2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

Merhaba,
Oğluşumdan fırsat bulup siteye hiç bakamamıştım bunca zaman benim Rüzgarım 21 ekim de doğdu şu an kilosu 7 boyu ise 63 sanırım benim oğlum baya kilolu

evet canım bebeğin maaşallah baya bi iriymiş....

Canım yoksa bizimkiler mi mini ben çözemedim bu olayı ark. 7-8 kilolardan bahsediyo bizim kız anca 5600 çekiyo dr gerçi çok ii normal diyo ama ben bu tombikleri duydukça benimki iice kikirik gözüküyo bana kaydirigubbakcemile3

benim oğluşta çok kilolu değil kızlar :)) bir hafta önce gittik 5900 dü... ancak 6 olmuştur... boyumuzda 63cm... kilo çooookta problem değil yeterki hepsi sağlıklı olsunlar

aynen arzucum önemli olan sağlıklı olmaları bencede zaten kilolu olunca kucakta sevemiyonn ister istemezzz kollar ağrıyorrrr

selam kızlar ikigündür organik meyve püresine başladık kızım çok sevdi bakalım inş böyle devam ederr

selam kızlar ikigündür organik meyve püresine başladık kızım çok sevdi bakalım inş böyle devam ederr

Hadi bakalım afiyet olsun prensesime umarım böyle devam eder bende 4 bitsin başlıcam valla doymuyo kuşum artık tek sütle ve gece 1 defa mamayla zaten şimdiden birazcık elma suyu veriyorum naapiimm yalanıyo çok da seviyo sositososito

bende verdim organik meyve püresnden kayısı elma olan pek sevdi diyemem ama yedi 10 kaşık yedi hepsini vermedim 48 saat içinde btmesi gereki buzdolabnda saklanması gerekiomşş...bitmeden attım..dr bana başlama dedi ama bende heves edio bazen veriomm işte..düzenli olrk bişi verfiğim yokk..

kızlar bugün itibariyle kuzum 3 aylık 2günlük.. dr muza gittik. boyu 64 cm olmuş kilosu 5680 olmuş... idrardan testinin sonucuna göre de antibiyotik verdi... bugün başladık kullanmaya... inşallah bu süreçde düzelir kızım....

Maşallah benim kuzuma yaww bu fındık boya mı ne gidiyo maşşallahhhh maşallahhh
soslst :)))) yeni farkettim neden öyle olmuş ki heheh baya büyümüş delikafadulden

Ya dedim bende ne çabuk büyüttü bu kız bu minnoşu die :roflol:

Maşallah benim kuzuma yaww bu fındık boya mı ne gidiyo maşşallahhhh maşallahhh

Ya dedim bende ne çabuk büyüttü bu kız bu minnoşu die :roflol:

evet canım kilosu bana boyu babaya benziyo.... ben de bebekken çok zayıfmışım.... günde 5-6 defa kaka yaparmışım annem çok üzülüyomuş kilo almıyorum diye....nil kuzuzsu da öyle... ama bu hızla uzarsa yakında kucağıma sığmayacak....96cm daha uzarsa benimle aynı boyda olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…