2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

cnm tam olarak ne ultrasonu çekildi anlayamadım mide ultrasonumu? kapakçıkta gevşeklik olduğunda reflümü oluyomuş? bana 1 ay boyunca satleri azalt tekrar kilo alımına bakarız dedi, ultrasondan falan bahsetmedi...
sende çekmeköyde oturuyodun hangi hastaneye gidiyodun ben erdeme götürüyorum...
bizde malesef önlüksüz bidakka duramıyoruz üst değişirken bile mendil koyuyorum yeniyi batırmasın diyemafoldumben güzelim kıyafetler önlük altında kalıyo hepmafoldumben

Elalı aynen canım resm çekerken çıkarıyorum sadece önlük
bende erdeme götürüyorum dr. serpil hanım çok kusuyo diyince o istedi mide kapakçığında gevşeklik olurmuş yeni doğan bebekelrde öylemi diye baktılar ama yokmuş ultrasonla midesine organlarına baktılar sen kime götürüyosun bu arada buluşmalara neden katılmadın o kadar yakınsın

bende oğuzhan beye götürüyorum erdemde...
yalnız ümraniye erdemden çamlıcaya geçti oğuzhan bey bizde çamlıcadaki erdeme gidiyoruz artık, yeni açıldığı için dahada sakin oluyo hem...
eğer kusma devam ederse önümüzdeki ay bende isterim o ultrasondan çekmelerini? ne kadara çektiler cnm?
cnm babamız kızını pek soğuklarda dışarı çıkarmamı istemiyo malesefkafamçokkarıştı

biz alırdık arabayla :))
oğuzhanbeye ilk doğduğunda gitmiştim genç biri değil mi uykulu uykulu pek ilgii gelmemişti bana
40 tl ultrason ücreti..

biz alırdık arabayla :))
oğuzhanbeye ilk doğduğunda gitmiştim genç biri değil mi uykulu uykulu pek ilgii gelmemişti bana
40 tl ultrason ücreti..

inşallah başka sefere diyim o zaman :))
evet oğuzhan bey genç bi doktor ama uykulu değildi biz gittiğimizde :)) hemde baya ilgiliydi:))

:)))hahah ay yasık sana cnm ya zordur bu tablo takp işşleri hele bebiş olnca nası myapıosun helal sana:)

:)))hahah ay yasık sana cnm ya zordur bu tablo takp işşleri hele bebiş olnca nası myapıosun helal sana:)

yok canım ya zevkli kızım bugun biraz yaramaz babsının yanına koyup kactım ama her an ikisinden biri viyaklayabilirlülülülülülü

ya sorma bende bazen babamıza satıyorum bu kadınlarkulubü bende bağmlılık yaptı bakmadan olmuo ha bide facebok var doğrusu:)

canım çünkü süt varken hissediom ve oğluşumun ağzından taşıooo nerdeyse ama süt yokken yavrumm çekioo gelmeyincede sinirlenioooo ve ağlıoooo:çok üzgünüm:
çok can sıkıcı bi durum sütün artması için elimden geleni yapıom ama sonuç sıfırrrrr:çok üzgünüm:
mama vermek bende istemiom ama gönlüm aç kalmasına razı olmuooooo:çok üzgünüm:
zaten mamayıda sevmio ve yemioooo:çok üzgünüm:napıcam bilmiommm:çok üzgünüm:

süperrrr topik bizide ekleyin
miraç bebeğim 1 ekimde 3.300 doğdu kasım 5.500 dü aralıkda 6.500

tablomuzun son hali ilk sayfada eksigi olan eklenmek isteyen yazsın bu arada masallah kuzulara Allah nazarlardan saklasın

zeyneb ada 59cm boydu cnm kontrole gitmedik aralık biraz zaman geçsin istedik gidince bilgileri yeniden veririm emegine saglık cnm buarada ugraşıyon listeyseeopuyorumnanaktan

Tatlım oğluşumun adı Yiğit..
15 ekim de doğdu..2830 doğdu ama kilo kaybı 2.420 taburcu olduk..

Bugün aşımız vardı..
5.200 olmuşuz..55cm.de boyumuz olmuş..
Eksiklerimizi tamamlarsan seviniriz opuyorumnanaktan

Bugun asıdan ve kontrolden geldik 3.ayımıza girdik

18.12.09 6500 gr 60cm saygın tunam

Canım benim oğlum Toprak 07/10 da 3,300 kg ve 50 cm doğdu 1. ay aşısında 4,500 kg 53 cm olmuş 2. ay ise 5,800 kg ve 60 cm boyunda eklerseniz seviniriz. Bende şimdilik sadece anne sütüyle besliyorum arada göğsümde süt yokmuş gibi oluyo ama bebek çektikçe artıyo. boş diye düşünmeyin ve fırsat bulursanız biraz yatın uyuyun su için artacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…