2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bızde dun dr daydık oğlum 6400 olmus boyu da 59 olmus .aşı oldu yavrum cok huzursuz atesı yok cok sukur ama ağlıyo gece uyumadık doğru duzgün

benim kızım da 2 hafta erken doğdu 05.10.2009 2800 doğdu bir aylıkken 3750 oldu 2 aylıkken 4750 oldu şimdi kaç oldu bilmiyorum sizce iyi mi

benim kızım bu ay 500 gr almıs. bak seninki gene iyi gidiyormus

BİZİM KIZLAR İŞTAHSIZ OLACAK SANIRIM:))

bızde dun dr daydık oğlum 6400 olmus boyu da 59 olmus .aşı oldu yavrum cok huzursuz atesı yok cok sukur ama ağlıyo gece uyumadık doğru duzgün

maşallah canım oğluşuna..

benim kızım da 2 hafta erken doğdu 05.10.2009 2800 doğdu bir aylıkken 3750 oldu 2 aylıkken 4750 oldu şimdi kaç oldu bilmiyorum sizce iyi mi

gayet iyi gitmiş tatlım ..1 er kilo almış..

kilo alımı gayet iyi canım kızının adını da yaz listemize yazalım

herhalde ögle olacak, ama ben alısıtım büyük kızımda aynıydı. Napalım saglıkları yerinde olsun yeter. beslenmenise dikkat ediyormusunuz? gizem mesela seninki cok aliyor sen nasıl besleniyorsun? emzirirken kilo veriyormusun? ben mesela vermiyorum. bazi insanlar emzirirkende kilo verir.

Benim bebişte bugün 70 günlük dr gittik accık üşütmüsüzde senağlama Kilosuna filan baktı dr.7.200 gr olmuşuz boyumuzda 62 cm sanırım benim oğluşum accık tombiş gibi hıı sizce de öyle mi?

içim rahatladı biraz sağolun kızlar bu site çok güzelmiş ya kızımın adı ece annesinin adı yani benimki de yasemin :)

bizimde aralık itibari ile kilomuz 4990 boyumuzda 59cm... çok az kilo almış gözüküyo ama anlamadım. ocağın başında kendi doktorumuzda kontrolümüz var... o zman tekrar bilgiyi yazarım
bide listeye göz attım da bizim kasım ağırlığımız 4810 yazıyo onda bi yanlışlık var... ben yanlış yazmş olabilirim... 4180 di ağırlığımız...

Son düzenleme:
biz bugün kontrole gittik 3 ayımız bitti sükür..kilomus 7750 kg boyumuz 62cm maasallah sübhanallah

kızlar benide ekleyin
doğum tarihi : 21 ekim
kilosu :3450
boy :52
kasım ayı kilosu : 4300
aralık ayı kilosu : 5300

kocis laptopu formatlamıs listeyi almamıs klava: tekrar yapıyorum en kısa zamanda yenilenmis haliyle eklicem bu arada bilgilerinde eksik olan arkadaslar yazarsa hazır sıfırdan yapıyoken onları da eklerim :hulya:

kızlar listeyi duzelttim ihmal etmeyin listemizi ilk sayfada

ececim nilimin d.tarihi:16 ekim
doğum kilosu ve boyu:3100*5ocm
kasım kilosu:4180*56 cm
aralık kilosu:4990*59cm

Ececim;
Defnemin doğum tarihi : 15 ekim
Doğum kilosu : 3200 boyu : 50 cm
Kasım ayı kilosu : 3850 boyu 54 cm
Aralık ayı kilosu :4450 boyu : 57 cm
Şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…