2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

canım şubat ayında kilomuz 8,500 boyu 62 cm di cumartesi dr kontrolümüz var yeni durumumuzu bildiririm.

23 martta gittik doktoraoğluşum 8kg boyu 68 cm baş çevresi 44cm eklersen sevinirim canım

kızlar ben de ihmal ettim topigi hadi kiloları bekliyorum ek gıdaya basladık bakalım kilolara etki edecekmi benim kuzum bu ay 160 gr aldı cok hastaydı 6500 den 6200 e dustu boy aynı kilo 6660 gr kucuk kaldık biss hadi bakalım bekliyorum

Maşallahhh kuzucuklarımıza bizde kısayız sanırım biraz 65 cm iz aman boşverin minyon olsunlar daha güzel işte naaapcaz çok uzun boylu kızları :roflol:
Cnm boşver be almasın stokta idare etceği kadar kilocuk vardır yeter ki ii olsunlar valla hasta olmasınlar da ben artık hiç takmıyorum dr bile şaşırdı valla geçen aylarda 500 gr aldımı nerdeyse ağlıcak gibi oluyodun şimdi 15 günde 150 gr almış diyorum ohhhh ne ii diyon dedi boşverin şöyle hep beraber sağlıkla girelim de yaza kuzucuklarımızla yazın aldırırız o kilocukları yerimseniben

yeni liste hazır buyrun arkadaslar yeni kiloları bekliyorum ona gore

Bugun tartildik 1 ayda malesef 540 gram almis Hollandalilara gore normal ve onemsiz ama bence az sanirim ek gidaya gecmenin vakti geldi
10 gun sonra tam 6 aylik olacagiz kilomuz :7260 ve boyu 3 cm daha uzamis 67 cm olmus..

Bugun tartildik 1 ayda malesef 540 gram almis Hollandalilara gore normal ve onemsiz ama bence az sanirim ek gidaya gecmenin vakti geldi
10 gun sonra tam 6 aylik olacagiz kilomuz :7260 ve boyu 3 cm daha uzamis 67 cm olmus..

cnm bnm niye üzülüyonki artık ayda 500gr alsalar yeterli ötesi oberz bebege gidiyomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…