum. 2. yi kesin normal doğurucam...

ben de normal dogumu onerenlerdenim ama daha sizler icin erken sonradan sorun cikabiliyor sezeryan gerekebiliyor
ben epidural normal dogum yaptim 2. santim acilmada epidural istemistim
ailemle sohbet ederek gecirdim dogumu epidurali de tavsiye ediyorum korkulacak birsey yok.

bende epidural normal doğum istiyorum tatlım
ama insanlarımız çokmu cahil ne beni hep korkutuyolar
epidural doğumda sakat kalırmışım o çocuğa kim bakarmış
belim ağrırmış bel fıtığı olurmuşum
baş ağrısı olurmuş
boyun ağrısı olurmuş
sende böyle bişeler oldumu canım

kızlar sağolun. ben normal istiyorum ama canım benim çok tatlı. birde sezaryan ile göbek kalıyor çok gazın oluyor ağrısı 1 sene süren bile oluyor deniliyor.
tabi son döneme kadar birşey söylemek zor. hayırlısı ile kucağıma alcağım günler gelsinde rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsinde...
daha çok küçük teyzeleri:))
Allah sizlerinde evlatlarını bağışlasın. hayırlı evlatlar olsunlar. hep yüzünüzü güldürsünler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…