2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

ya benim kızımda cok az aldi gecen ay. 1 hafta sonra tekrar tartildi 180 gr alsın demisti onuda almadi160 gr almadi. Aslinda idarina bakmak istedi sonra fikir degstirdi. Umarim bu ay daha iyi gidiyordur kilosu yaa.Benim kızım gecen kontrolde daha 5.600 gr olmustu :sinifsinif:

5.990 oldu canım.

bu arada çok faydalı bi site buldum buraya kg boy ve baş çevresini giriyorsun bebeğin normal değerlerde olup olmadığının grafiğini çiziyor...

Bebek Boy Kilo Takip Programı

günleride kilolarıda aynı neredeyse canım bizim bir hafta önce 5900'dü... şimdi 6 olmuştur.ortalamanın üzerinde zaten kiloları...kaydirigubbakcemile3 bizim ekim bebişlerinin maşallahları var sadece... yoksa bizde iyi gidiyoruz zaten artık azalmasıda normalmiş

uff umarım normaldir seninki ne kadr almıştı son ay

5.990 oldu canım.

bu arada çok faydalı bi site buldum buraya kg boy ve baş çevresini giriyorsun bebeğin normal değerlerde olup olmadığının grafiğini çiziyor...

Bebek Boy Kilo Takip Programı

kilosu gayet güzelmis bebeginin. Bu link cok iyi oldu tesekkür ederim. Baktim normal degerlerde gidiyor benim kızım rahatlatdi beni. Sizin kilolari okuyunca benimki cok minik gibi geldi ama normal diyor.

kilosu gayet güzelmis bebeginin. Bu link cok iyi oldu tesekkür ederim. Baktim normal degerlerde gidiyor benim kızım rahatlatdi beni. Sizin kilolari okuyunca benimki cok minik gibi geldi ama normal diyor.

evet güzel bi site grafikten takip edebiliyorsun ben her kontrol sonrası yazıyorum.

ömer dağhan: doğum kilosu 4000 boy:53
1 ay:kilo:5 250 boy:57
2 ay kılo:6 250 boy:61
3 ay kılo:7 bucukboy 65

canım benim bilgilerim eksik eklersen sevinirim
doğum kilosu 3,110 50 cm
1. ay : 4,570 - 54 cm
2. ay :6,500 - 56 cm
3,ay 7,500 - 59 cm

valla biz de alamıyoruz bu ay kilo carsamba kontrolumuz var benim evde tatrtı var ama 400 gr ancakl aldı sinir oldum bakalım doktor ne diyecek ne oluyor bu kızlara yaa

kızlar listeyi yeniledim eksiklerinizi yeni tartılarınızı bekliyorum kuzuları optum

cnm beni de eklermisin, duygu benm adm bebişim musa mir 31.10.2009 3600,51 cm doğdu.5100 56 cm 1. ay,6600 61 cm,bugün tartıldık 7300 64 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…