2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bızde dn gittik boy 62 ydi 66 olmus kılo da 7300 normal dedi dr. bana az gıbı gelıyo hala ama .oğlusum hem sunnet hem fıtık amelıyatı gecırdı sanırım normal ...

benim oğlum bu ay sadece 150 gr almış boyu 3 cm uzamış. Boyuna gitmiş dedi doktor ama canım sıkıldı.

şu anki kilosu 8300 boyu 72 cm.

sıkma canınıı bence az almış ama kilo ortalaması ii bencee her ay çok almıcaklar artık cnm hareketlendiler artık

Ben Bambam bu arada.Eski nickim kullanılamıyor mal adresimi aktifleştirdğim halde
Oğlumun 6.ay kilosu 9.640, boy 72cm.Eklersen sevinirim canım.

Merhaba arkadaslar bende ekim annesiyim ve sizin sessiz takipcinizdim .Oglum 17 ekim dogumlu 54cm 4210 kg dogum kilosu.Suanda oglum 10 kg doktorumuz hizli kilo aldigini soyluyor bende endileseleniyorum.
Sizce bebegim cokmu kilolu??

birazda ırsı olabılır cocuklar çok hızlı kılo alıp bundan sonrakı aylarda duraklıyabılıyolar
bıde bu ayda 9 kılo olanlar var

benim kizim bu ay kilo almamis mafoldumben
canim bize soylenilen 1 yasindayken 10-10.5 kg olmaliymis

üzülme canım. malesef benim oğlumda bu ay sadece 150 gr almış. bu ay iyice yüklendim ama halen sanki almadı gibi. bakalım ay sonunda inşallah almış olur. :Saruboceq:

waternet canım normalde 1 yaşında 10 kilo olmaları gerekiyormuş ama benim kızımında kilosu fazla en son 8,800 bakalım buay kaç oldu dr endişelenecek bir durum yok dedi

Biz de 7 aylık olacağz yakında ama 7500'üz. Kilo verdik hastalıklardan. Ek gıdaya başladığımızdan bu yana emmek istemiyor. Sürekli ek gıdalardan yemek istiyor. Ben de emsin istiyorum bundan dolayı çok vermiyorum. Hasta olmasın diye. Bakalım ne olacak.

Maşallah boncuk gözlüme ve güzel Dilaramaa.
Hayırrr ben gördüm gayet formunda Diloşum bu arada:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…