2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

iştahı yernde cnm hiç koşturmaz arkasından tabakla direk kendi bişi yerken agzını açar anne der veriyom şükür en azından yiyoda yakıyo darısı diger bebişlere inş hepsi annelerini zorlamadan ham yaparlarrr

yasemincim ya...saat saat ne verdiğini yazar mısın bi deniyim...kaç saat arayla bişiler veriyon kuzuya..acaba acıkmadan mı yedirmeye çalışıyom ben yoksa..

yasemincim ya...saat saat ne verdiğini yazar mısın bi deniyim...kaç saat arayla bişiler veriyon kuzuya..acaba acıkmadan mı yedirmeye çalışıyom ben yoksa..

cnm sabah 10.30 gbi karışık kahvaltı veriyom mamayla yapıyom 10.30a kadar emiyo çümkü yatıyor
sonra 12de çorba yapıyorum sevdigi herşeyden katıyorum
2de meyve püresi yediriyorum
4ye yogurdunu yiyo yogurt ögünlerde yer degiştirebiliyo arada
6da yada 7de bazen acıkmıyo uyuyo deri uykuda muhallebi yapıyorum arı mamayla
akşamda ya yemek veriyom biz ne yiyosak yada irmikli ballı mama yiyo emerek uyuyo cnm ama aralardas emiyo yaramasada sütüm gece hiç bişi vermiyom uyanırsa emiyo sadece öglen bazen çorba yerine balık yiyo yada tavuk köfte oan evde ne olursa onu yapıyorum yada sebze yemegi
benle birlikte makarna pilav mercimekli köfte bulgur pilavı yiyo oda

maşallah maşallah adaşıma..ben bunların yarısını veremiyorum malesef:sinifsinif:

kızlar mama yiyen bebeklerde öğün daha fazla oluo.ek gıdayı tek yiyosa öle deil.mesala bnm oğlum mama almıo.akşam bizle yemek yerken yoğurtta yiyo.bzm gibi yani.sabah emio.9 gibi kahvaltı.12 de meyve ve bisküvi.3 te çorba.arada emmek isterse saatler kayıyo.sonra 7 gibi akşam yemeği.1 yemek tabapı yiyo herşeyden bebek ekmeğini min.vermeye çalışıorm.10 kilo şuan.

benım kuzumunda maşallah 11 kilo 79cm da boyu allah butun bebişlerı nazardan korusun.

meraba kızlar benim kucuk sıpam 8860 gr oldu kiloları yazın ben duzenlicem listeyi

Kızlar kimse yazmamıs kiloları ben duzenliyorum listeyi

kızlar ilk sayfaya yapamadım listeyi duzenle imlecini bulamadım bazı arkadasları cıkardım bayagıdır bilgileri yoktu darılmasınlar cıkmak isteyen haber versin listede olmak isteyenlere kapımız her zaman acık opuyoprumm

Canım benim oğluşumun en son bilgilerinide eklersen sevinirim.

Boy: 79
kilo: 11.500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…