2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

ececim heaplar iyice karışmış anlaşılan
doğum tarihimiz 09/10/2009
doğum kilosu 2710
kasım kilosu 3760
aralık kilomuz4800 ( bu doğru :)))

ececim bizim 9 aralıktaki kontrolümüzü de yazayım madem:
5270 gr. 55 cm iz..eklersen sevinirim:)

bu arada doğum tarihimiz 14 ekim,adımız da Hayat Elif düzeltirsin olur mu canım:)

listede ben neden yokumm.hemen yazıyorumm
2950 49 cm boyunda doğdu .2800le hastaneden çıktı.1.ayın sonunda 4800 dü boyu ise 55di
2.ayın sonunda 6600dü boyu ise59du
3.ayın sonunda ise 7800 boyu ise 64 cm
maşallh deyn oğluma:))))))))

gözdecim maşallah doruğa
senin oğluşta ayda 2 kiloya yakın almış maşallah dr. çok falan demedimi? bide kusma probleminiz var mı?

bu arada 15 eylül 2009 tarihinde doğdu adımız ise doruk necdet hemen listyeye eklersenz sevnrs:))hıhhhh

düzelltm boylarınıda yzadm kıslarr.doktor gayet ii dedi.anne sütü aldğı için sorun yok dedi bi ara mama verdm ama şuan kestim.kabız yaptı.bras tombul bebek aman nazr değmesn o yüzden bzleri fazla takmıo.gözleryle takp etmio fazla dr bi sorun yok gelişimi güzel herkese nasp olmas fakat kilosundan dolayı tembel dedi gerçi kafasını felan tutuo ama hep kendi dediğini okuo erkekler saten beynnde ben erkeğim benm dediğim olur psikolojisi oldğu için böle olrlarmış.doktor karşına al işi gücü brk sürekli konş onunla dedi ama doruk beni dinlemio konşuorum kendi bldiğini okuo ağlıo gexdr beni dio boynaşimdiden takmamaya başladı beni.

kusma probleminiz yok sanırım maşallah...

aralık itibari ile 5040 gr boyumuz ise 57 cm olmuş
çok kusuyooooooo offf aşırı dr mama yedği içn milupanın AR mamasını vermiş kusan bebkler için

maşallah adaşımıza... anıl mamayı kustuğu için mi verdi doktor...

canım artk sütüm iyice yetmemeye başladı önce emiyo g
zel güzel geliyo sonra bitiyor memeyle savaşıyor resmen kafa atıyo sonra sinirden ağlıyo koştur koştur mama yap önceden günde 1 öğün geceler yerdi şimdi 3 öğüne kadar çıktık malesef acaba kilo alımını beğenmedimi verdi bilimiyorum çok kustuğu için mamayı değiştirdi aptamil kullanıyordum milupa AR aldırdı

gözdecim maşallah oğluşunaa
yağmurcm benim oğluşum mama almıyor bazen doymadığını düşünüyorum vermek istiom ama kıyametleri kopartıyor sadece anne sütü alıyorrrrr:Soff ya belli bir süreden sonra sütün azalırsa ne olacak bilmiom...inşallah hepimizin bol bol sütü olurrrrrrrrrr

llallcm neden doymadığını düşünüyorsun çokcuk doymazsa sinirlenir memeyle savaşır sütün varsa hiç verme ben bu zamana kada günde 1 öğün veriyodum şimdi çoğadı biberona alışmış olabilir istiyoki ağzı dolu dolu olsun

aralık itibari ile 5040 gr boyumuz ise 57 cm olmuş
çok kusuyooooooo offf aşırı dr mama yedği içn milupanın AR mamasını vermiş kusan bebkler için

yağmurcum maşallah oğluşuna
benim kızımda malesef çok ama çok kusuyormafoldumben ama benimki mama yemiyo...
dr. sana reflüden falan bahsettimi? 1 ayda 2 kiloya yakın almış kızım fazla kilo aldını söledi, çok emiyomuş mutlaka azalt dedi:kedi: reflü olmasından korkuyorum:kedi:

merhaba herkese

benim Alper'im 15.10.2009 da 3466 gram 51 cm doğdu:Saruboceq:

kasım ayında 5000 gramdık

aralık ayında 6400 gram 59 cm

birde alttaki tickerlardan yapmak için yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
a.s.

evt canım hatta ultrason çektirdik ama mide kapakçığında gevşeklik yokmuş ayrıca emme saatlerini 2.5 3 saate çıkar dedi .. Benim ki mama da yediği için AR mamayı tavsiye etti.. Kusması çok önlüksüz 1 dk duramıyoruz çünkü heran kusabilior birini yıkıyıp birini takıyorum...
Ekim bebikleriyle buluştuk benimki kadar kusan yoktu maşallah

kızlar duzeltilmis listeyi aksam eklicem kızım bugun biras yayamaslık yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…