2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bu ay hiç kilo almamışız bide.. 8,130kg, 71 cm. bende çok üzüldüm ama sağlığı yerinde diyorum enazından napiim..

üzme cnm kendini ayına göre kilosuda boyuda ii adaşımızın bu ay diş yüzünden alamamış olabilir merak etme stoktan yiyodur

kızlar liste guncellendi eksikleri yazın ben eklerim listeden cıkmak isteyenlerde bilgi verirse sevinirim bebislere kocaman bi masallah

ela mayıs ayında 70cm 9000gr
ayrıyeten kafa çapımız 44 bıngıldakta 0.5 yani kapanmak üzereymiş, sizinkiler ne durumda?

Son düzenleme:
üzme cnm kendini ayına göre kilosuda boyuda ii adaşımızın bu ay diş yüzünden alamamış olabilir merak etme stoktan yiyodur

üzülme hayatım aslında kılosu ayına gore çok ıyı.

aslında evet banada fena değil gibi geldi. am 4 kilo doğdu hep tombikolcak diye hayal etmiştim. her ay 300-600 gr arası aldı... doğum kilosuna gre geride dedi doktor üzüldüm. çinko verdi belki iştahını açar diye. demir verdi ama veremiyorum kusuyor. vitamintabs diye bi vitamin kullanıyoruz bi devit-3...

mayıs ayında oğlum 8200 gr boyuda 70cm olmuş bizim bıngıldakta 0.5 cm canım kapanmak üzere vitamin veremiyoruz o yüzden bizede zinco ve kan için şurup verdi dr umuz

maşallah elama...

tşk ederiz teyzesiŞeniz
bütün bebeklerimize maşallah

mayıs ayında oğlum 8200 gr boyuda 70cm olmuş bizim bıngıldakta 0.5 cm canım kapanmak üzere vitamin veremiyoruz o yüzden bizede zinco ve kan için şurup verdi dr umuz

sağlık ocağından bizede deviti kesin dediler ama kendi doktorumuz 1 yaşına kadar kesmeyin sağlık ocağından kesin deseler bile demişti, bende kesmedim aynen devam ediyorum...
sizin kafa çapınız ne kadarmış cnm ölçtülermi? sanki bikaç aydır kafa çapı aynı gibi kızımın..

cnm bzmde bıngıldağı kapanmak üzere kafa çapı 44,5.ama kesinlikle d vit.kesmio onunla ilgisi var ama sadece o deil dedi.güneş artınca 1 ay sonra güneşlenmeye bağlı kesebiliriz dedi.bzde mayısta 9.5 boyu 72 cmdi.ekleyn tabloya kızlarrr..

Hollandadan Turkıyeye geldim gecenlerde saglık ocagına ugradıgımda burada bebeklerın kıyafetlerıyle tartıldıgını gordum..hollandada tamamen çıplak hatta bezını bıle cıkartıp tartıyorlar .

Hollandadan Turkıyeye geldim gecenlerde saglık ocagına ugradıgımda burada bebeklerın kıyafetlerıyle tartıldıgını gordum..hollandada tamamen çıplak hatta bezını bıle cıkartıp tartıyorlar .

bizim kiz da ciplak ve bezsiz tartiliyo
hos 2 aydir kilo aldigi yok ama :sinifsinif:

canım bizimki de çıplak ve bezsiz tartılıyor a.s

nurefsan sağlık ocaklarında kıyafetle tartılmanın sebebi, bebek üşümesin diye, hem ısıtma sistemleri iyi değildi kışın hemde odalar han kapıları olduğu için giren çıkanın haddi hesabı olmuyor. Yazın ise pencereler açık ceyran hali yada bazılarında klima var. Yani tamamen bebekleri düşünüyorlar:)))))

hastahane ve özel muayenehanalerde bu konu biraz daha hassas, ben kızımı özele götürüyorum hep çırılçıplak tartıldık. Sağlık ocağında aşılar yapıldığındada onlarda tartıyolar valla doktorun tarttığıyla arada nerdeyse 500 gr fark oluyor. Sağlık ocağında hep fazla çıkıyor kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…