boyumuz 80 cm.11 kilo fazlamı kilo kızlar
benim kuzum kilo almıyo üzülüyorum(((hazirandan bu yana sadece 250 gr. aldı (( hala 9 kiloyu göremedik..
bu ay 150 gr almışız sadece8900 gr. 73 cm.
tatlım boşver artık ben takmıyorum emrede zayıf 9 kg yiz bizde naaapalım sağlıklı olsunlar hastalıkla vb zayıflamasınlarda...:sinifsinif:
biz sizinle hemen hemen aynı gidiyoruz
aaa sakın kesme nurefsan, benim kızım da zayıf, 8 kiloydu en son, alsa alsa 200 300 gram almıştır. ben de üzülüyorum az kilo alsın istiyorum ama sütten kesmeyi asla düşünmedim. önemli olan sağlıklı olmaları. anne sütünü ilerde isteseler de alamayacaklar, 2 yaşına kadar emzirmeye çalışmak lazım.sanirim ekim bebeklerinden en zayifi benim kizim biz daha 9 kg yi goremedik.
ben hala emziriyorum sanirim bu yuzden yemege dusmedi ne yapsam artik sutten kessem mi ki kizlar???
aaa sakın kesme nurefsan, benim kızım da zayıf, 8 kiloydu en son, alsa alsa 200 300 gram almıştır. ben de üzülüyorum az kilo alsın istiyorum ama sütten kesmeyi asla düşünmedim. önemli olan sağlıklı olmaları. anne sütünü ilerde isteseler de alamayacaklar, 2 yaşına kadar emzirmeye çalışmak lazım.
kilo alsa da sık sık hastalansa iyi mi allah korusun...
hem sünnet olan da 2 yaşına kadar. peygamber tavsiyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?