2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

kızlar tek tek ozelden soruyorum ama genel olarak buradan da sormak istiyorum bebisinin kilosunu yazmak istemeyenler ki bı cok normal kimse belirtmek zorunda degil bana yazsın cıkarıyım listeden bosuna kalabalık oluyo ama yazanlar topikimizn kapsı size her zaman acık yazın takip edelim

cnm ellerine kollarına sağlık biz yarın aşıya gitcez döner dönmez bildiririm son durumumuzu

kizlar merhaba

Ececim tekrar tesekkür ederim hatirlama icin en son hangi ayda kaldim ona gore yazayim ama listeyi bulamiyorum ilk sayfada yok artik

ilk sayfada canım ya subat mart kilolarınız eksik canım

ececim geçen ayı ekleyemedim ben de, ama hiç girmedim o sebepten.. tazeliyorum zeynep ece' nin bilgilerini, sağolasın takip ettiğin için a.s.

11 mart konrol :
7750 gr. / 68 cm. boy / 43,6 cm. baş çevresi

17 nisan konrol :
8340 gr. / 70 cm. boy / 45 cm. baş çevresi

tesekkür ederim ececim

subat ..7850 gr
mart ...8200 gr
Nisan gecen cuma itibariyle 8750 gr

aylar ilerdikce kilodan cirpar olduk hareketlendik

selam ececim ocak ayında gitmedik...şubat ayı:7500 gr 63cm martta gitmedik nisan ayı:8480 68 cm öptüm tatlılar

bugün kontrolden geldik,aşımızı da olduk...bu ay kilo güzel almışız maşallah 900 gr. almış bora..
boy :70 cm
kilo : 7800
baş : 43 cm

maşallah tüm bebişlere

ilayım dün kontroldeydi boynu daha iyiye gidiyor hamd olsun boyumuz 67 cm kilomuz 8 kg baş 41.6 cm başımız biraz küçük... Allah sağlık versin meleklerimize

Son düzenleme:
canım bu ay benim kızımda 8.800grm 72 cm boyu eklersen çok sevinirim maşallah bütün bebeişlerimizede allah hep onnlara sağlık versin...

benim oğluşum mart ayında 7150 gr 65 cm bu ay henüz gitmedik kontrole ocak aında kilosu çok az artmıştı 6200 dü boyuda64 cm di eklersen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…