2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bgun asımız vardı ozan

boyu 65 cm kılo da 6900gr kılosu azdeğil mi dedım normal dedı dr anlamadım ben hala ? gercı 15 gun öncede kendı dr una gıtmıstıım.500 gr almıs 2 ayda .5. ayında doğum kılosunun 2 katıysa mesele yok dedı anne sütüne devam. sağlık olsun

Son düzenleme:
2 aydır yazamadım kızım ecenin yeni kilosu 7 kilo boyu da 65 cm oldu eklerseniz sevinirim kolay gelsin

canım bizi ekler misin listeye dora 1 mart itibariyle 8680 gr 69 cm tatlım ellerine sağlık şimdiden

merhaba benim kızımıda eklerseniz sevınırım 7.100 67cm ecesu

canım kızının adı dogum tarihi dogum kilosu ay ay kilolarını da yazarsan iyi olur benim kızım 6500 gr boyu 66 cm olmus listeyi guncellicem yazın eksiklerinşzş bayanssulusmile

ömer kaanım da 5. ayını doldurdu dün rota aşımızıda olduk 8300 gr 70 cm

kızlar topic ihmal ediliyo gibi geliyo banaohaoldumsmile hadi bakim kuzuların mart kilolarını bekliyorum guzel annelerboshayallersmile

kızlar topic ihmal ediliyo gibi geliyo banaohaoldumsmile hadi bakim kuzuların mart kilolarını bekliyorum guzel annelerboshayallersmile

Biz yarın rota nın 2. yaptırcaz yarın belli olcak yani yazarım kuzumu
Ellerine sağlık cnm , bu arada senin kuzucuk yarı yaşını doldurmuş maşallahhh kuzucuğuna

bizide eklermisinizzzzz
ASYA : 30.09.2009
doğum kilosu : 3360 - 50 cm
şubat : 7120 - 62.5
mart : 7602 - 65

Son düzenleme:
biz de 7400 gr.64 cm olmuşuz..
ek gıda azar azar vereyim mi dedim...kocaman bir HAYIIIIR!! çıktı doktorumuzun ağzından...hayırlısı, az kaldı şunun şurasında..bu ay sadece 500 gr. almışız ama anne sütüyle yola devam ediyoruz...

yeni listemiz hazır ama imageshack calısmadıgından dolayı yapıstıramadım

5. ay itibari ile oğlum 7550 gram 65 cm boyumuz hiç uzamamış yaw şaştım :))
ayrıca hastalıktan dolayı iyi bile kilo almışız 12 gün boyunca kilo almamıştı (

oğlumda 9.415 Kilo.70cm olmuş bugün itibariyle.Bize de dr umuz ek gıdayı bir daha ki aya attı.

MAŞALLAH MELEKLERıMıZE KOCAMAN OLMUŞLAR..EN MıNKı BENıM MELEĞıM KALDI ARAALRINDA...
bizde bu ay hiç kilo alamadık yağmurcum bronşitten gözünü yeni açıyor meleğim... kusmaktan kilo bile kaybetmiş olabilir...
en son 6500 kilo 62 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…