benimde fikrim şudur ki naz falan yapmayın siz naz yaptıkca eve insanlar doluyo insan demek herkafadan ses demek iyi olun bebeğinize kendiniz bakın bakabileceğinizide gösterin çünkü herkes aaaa sen daha beceremezsin dur biz yıkıyalım dur biz değiştirelim durumunda oluyo. lohusalık acayip bişey kendi annenizin yaptıkları bile sinirini zıplatıyo insanın mümkün oldugunca yanlız bakın bebeğinize ben sadece 10 gün annemle kaldım o yetti
benimde fikrim şudur ki naz falan yapmayın siz naz yaptıkca eve insanlar doluyo insan demek herkafadan ses demek iyi olun bebeğinize kendiniz bakın bakabileceğinizide gösterin çünkü herkes aaaa sen daha beceremezsin dur biz yıkıyalım dur biz değiştirelim durumunda oluyo. lohusalık acayip bişey kendi annenizin yaptıkları bile sinirini zıplatıyo insanın mümkün oldugunca yanlız bakın bebeğinize ben sadece 10 gün annemle kaldım o yetti
cnm eşe naz yapınca eş annesınden yardım ıstıyo tecbubeyle sabıttırdoguruncada daha cok sen hastasın yat dıyorklar helede sezeryanlıysan bı kere naz yapım dedım baktım bır hafta kaynanam bızdeydı her duzenımı bozmustu ıstemıyorum dedıkce ınadına yaptı 9 ayda agzımdakı tek laf ıstemıyorum ben kocama dıyorum sen neden yapıyosundu ne zaman naz yapmaya kalkıssam kadın oğlu yapmasın dıye kendı gelıyordu
bende ekim annesi olcam inş verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederiz nazımızı tabiki çekecekler şurda 9 çekecekler çok zevkli oluyo ama bebek dogunca onlar naz etmezler inş bizlere...
bende ekim annesi olcam inş verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederiz nazımızı tabiki çekecekler şurda 9 çekecekler çok zevkli oluyo ama bebek dogunca onlar naz etmezler inş bizlere...
kızlar siz mükemmelsiniz.
ne güzel yazmışsınız.
unutmayın bizleri yazın..
beni bir sorum olacak. sezaryan hakikaten kötümü?
ne güzel yazmışsınız.
ne güzel yazmışsınız.
ne güzel yazmışsınız.
ben de normal dogumu onerenlerdenim ama daha sizler icin erken sonradan sorun cikabiliyor sezeryan gerekebiliyor
ben epidural normal dogum yaptim 2. santim acilmada epidural istemistim
ailemle sohbet ederek gecirdim dogumu epidurali de tavsiye ediyorum korkulacak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?