2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

ececim beni de eklersen sevinirim
ömer kaan ımın doğum tarihi:8 ekim
doğum kilosu boyu:3660-51
kasım :4500-55
aralık :5700-60
ocak :6400-61
şimdiden teşekkür ederim bende aranıza yeni katıldım gerçekten çok güzel bir site:)(bu arada ismim funda)

kızlar beni hatırlarsınız bi süredir fazla giremiyodum tekrar döndüm :) bakıyorumki kilolar büüymeler yazılmaya başlamış benide eklermisiniz bende ekim annesiyim ama aynı musyas gibi erken doğum yapıp erken kucaıma aldım bebeimi. o yüzden yazıyorum şimdi;
anne: serincim
kuzusu: serin
doğum tarihi: 23.09.2009
doğum boy kilo: 2500 gr - 47 cm
ekim : 4500 gr 52 cm
kasım: 5900 gr 56 cm
aralık: 7000 gr 61 cm

masallah kuzucuklara ekledim duzelttim bayanssulusmile ilk sayfada gorebilirsiniz

Canim ben daha önce oglusumun dogum tarihini yazmayimi unuttum :))))))

Listeye mümkünse eklermisin ?

oglusum--- -------Alperen 29-9-2009 .
dogum kilosu .----- 3570 gr 51cm
simdi kilosu --------7470gr 63cm olmus dün itibariyle

Son düzenleme:
5 inde doktora gittik nilimin ağırlığı 5300 olmuş boyu da 63 cm. bu ay az kilo aldığı için doktor idrar ve dışkısını aldı test yapmak için. asonuçlar bugün çıkacak umarım bi sorun yoktur...eğer testte bişey çıkmazsa çok fazla irdelemeyecem dedi dr. bazı aylar bebekler fazla uzayım az kilo alabilirler dedi...

bizimde aynı oldu tatlım. bizimde kilomuz 5.500 olmus cok az aldi kizim bu ay. boyda 59 cm. seninki baya boya gitmis ama masallah

bizimde aynı oldu tatlım. bizimde kilomuz 5.500 olmus cok az aldi kizim bu ay. boyda 59 cm. seninki baya boya gitmis ama masallah

test sonuçları temiz çıkmış çok şükür. çok düşük değer de bakteri mi ne varmış o da idrar poşetle alındığı için normal demiş. daha sonra sabunlu bi bezle silip durulayıp öyle tekrtar idrarını alın tekrar bakalım dedi. evet canım boyu uzuyo da kilo sorun...

Canim ben daha önce oglusumun dogum tarihini yazmayimi unuttum :))))))

Listeye mümkünse eklermisin ?

oglusum--- -------Alperen 29-9-2009 .
dogum kilosu .----- 3570 gr 51cm
simdi kilosu --------7470gr 63cm olmus dün itibariyle

masallah kuzucuguna eklerim canım

bizde gittik dr a dun bizim kız premature oldugu icin doktorumuz daha cok titizleniyor duzeltilmis ayımız iki aylık bu ay az alabilir dedi problrm degil dedi olabiliyomus neyseki gunluk 30 gr almıs saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar seker kız onlaropuyorumnanaktan

aaa ben bu listeyi yeni gördüm. beni de ekler misin cnm bilgilerimi yaziim hemen:
anne: haziran66
kuzusu: defne su
doğum tarihi: 08.10.2009
doğum boy kilo: 52 cm - 4000 gr
kasım: 54,5 cm - 4632 gr
aralık: 61 cm - 5968 gr

Canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş ama bir ricam var benim kızın adı sadece Defne engidi ile aynı olmuş listeyi tazelediğinde düzeltebilirsen sevinirim gerçi sende haklısın baksana 3 tane defne olmuş listede zemuszemus

guclubacismile valla excelden kaynaklanmıs canım duzelticegm hemenopuyorumnanaktan

bizimdebugun kontrolumuz vardı.kuzum 6400gr 63cm olmuş sağlık ocağindakıler bayıldılar sureklı konuşup gulmesını erken daha bunlar için dıyolardı.haberlerı yok bizim bebişlerımızın hepsı böyle.

Ececim, ben de uzun süredir giremiyordum. 9 Ekim'de doğdu Elif, 3500g ve 51cm. 1.ay sonunda 4200g ve 54cm. 2.ay sonunda 5400g ve 58cm, 3.ay sonunda 6100g ve 61cm. Eklersen sevinirim.

anım bu aylık kilomuz 5,740 olarak ölçüldü boyumuzda 58 cm. olmuş rica etsem editlermisin. :))

canım arkadaşim benı bılgılerı de eklermısın?aralıkta 5100gr 58cm ocak6400 63cm.sağol hayatım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…