2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

maaşallah tüm kuzulara..ben uzun zamandır kilosunu yazmadım sanırım sıpamın((( bence hepsinin kilosu da gayet iyi zayıf diye takmayın sakın..canları içinde olsun da saglıkları iyi olsun yeetr.
bu ay 400 gr almıs zaten artık kilo alımları yavaslıcakmıs.doktor öle dedi..

Bu ay Yusuf kilo almamakla beraber vermiş.
Boy 72 kilo 7950
Mayıs ayına göre yaklaşık 200gr vermiş.
Doktoru Fantomalt mama önerdi.Nette araştırdım,kafam karıştı.
Ekstra karbonhidrat yüklemek gibi...
Ama ben Yusufun günlük yedikleri saydım doktora gayet yeterli dedi

emrecim
8.375
72 cm

yemiyor yemiyor yemiyor, üstine üstlük full hareket kıpır kıpır , biz 9 kg yi nasıl görcez bilmiyorum. üstten de 4 dişi birden patlıyormuş aynı anda :1shok: daha yememeye devam eder dedi dr :gitme:

Evettt nihayett geldik bizde doktorumuzdan
8130 kilomuz 71 cm boyumuz bana hala az gelio ama dr mikemmellll dedi :kedi:
maşallahhhhh bütün melekklerimize..

maşallah kuzulara bizde 9.5 aylık olduk 10aylık olcaz hala 8kiloda takıldık 3doktora götürdüm full atarama yapıldı hişçbişiyi yok kandada idrardada kuzu çok çok aşırı harketli uykuda bil hareket halinde biz asla 10kiloları 1yaşına kadar göremicez eminim 2ayımız kaldı saglıklı bebek 1yaşının 10kiloyla tamamlar dio 2aydr gram almıyoz 10gr alsak kar dicem oda yok neden anlamıyom durdu alımı

selam kızlar biz de 8 kiloyu gorduk sonunda
sizler yazmaya devam edin
ben tatildeyim bi ara listeyi guncellicem
kuzuları kokluyrum kocaman

selamlar:) biz 21 eylül bebeğiyiz erken doğduk 2 3 hafta :) şuan 9 aylık boy 73 kilo 9.5 ve tek dişimiz var:) oda dün patladı

Merhaba kızlar Kuzey bebişim o kadar kusmaya,mamaya direnmesine rağmen 10kg 200gr. olmuş,boyda 74cm,ben galiba pinpirikliyim,iki diş patladı,üsten 4 tane geliyormuş,bugün ilk defa balık yedi,sevdi kerata...

dora bugün itibariyle 9 .550 gr arkadaşlar yaa çocuk yemiyor yemiyor yemiyorr allahım yarebbim sağlıklı olsunda yemesin diyorum napcam ben bu paşayla yarebbim ...

dora bugün itibariyle 9 .550 gr arkadaşlar yaa çocuk yemiyor yemiyor yemiyorr allahım yarebbim sağlıklı olsunda yemesin diyorum napcam ben bu paşayla yarebbim ...

Doranın kilosu çok iyi ama sanırım almadan birde vermeye başladığı için derdin annesi...

Önemli olan sağlıkları,maaşallah o da yerindeyse bırak az yesin kuzun.

evet tatlım doranın kilosu iyi ama işte gecen hafta ishal oldu iştahsızlık ile kilo verdi ama genede şuan gayet sağlıklıyız bu günümüzede şükür ...

Dora nın kilosu gayet iyide sanırım hızlı kilo almıştı şimdi almıyor bende öyle sağlıklı olsunda diyorum ama içimde içimi yiyior bu ay hiç almadı desem yeridir haziran kilosu BORA 'nın 9.480 boy ise 72 cm maşallahh kuzulara

kıyamam kuzuya..nazar mı değdi yavrum sana...Rabbim beterinden sakınsın..inşallah toparlar annesi...benim kuzu da yemiyo((sağlık ocağına gitcem kilosunu merak ediyorum..ama moralim bozulur diye gitmek istemiyorum..
ah gizemcim...yemediği gibi,ben bir de zor emziriyorum cadımı...sabah tv karşısında gözü tv deyken emziriyom,gece de emmesi için arabayla dolaşmaya çıkıyoz(gece ışıklara bakarken emerek uyuyo işte..(şükür ki öğlen ve ikindi de uykusu iyice gelince emzirip yatırıyom) gece zaten emmiyo..ittiriyo deli gibi..

sabah 3 çeşit kahvaltı (bebe bisküvisi-ıhlamur,peynir,yumurta,pekmez karışımı,milupanın kahvaltısı)yapıyorum hangisini yerse diye...hepsi çöpe...öğlen 3 çeşit(dolma içi,çorba,yoğurt)çöpe..akşam 3 çeşit mama(muhallebi,tahıl maması,hazır mama) çöpe...

kendim de o çöpe girmek istiyorum artıksempatiksalakcinniher akşam bi yerdeyiz hanfendi 2 kaşık yesin diye..

bizim de üst dişler patlamak üzere..ne dişmiş be...mahvetti kuzuları..

canları içinde olsun napalım:Saruboceq::Saruboceq:

biz bu gün itibariyle 9 ay 1 haftalık oarak hiç kilo almamışız 8400 kilomuz boyumuzda 73 cm olmuş boy atmış sadecene

doktorumuzun hemşiresi,benimki kilo almadı diye üzülünce bana "bundan sonra büyümenin göstergesi boy uzamasıdır..çok kilo almasını bekleme,önemli olan uzaması" dedi..bizimkinde boy da uzamıyo ki....20 gün oldu sadece 100 gr. almış..boy da aynı.:uhm:.

Bugün tam 9 aylık kızım. 9300g ve 74cm. Liste tutulmuyor değil mi artık????:sinifsinif:

Bugün tam 9 aylık kızım. 9300g ve 74cm. Liste tutulmuyor değil mi artık????:sinifsinif:

canım tutuluyor liste ama ben izindeyim liste evde laptap ta kaldı bir hafta sonra guncellicem listeyi tatlışların kilolarını yzın ben eklicem opuyorumnanaktan

benim kuzum bu ay kilo vermiş,çok üzüldüm:gitme:
8660 gr. boyumuz da yarım santimcik uzamış 69 cm:sinifsinif:

kan tahlilinde bişi çıkmadı çok şükür ama idrar tahlilimiz de bakteri çıktı,enfeksiyon varmış,yarın kültür sonucuna göre antibiyotiğe başlıyoruz..umarım çabuk toparlar kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…