2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bizde bıraz once tartıldık 7.900 gram ve 69 cm...2 haftada 120 gram buyumus doktor muane etti herşeyi normal ve oldukça sağlıklı dedi..anacım bizmi abartıyoruz kilo meselesini doktorlarmı rahat çözemedim..
dogru duzgun ek gıda yemiyor problem degil zamanla alışır diyorlar...maşallah 10 gun sonra tam 8 aylık olacak şimdiye kadar hiç hasta olmadı en ufak bi rahatsızlığı olmadı anne sütü agırlıklı beslenmesinin de bu yönde bi avantajı var ...

evet canım anladım ..bende bıraz once gıttım saglık ocagına hem bombostu hemde tartılacagı oda sıcaktı bende kıyafetlerını cıkarttım oyle tarttım.

kıaım 2 aydır kilo almıyodu.idrar yolu enfeksiyonu çıktı.10 iğne ve zimaks verdi doktor.tedavi devam ediyor. 7 kg ve 67cm. boyu 4-5 cm uzadı ama kg almadı. çok üzüldüm ben iyi bir anne değil miyim diye!geceleri4-5 defa kalkıyordu ağlayarak meğer karın ağrısındanmış,iştahsızdı da. aman kg almayanlar idrar kültürü yaptırın mutlaka.öptüm

kilo almama nedenimiz idrar yolu hafif enfeksiyon olmuş suprax başladık 1haftada 160gr almış maşallah bugün itibariyle 7960 zeyneb ada 74cm boy

kızlara geçmiş olsun meleklerinize,inşallah çabucak toparlarlar

bizde dun itıbarıule 9150 kg 74 cm boyumuz dr çok memnun ama bızım kuzu hala kusuyo

canım eksik bilgilerimiz var:
doğum boyu 49 cm
ekim de:50 cm
kasımda:53cm idi..

haziran ayında ise 8700 gr. 68.5 cm olduk..azcık boyumuz yavaş gidiyo..ama dr. normal diyo..inşallah artar daha sonra ,bi türlü 70 cm olamadık:)

Allahım nazarlardan saklasın yavrularımızı

maşallahhh prenseslerime benimm yaww biz daha gidemedik doktoraa artık önümüzdeki hafta kısmetse doktor tatile kaçmış hain şeyy naniknanik bizim kızda pek uzun değil kızlar naapalım minyon olcak bu fıstıklar demek ki

bu ay 350 gr almışız ama buna da şükür ben bu kadar harekete hiç kilo beklemiyordum kaydirigubbakcemile3

8650 kilomuz
72 cm boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…