2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

hessine masallah.yalniz benim anlamadigim bi nokta var.dr bana 1 yasindayken 10.5 kilo normal demistisempatiksalakcinni

zeyneb ada 7.ayına girdi bugün 7500 gr
Maşallahhhh benim kara kuzuma
Bugun tartildik 1 ayda malesef 540 gram almis Hollandalilara gore normal ve onemsiz ama bence az sanirim ek gidaya gecmenin vakti geldi
10 gun sonra tam 6 aylik olacagiz kilomuz :7260 ve boyu 3 cm daha uzamis 67 cm olmus..
Cnm ya ne takıyosun yasemin in dediği gibi artık 500 gr alıcak daha fazla almasına gerek yok ki hareketleniyolar bak biz 15 günde 180 gr almışız valla ii bile dedim ben kıpır kıpır artık kuzularımız maşallahh kuzuna
bizde 7 kilo 65 cm iz canım
Maşallahhh tatlı boncuğumaaa Berroşum yerim seni ben
Benim kuzeyimde 6 . ay itibariyle 8310kg boy 69 cm..
Maşallahhh Kuzey bebişeee
bizde dün tartıldık
kilo : 8800
boy : 68
bu arada ben seherjik
Maşallahhh güzel Asya ya da

benim kızımda 6.ay itibarıyla 8kg. 67 cm . oldu..
Maşallahh prensesine cnm
dora paşam bugün itibariyle 9300 gr 74 cm

Gizem senin bu kuzu iice boylu poslu delikanlı oldu çıktı valla maşallahhh yakışıklı kuzuma

hessine masallah.yalniz benim anlamadigim bi nokta var.dr bana 1 yasindayken 10.5 kilo normal demistisempatiksalakcinni

Hepsi farklı işte bebişlerimizin cnm bak benim kız hem ek yiyo hala da emiyoo ama işte hiç burdaki bazı bebişler gibi öyle ayda 1 kilonun üzerine çıkmadı alışı şimdide anca 7 kilo falanızdır ama dr dedi bana daha 1 aylıkkken bekleme öyle toraman bi kız ayda 600- 700 falan alır die eğer mama yemeyipde kiloluysa sorun değil verir hareketlenince demişti yoksa evet 9-10 kilo normali 1 yaş için :uhm:

gizoşcum maaaşallah doraya 41 kere... sen bu oğlanı ilkokula kadar emzir anacım , boşver ek gıdayı felan :))) maşallah maşallah

he canım bende öle düşünüyom zati...:lepipuyorumnanaktan

Gizem senin bu kuzu iice boylu poslu delikanlı oldu çıktı valla maşallahhh yakışıklı kuzuma

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün
doktora gittik kilo7900
boy 71 cm
zayıfladı kuzum zatürre başlangıcı dedi doktor
iğne olacak üç gün boyunca

bugün
doktora gittik kilo7900
boy 71 cm
zayıfladı kuzum zatürre başlangıcı dedi doktor
iğne olacak üç gün boyunca

gecmis olsun canım ya kilosu icicn uzulme yeterki iyilessin benim kızım gecen ay 6600 gr dı bi hastalandı 6200 e dustu iyilesince toparldı senin kuzuda alır yeterki iyilessin opuyorumnanaktan

benim kızımıda bu listeye ekleyiiiin..
27 ekim 2009 ahsen gökçe adı
3400 50 cm doğdu

9 Nisan itibarıyla 7800g ve 68cm olmuş kızım. 1 ayda 2 hastalık atlattık ya buna da şükür

bizimde yarın kontrolumuz var bakalım bızde hastalık atlattık hastanede bile yattık kuzum kılo kaybetmiştı bakalım yarın yuzumuz gulcekmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…