2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

biz de bugün niloşun tahlil sonuçlarını almaya gittik. enfeksiyon geçmiş çok şükür.. 1 haftada 240gr almış
bugün itibariyle
ağırlığımız :5920 olmuş
boyumuzda:65 cm

Maşallah benim manken kuzuma .Çok sevindim tahlil sonuçlarına sorucaktım ama 4-5 günde çıkar diyince
Maşallah Dorama

Maşallah benim manken kuzuma .Çok sevindim tahlil sonuçlarına sorucaktım ama 4-5 günde çıkar diyince
Maşallah Dorama

sağol canım.. Biz de bugün çıkacağından pek umutlu değildik bi önceki 5 günde çıkmıltı.. şansımı deniyeyim dedim aradım hastaneyiii çıkmış sonuçlar.. İnşallah tekrar etmez

sağol canım.. Biz de bugün çıkacağından pek umutlu değildik bi önceki 5 günde çıkmıltı.. şansımı deniyeyim dedim aradım hastaneyiii çıkmış sonuçlar.. İnşallah tekrar etmez

Yok be canım tekrar etmez bak kilo alması da gayet güzel sen içini ferah tut yarıyo senin sütçükler opuyorumnanaktan

Yok be canım tekrar etmez bak kilo alması da gayet güzel sen içini ferah tut yarıyo senin sütçükler opuyorumnanaktan

umarım yarıyodur bundan sonra da yarar.... zaten dr a neden az kilo alıyo diye çok ısrar edince kadın dikti gözlerini göğüslerime bile nile bakıyo bi göğüslerime benimkilerde baya bi küçük olduğu için sinir oldum tabi. dr dan çıktık eşim bile niye habire senin göğüslere baktı dr diyo...:))))))))))

kilosu gayet güzelmis bebeginin. Bu link cok iyi oldu tesekkür ederim. Baktim normal degerlerde gidiyor benim kızım rahatlatdi beni. Sizin kilolari okuyunca benimki cok minik gibi geldi ama normal diyor.

bende yaptım ama daha dpğrusu yapamadm bütün aylarını ekledim kilosunu boyunu bi grafk çizdi nerden anlıcam şimdi norml veya fazla oldğunu...

maşalla htosuncuklara benim kızımda kendini toparlasa oh dicemm yemesi güzel ama bakalım alcakmı birhaftada haftaya tartılcak

bizde bugün kontrolümüzü olduk..6080 gr 60 cm olmuş minik kuşum..bu kadar az emmeye yinede iyi almış ...ek gıdayada başlıycaz artık bu ay...

19 ekimde bizde 7300gr , boyumuz 64 cm olmuş eklersen sevinirim cnm a.s.
ilk dogum boyu 53 cmdi

ben de yzıyım 6050 gr 61 cm olmusuz bisdeeeopuyorumnanaktan

kızlar listeyi duzenlicem yazmak isteyen varsa yzasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…