Ayhhh
3 aylık kuzum,6.200 kg.
58 cm.de boyumuz olmuş teyzesi..
Maşşalllahhhhhh kuzuuuu
maşşalah tüm kuzulara
benim kızım defne
benide eklerseniz sevinirim 2 ekim doğumlu
doğum kilosu 3580gr
1 aylık 4320gr 51cm
2 aylık 5180gr 54,5cm
3 aylık 5700gr 59cm
az alıyor ama sağlıklı şükür bi tontiş yapamadım kızımı :ecrin_bebek:
yok canım normalmiş kilo alımları ben dün doktora sordum 1 ayda sadece 600 gr almış 1 kilo alması gerekmezmiydi dedim yok dedi her ay 1 kilo alsa 1 yaşına geldiğinde 15 kilo olur dedi gayet normal dedi
maşallah bütün kuzulara
benim kızım sanırım biraz tombiş
sabah sağlık ocağına kilo kontrolüne götürdüm 7250gr64cm olmuş
canım elamın maaşallahı var... boylar niloşla aynı ama 1.5 kilo fark var aramızda... bak iyice bunalıma sokacaksınız beni yaaaaaaaaaaaaa((((((((((
bahaİr benİm kızımda 4ay 1haftalık 6400kİlosu sırf tek memeden anne sÜtÜ alıyo İkİ memede deĞİl ama doktor be hemŞİreler gayet saglıklı dedİ kuŞum bunalıma falan gİrme ben Öleyİm bunalıma gİ,rersem hehe
cnm bunalıma girme senin kız senin gibi çıtı pıtı, benim kız benim gibi balık etli olcek sanırımzemuszemus
bazen bende fazlamı kilo alıyo diyorum ama normal oldunu sölediler, bu ay 750gr almış ikinci ayında çok almıştı...
kilonun fazlası önemli değil önemli olan yavrularımızın sağlıklı olmaları bebeimopuyorumnanaktan
musyadçım öyle diyosun da bak zeyneb'de de nil'de de enfeksiyon çıktı... Semekki sağlıkla ilgili bi problem varmış... Zeynoşun enfeksiyonu ne kadar sürede geçmişti çok taktım ben bu enfeksiyon olayına
bahaİr benİm kızımda 4ay 1haftalık 6400kİlosu sırf tek memeden anne sÜtÜ alıyo İkİ memede deĞİl ama doktor be hemŞİreler gayet saglıklı dedİ kuŞum bunalıma falan gİrme ben Öleyİm bunalıma gİ,rersem hehe
bizimde bugün kontrolümüz vardı. boy 62 cm olmuş kafa 41 cm boy ve kafa çok iyi dedi dr ama az kilo almış sadece 450gr( çok mutsuzum çok iştahsız yediremiyorum...doktor çok takma dedi. sağlıklı gözüküyor dedi ama idrar tahlili istedi. enfeksiyon iştahsızlık yapar dedi. bakalım ne olcak. nerden oluyo bu enfeksiyon gıcık oldum yaaa...
bi de mama olarak milumil 1 verdiiştahsiz bebekler için iştah açıyormuş...off yaaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?