2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

maaşallah bütün kuzulara. sağlıklı olsunlar da kilo-boy mühim değil bence de..

canım 18 ocak da kontrole gittik kilo :5900 -boy :55
ha bu arada kızımın adı : melis

maşşalah tüm kuzulara
benim kızım defne
benide eklerseniz sevinirim 2 ekim doğumlu
doğum kilosu 3580gr
1 aylık 4320gr 51cm
2 aylık 5180gr 54,5cm
3 aylık 5700gr 59cm
az alıyor ama sağlıklı şükür bi tontiş yapamadım kızımı :ecrin_bebek:

yok canım normalmiş kilo alımları ben dün doktora sordum 1 ayda sadece 600 gr almış 1 kilo alması gerekmezmiydi dedim yok dedi her ay 1 kilo alsa 1 yaşına geldiğinde 15 kilo olur dedi gayet normal dedi

yok canım normalmiş kilo alımları ben dün doktora sordum 1 ayda sadece 600 gr almış 1 kilo alması gerekmezmiydi dedim yok dedi her ay 1 kilo alsa 1 yaşına geldiğinde 15 kilo olur dedi gayet normal dedi

ewet cnmm benimki tam sınırda almıştı geçen ay, tekrar kontrole götürdüm 1 haftada 150gr almış bu hafta yine kontrole götürcem bakalım kaç oldu sağlıklı olsunlarda ama ana yüreği işte biraz daha fazla almasını istiyoruz tabi

maşallah bütün kuzulara
benim kızım sanırım biraz tombiş
sabah sağlık ocağına kilo kontrolüne götürdüm 7250gr 64cm olmuş

maşallah bütün kuzulara
benim kızım sanırım biraz tombiş
sabah sağlık ocağına kilo kontrolüne götürdüm 7250gr 64cm olmuş

canım elamın maaşallahı var... boylar niloşla aynı ama 1.5 kilo fark var aramızda... bak iyice bunalıma sokacaksınız beni yaaaaaaaaaaaaa((((((((((

bahaır benım kızımda 4ay 1haftalık 6400kılosu sırf tek memeden anne sÜtÜ alıyo ıkı memede deĞıl ama doktor be hemŞıreler gayet saglıklı dedı kuŞum bunalıma falan gırme ben Öleyım bunalıma gı,rersem hehe

canım elamın maaşallahı var... boylar niloşla aynı ama 1.5 kilo fark var aramızda... bak iyice bunalıma sokacaksınız beni yaaaaaaaaaaaaa((((((((((

cnm bunalıma girme senin kız senin gibi çıtı pıtı, benim kız benim gibi balık etli olcek sanırımzemuszemus
bazen bende fazlamı kilo alıyo diyorum ama normal oldunu sölediler, bu ay 750gr almış ikinci ayında çok almıştı...
kilonun fazlası önemli değil önemli olan yavrularımızın sağlıklı olmaları bebeimopuyorumnanaktan

musyadçım öyle diyosun da bak Zeyneb'de de Nil'de de enfeksiyon çıktı... semekki sağlıkla ilgili bi problem varmış... zeynoşun enfeksiyonu ne kadar sürede geçmişti çok taktım ben bu enfeksiyon olayına

ne bileyim canım ya takıyom işte. şu enfeksiyon çok gözümü korkuttu benim...

geçmedi kuşum dün igneye başladı doktor yine var enfeksiyon ama bbeslenmeyle alakalı durum degilmiş ben sordum idrar torbası kendi mikrop oluşturuyomuş 7günlük igne verdi saglıklı gayet bebek dedi

musyas senin kuzun biraz da erken doğmuşdu dimi ?
kaç haftalıkdı ?

Arkadaşım bizim yeni kilomuz 8 kg, boyumuz 63 cm olmuş teysezi maşaAllah bebişlerimize.Rabbim hepsine sağlıklı bir ömür versin inş.

bizimde bugün kontrolümüz vardı. boy 62 cm olmuş kafa 41 cm boy ve kafa çok iyi dedi dr ama az kilo almış sadece 450gr ( çok mutsuzum çok iştahsız yediremiyorum...doktor çok takma dedi. sağlıklı gözüküyor dedi ama idrar tahlili istedi. enfeksiyon iştahsızlık yapar dedi. bakalım ne olcak. nerden oluyo bu enfeksiyon gıcık oldum yaaa...
bi de mama olarak milumil 1 verdiiştahsiz bebekler için iştah açıyormuş...off yaaaa:1no2:

canım kaç kilo oldu peki? bence de çok takma kafana eğer saklıklıysa paşan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…