2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

Bizde nihayet geldik dr dan
9815 kg , 74 cm de boyumuzz
Yaww boyumuz nie bu kadar yavaş ilerlliyo anlamadım ama sanırım minyon olcaz.. neyse sağlıklı olalım da

kızım 11 aylık 8.500 kilo ve 75cm biraz ufağızzz

ben yeni üyeyim.yazdıklarınızı okudum en ufağınız oğlum herhalde.20 sinde yaşına girecek.hala anca 7.500 kg.6 aylıktan bu yana 7 kiloyduk geçen ay 400 500 gr daha aldık o kadar.bizim de idrar yolu enf.çıktı geçmedi bi türlü iştahımız da hiç yoktu tabi.onunda sünnetini yaptırdık biraz rahatladık.zaten o 400-500 gr da ondan sonra aldı.sağlıklı olsunlar yeter diyorum ama böyle akranlarını falan görünce çok üzülüyorum senağlama

Hoşgeldin cnm aramıza...Takma kafana yaa benim kuzu da bu ay anca ii almaya ve yemeğe başladı..Valla her yemek 10. ayın sonuna kadar kabustuu..Sürekli çıkartıp duruyodu allahtan hasta olmadı ama şimdi koruyorum sürekli...Yeterki hasta olmasınlar olsun az kilolu olsunlar...

doğru söylüyorsun canım.öyle diyerek içimi rahatlatıyorum ben de.ama direncimiz iyi sanırım yine de.geçen haftaya kadar hiç hasta olmamıştı.bakalım bu ayki kontrolümüzde ne çıkıcak

anamm benim kızım münnacık annaşılan..e niye bu doktorlar boyu iyi filan dediler:) boyu 70 cm..kilosu 9..

Cnm zaten 1 yaş boyu 70,75 arası olmamlıymış yani aslında ii ama işte burdaki bebişler biraz fazla uzun olduklarından bana kısa geldi 74..Dert etme yaniii...Bana da dr çokk ii kilo ve boy demişdi....

Cnm zaten 1 yaş boyu 70,75 arası olmamlıymış yani aslında ii ama işte burdaki bebişler biraz fazla uzun olduklarından bana kısa geldi 74..Dert etme yaniii...Bana da dr çokk ii kilo ve boy demişdi....

haklısın cnm da neyle besliyolar ayh bunlar bu yawruları:))

Doruk paşa nın
boy 82
kilo 12.300

hay maşallah yawruma benim..tosuncukk

Uzuldugum birsey var ki anne sutu verenler bebekleri daha zayif diye kaygilaniyor g'b' geldi bana. Keske ben de sut verebilseydim ama kizim zayif olsaydi. Bir de boy zaten kalitsal, beslenme ve diger cevre kosullariyla sadece bir miktar etkileyebiliyoruz. Elif oyle asiri kilolu olmamasina ragmen bakiyorum elleri ayaklari kocaman, 21 numarada parmaklari dayaniyor mesela, beden boyu cok uzun 86cm icin olan bodyler zor kapaniyor, ama kendi boyu 78cm.Iste diyecegim o ki her birinin vucut yapisi, huyu suyu kaderi farkli. Tipki bizim gibi/ Allah hepsinin kaderini guzel yazsin.

aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anamm benim kızım münnacık annaşılan..e niye bu doktorlar boyu iyi filan dediler:) boyu 70 cm..kilosu 9..
aynı gidiyoz zuzum..yalnız değiliz merak etme:)))tosuncukların yanında bizimkiler gibi minyon kuzular da var:)))

ben kaygilaniyorum ...kilosu dogdugundan beri hep normal degerlerdeyken suan alt sinira yani zayif cizgisine dogru dususte su an icin saglikli ama max 2/ 2,5 yasina kadar emecek ondan sonra yemek secen saglikli beslenmeyen bir cocuk olabilecegi endisesi tasiyorum...
5 aydir 74 beden giyiyor olmasi beni ayrica uzuyor...su an icin zayif ama saglikli ya sonra??

canım benim ama 74 beden zaten boy olarak diyosan yani body boyu o bildiğim aşşağı yukarı 1 yaş için olmalı..Defne de hala emiyoo ama tabiii ben muhakkak ara besinleri ni de veriyorum sebzesini ve özellikle meyvasını vermeye dikkat ediyorum...Eğer 5 aydır öyleyse zaten baştan kilosu fena değilmiş ki...Şimdi kaç bilmiyorum ama dert etme annesi bundan sonra zaten anne sütü daha çok onlar için doyurucu değil koruyucu maksatta ii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…