2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

canım bi toparlansın minik meleğimiz o zaman hem kilo alır hem boyu uzar, yeterki sağlıklı olsun.. bronşite biz dayanamıyoz napsın bebem... hem bakma sen ekim bebişlerinin kilo ve boylrına... ortalama üstü burdaki bebişler ... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynpcm malesef benimkide çok ağır geçirdi hatta 2 3 gündür aksırıkları tıksırıkları başladı bugün dr gittiğimizde genzi dolu dedi burnu tıkanıyo sürekli başladı yine korkuyorum yine ay nı şeyi yaşamaktan oğlum 12 gün boyunca hiç bişey yemedi zaten bizde reflü var bu kadar şeye bizim kilomuz gerçkten iyi o yüzden sorun etmiyorum çok değil aşırı kusan çocuk benim ki
ya sağlığı yerinde olsun kilo çokta önemli değil

Bence de kızlar ya.Yeter ki sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar..
Benim ki de öyle baştan beri hep kikirik tabii bana göre doktora göre çok ii 3 gün önce anca kıyafetler 7180 gr 65 cm çıktı ben önceleri hep burdaki bebişlerle kıyas yapıyodum yok zayıf yok kısa falan die sonrada üzüyodum kendimi ama 2 aydır üzmüyorum hiç..Saimeciğimin dediği gibi yeterki sağlıklı olsunlar.
Berram da Boram da bence gayet iiler..Kuzular hasta olmasın hiç.Ben burdan hasta kuzu haberini duyunca çok üzülüyorum sanki kendi kuzum hasta olmuş gibi geliooo..Ama yapacak bişi yok...Bi an önce düzelmelerini dilemekten ve tekrar etmemesini istemekten başka :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet hasta olmaları cok kotu ben gecen hafta nobet tuttum kuzucum viral enfeksiyon kapmıs alev ates yanıyodu acile gittik buz gibi suya soktular yavruma bi de idrar tahlili icin idrarı sondayla aldılar cok fena oldum bi daha idrar tahlili icin kesinlikle izin vermem beklerim gerekirse saatlerce minik kızım benim zaten dogdugunda kuvezlerde dunyanın acısını cekti icim hala bi tuhaf oluyo neyseki iyi simdi aklınızda olsun sakın sondaya izin vermeyin liste yenilendi bilgilerini vermek isteyenler yazsın
Anladıgım kadarıyla bazı arkadaslar nazarı dusunerek yazmak istemiyolar onlarda ozelden veya profilime mesaj atarak bana soylesinler listeden cıkarıyım

Geçmiş olsun çok küçük kuzuma..Ayyy cnm ya koskoca ben bile korkuyorum sondadan bide kuş kadar canıyla yavrucak...Allahım bi daha hiçç yaşatmasın cnm...:Saruboceq:

doğru söylüyorsun canım yeterki sağlıkları olsun gerisi boş..

yok vallahi bende artık kilosuna takmıyorum 15 günde bitti eridi çocuğum ..o yeterki sağlıklı olsun varsın kilo almasın napıyım...

evet şekerim onlar hasta olmasın o gül yüzleri solmasın..insanın içi eriyor valla
yavrum 10 gün hava aldı ağzında maskeyle yaşadı resmen..onu öyle gördükçe ben bittim..

çok geçmiş olsun hayatım..nedir bu miniklerimizin başına gelenler..

kızlar bugün kontroldeydik 6900 kilo 67 cm boy kıyafetler olmadan tartılıyoruz :)) dr herşey serbest dedi artık ek gıdalara tamamen geçiyoruz. asıl maraton şimdi başlıyorrr kaydirigubbakcemile2

canım bizim subat ayı bilgilerimiz 8000gr 67cm annemlere geldigimde nete girebiliyorum artık martta pzt gidece< saglık ocagına eklersen seviniriz a.s.

benım kuzum geçen aydan berı hiç kılo almadı hep hastaydı kustu hala 7500 gr 68.5 boy

bugun tartıldık mart kilosu 8600 gr boy 68 cm

subat 8000 gr 67 cm eklersen seviniriz canım

moralim çok bozuk dün dr daydık 10 gün sonra 6 aylık olacak kızım ama kilosu 6745gr 64cm ( sadece 235gr almışız bu ay ek gıda başladık ama kızım yemiyor çok üzülüyorum ( idrar testi yapıldı çok şükür bişey çıkmadı haftaya tekrar kontrol olacak sağlıklı ama yemiyor sadece anne sütümde yetersiz geliyor moralim sıfır

Cnm benim yaa sıkma canını kilosu çok az değil ki sen bakma diğer bebişlere bak benimkide geçen hafta tartıldı kıyafetleriyle falan 7100 anca geldi ki benimki ek gıdaları da yiyo üstelik bu ay a kadar hep azcık alıyodu..Bak bi sorun yok demekki idrar testinde çıkardı yoksa diyorum bu defneler kikirik olmayı seviyolar die..Canım sen bak eğer mutluysa bi sorun yok bizim dr dedi artık iice düşücek kilo alması çünkü hareketleniyo die ee 1 yaşında 9-10 olmalıymış kilosu daha 6 ay var o zamana.Sen eklere alıştırmaya çalış cnm..Meyve püresi seviyo benim ki mesela çorba falan anca zorla bi kaç kaşık.Bende meyve püresine 3-4 tane büskivi katıp eziyorum hem doyurucu oluyo tadına da bayılıyo sanırım seninkide sever ...

inşş bende denicem meyve püresine bebe büskivisini umarım yer , yeme refleksi zayıf mı acaba diye düşünmeye başladım veriyorum ağzına yarısından çoğunu diliyle itiyor kalanıda sanırım istemeden yutuyor bi ara iyidi neden anlamıyorum çok zor yemeyen çocuk uğraş istiyor seve seve uğraşırım ama benim diğer ufaklık buna izin vermiyorki kızla uğraşıyorum diye ağlamalar bağırmalar anlatamam buda ister istemez beni rahatsız ediyor kızımda bundan belkide huzursuz oluyor off çok zor işim ama yılmadan devam edeceğim

Benımde kızım 5 ayı doldu ama daha 7 olmadı.o kadarda emıyoki 300 gram almıs bu ay sağlıklı olsun 6 aylrını doldursunlarda ek gıdalarla belkı dha ıyı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…