2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

:çok üzgünüm: askolsun simdi bakabildim listeyi duzenlemek icin geldim

bizide ekler misiniz teyzeleri listeye minik prensesimin ismi öykü 13 ekimde 3.550gr. 51cm. doğdu 16 kasımda 5.450gr. dı 17 aralıkta ise 5.870. grm ve 64 cm. olmuş teyzeleri..

yenilenmis liste ilk sayfada eksik yanlıs ve listede olmak isteyenler yazsın ekliyim

benım melegım ekım 6da dodu 37+2 2850kılo 1 ayın sonunda 3500 bu ay ası ıcın goturdugumde 4900 oldu cok guzel emıyo sankı yuzu bı anda 5 alık gıbı gelıyo bu arada 4-5 gundur o kadar huysuzkı ınanaı ugun 9 da uyandık 10-15 dk uyuyo saatlere uyanık enson 5de kestırdı saat gece 1de zorla uyudu ne bu bbekler ya boyle bıde kızım agulamaa basladı gulucklerde sacıyo etrafa betusum bıde altını acınca pek bı mutlu olyo

arkadaşlar aşk olsun bı sure gıremedım ne çabuk unuttunuz bızı lıstede bile yokuzmafoldumben benım kuzum 10.10 da 3200gr dogdu kasımda 4100 gr oldu aralıkta 5300gr 59 cm .bızı de eklersenız sevınırım.

bende merak edıyordum benımkı normal mi dıye...
benım kuzum 3 bucuk dogdu.. aralıkta 5 bucuk kılo 61 cm di.. 8 ekim dogumlu... adı serra kızımın

kızlar lutfen gonul koymayın bu listeyi zevkle yapıyorum ama benimde bebegim var hemde premature beslemem bi saat oluyo once sut sag sonra onu yedir kuzucum emmeyi beceremiyo bebeklrinizin bilgilerini buraya yazarsanız eklerim listeye ama lutfen sitem dolu mesajlar atmayın vereliniortak

canım antika 13 un altındasın sadece bilgilerin eksik biraz bekliyorum ki daha cok kisi yazsın toplu olarak duzeltiyim listeyi

canım bizi de ekler misin? teşekkürler şimdiden..

zeynep ece 16 ekim' de 3650 gr./51 cm .doğdu

12 kasım 4610 gr./58 cm.

19 aralık 5930 gr./63 cm.

ececim cnm bizde kontrol olduk düzeltebilirsin kilo boy çizelgemizi aralık 5.500gr 60cm boy kafa 40cm teşekkürler

Allah razı olsun canım emeklerin için.. ellerine sağlık... kocaman kokucuklar bebişineopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…