2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

benim kuzum kilo almıyo üzülüyorum(((hazirandan bu yana sadece 250 gr. aldı(( hala 9 kiloyu göremedik..

benim kuzum kilo almıyo üzülüyorum(((hazirandan bu yana sadece 250 gr. aldı(( hala 9 kiloyu göremedik..

tatlım boşver artık ben takmıyorum emrede zayıf 9 kg yiz bizde naaapalım sağlıklı olsunlar hastalıkla vb zayıflamasınlarda...:sinifsinif:

Canım biz anca döndük yazlıktan 3 aydır yoktum bilemiyorum bu hafta doktora gidicez o zmana yazıcam

bizde milşim milim kilo alıyoız hasta oluncada veriyoz hala 9kiloyuz 76cm boyda devam ediyoruz hasta olmasında ben kiloyu takmıyom hiçç

iyi geceler kızlar hadi bakalım 1 yas kilolarını bekliyorum opuyoruz sizi kocaman

tatlım boşver artık ben takmıyorum emrede zayıf 9 kg yiz bizde naaapalım sağlıklı olsunlar hastalıkla vb zayıflamasınlarda...:sinifsinif:

doğru söylüyosun realcim..Rabbim kötü hastalıklardan sakınsın kuzularımızı..ah yüreğime söz geçirsem..önceleri takmıyodum ama ne bilim işte...her ay bi umut kontrolde tartılırken bakıyom...aynı aynı aynı..durdu ya...bi türlü kilo almıyo çocuk...
bu durumda ilk akla gelen,idrar yolu enf. dur..zaten her ay yaptırmak zorundayız biz,şükür ki temiz çıkıyo..keyfi yerinde..haftaya 1 yaşına gircek..10 kiloyu aşması lazımdı..olmuyo..canı sağolsun demek lazım dimi:sm_confused:

yaşına 15 gün kala boy: 77 cm kilo: 10.400 Yusuf cuk Bora cık pek kşlo almıyo iştahı gitti sağlığı yerinde olsun en önemlisi

sanirim ekim bebeklerinden en zayifi benim kizim biz daha 9 kg yi goremedik.
ben hala emziriyorum sanirim bu yuzden yemege dusmedi ne yapsam artik sutten kessem mi ki kizlar???

sanirim ekim bebeklerinden en zayifi benim kizim biz daha 9 kg yi goremedik.
ben hala emziriyorum sanirim bu yuzden yemege dusmedi ne yapsam artik sutten kessem mi ki kizlar???
aaa sakın kesme nurefsan, benim kızım da zayıf, 8 kiloydu en son, alsa alsa 200 300 gram almıştır. ben de üzülüyorum az kilo alsın istiyorum ama sütten kesmeyi asla düşünmedim. önemli olan sağlıklı olmaları. anne sütünü ilerde isteseler de alamayacaklar, 2 yaşına kadar emzirmeye çalışmak lazım.
kilo alsa da sık sık hastalansa iyi mi allah korusun...
hem sünnet olan da 2 yaşına kadar. peygamber tavsiyesi.

pazartesi kontrolümüz var. ama ben size söyleyim, 8buçuk olamamışızdır bile. boyu var maşallah ama zayıf duruyor.

demek ayni durumdayiz....
anne sutunun nekadar kiymetli oldugunu bildigim icin simdiye kadar sutten kesmeyi dusunmemistim
hastaliklara karsi gercekten koruyucu 1 senede sadece 2 kez hastalandi
fakat kilosu az..boyu ve kilosuna bakilinca 9 aylik gibi.buda beni cok uzuyor...
ek gidadan daha cok emmek istiyor gecen kontrolde doktor geceleri kesinlikle emzirmemem gerektigini soyledi 3 gece emzirme alisir dedi ama ne mumkun!biz daha 1 gece basarili olamadik..
yeterli kadar yese sutten kesmeyi hic dusunmem bile ..
yarin birkez daha doktorla konusacagim bakalim o nediyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…