5 inde doktora gittik nilimin ağırlığı 5300 olmuş boyu da 63 cm. bu ay az kilo aldığı için doktor idrar ve dışkısını aldı test yapmak için. asonuçlar bugün çıkacak umarım bi sorun yoktur...eğer testte bişey çıkmazsa çok fazla irdelemeyecem dedi dr. bazı aylar bebekler fazla uzayım az kilo alabilirler dedi...
bizimde aynı oldu tatlım. bizimde kilomuz 5.500 olmus cok az aldi kizim bu ay. boyda 59 cm. seninki baya boya gitmis ama masallah
Canim ben daha önce oglusumun dogum tarihini yazmayimi unuttum :))))))
Listeye mümkünse eklermisin ?
oglusum--- -------Alperen 29-9-2009 .
dogum kilosu .----- 3570 gr 51cm
simdi kilosu --------7470gr 63cm olmus dün itibariyle
5 inde doktora gittik nilimin ağırlığı 5300 olmuş boyu da 63 cm. bu ay az kilo aldığı için doktor idrar ve dışkısını aldı test yapmak için. asonuçlar bugün çıkacak umarım bi sorun yoktur...eğer testte bişey çıkmazsa çok fazla irdelemeyecem dedi dr. bazı aylar bebekler fazla uzayım az kilo alabilirler dedi...
Canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş ama bir ricam var benim kızın adı sadece Defne engidi ile aynı olmuş listeyi tazelediğinde düzeltebilirsen sevinirim gerçi sende haklısın baksana 3 tane defne olmuş listede zemuszemus
maşallah dilaramıza...
Ececim, ben de uzun süredir giremiyordum. 9 Ekim'de doğdu Elif, 3500g ve 51cm. 1.ay sonunda 4200g ve 54cm. 2.ay sonunda 5400g ve 58cm, 3.ay sonunda 6100g ve 61cm. Eklersen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?