2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

canım benim miniğim 5500 58 cm olmuş ...bu kadar az emmeye yinede iyi almış..biz önümüzdeki aydan sonra yani 4 bitince ek gıdaya geçicez çünkü kızım çok az emiyor...

canım benim miniğim 5500 58 cm olmuş ...bu kadar az emmeye yinede iyi almış..biz önümüzdeki aydan sonra yani 4 bitince ek gıdaya geçicez çünkü kızım çok az emiyor...

az emmesine rahmen kilo alimi cok iyi. neden ek gidaya başlicaksın? Demek aldıgı ona yetiyor. Doktorun mi istedi?

az emmesine rahmen kilo alimi cok iyi. neden ek gidaya başlicaksın? Demek aldıgı ona yetiyor. Doktorun mi istedi?

canım bu ay 700 gr almış..her ay 200 gr eksiliyoruz..kızım çok az emiyor...yani böyle giderse önümüzdeki ay kilo alımı iyice azalıcak..o yüzden ek gıdaya başlayabiliriz dedi drumuz...

teşekkür ederiz teyzesi.Şeniz.cimcimem biraz daha emseydi kocaman abla olucaktı ama narin kızım hiç üzmüyo kendini:)))

olsun anneı yeterkı sağlıklı olsun zeynepcım hayatım ben şu zıllılerı ok kıskandım bızde bu yakada buluşalım ne dersın bı başlık açalım.

kuzularım evt katılıorum bzde buluşalımm yaa:)))
zeynep ay bende başlasam keşke ne zevkli olur:)))

kilolara o kadar cok fazla takmayın kafanzı.saglıklı olsunlar yeter. benim büyük kızım bazi aylar hic kilo almiyordu. Ama doktorumuz hep anne sütünü destekledi ve mama vermeyelim dedi. ve sükür 13 ay emzirdim melegimi. anne sütü kadar iyi birsey yok. Mamaya sonra zaten baslicaksiniz. Ve gercekten istahsiz cocuk yedirmek o kadar zor ki. Benim kiz bir yasina kadar hersey yiyordu sonra secmeye basladi.

Zaten doktorlar şişman cocuklar istemiyorlar. Saglıklı beslensin, gelisimi iyi gitsin, sagligi yerinde olsun önemli olan bunlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…