2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bu aksam listeyi guncellicem canlarım biraz ihmal ettim bu aralar isten dolayı ama siz yazın

Merhaba arkadaslar bende ekim annesiyim ve sizin sessiz takipcinizdim .Oglum 17 ekim dogumlu 54cm 4210 kg dogum kilosu.Suanda oglum 10 kg doktorumuz hizli kilo aldigini soyluyor bende endileseleniyorum.
Sizce bebegim cokmu kilolu??

bebekler,12 aylıkken doğum kilosunun 3 katına ulaşmalı..seninki zaten,4 kilo doğmuş canım..12 aylıkken 12 kilo olması lazım yani gidişatınız güzel endişelenme bence:))

canım bizimkinide güncellermisiniz
şubat:6200 kg 60 cm
mart : 6600 kg 62 cm
nisan :7500 kg 64 cm

Hayyyyyy maşalllahhhh analar neler doğuruyo öyleee Dorammmm Doruğummmm ve Ceydaammmm maşallahhhhlar sizee....:lepi:

nisan ayında 7950 gr. 66 cm di,yazarsın ececim:)
bu ay: 8360 gr. 67 cm. olumşuz.
sadece 400 gr. almışız, buna da şükür çünkü 6. ayın ilk 2 haftası hiç kilo almamıştı,çok üzülmüştüm..ama ben de kızımla bir kilo almaya devam ediyorum nolcak böyle bilmem:a015:

yaanlş yazdm galba enzon 8700de kalmışızz ondan sonra yani şubatta 9600 martta 1080 nisanda 10500 martta hasta olduk az kilo almştık..
evt katılıorum pemboşaa bunlar topğiğin obezleri aman aman hep böle gitsn yürümeye başlaynca ericek ben öle inanıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…