hepinize günaydınlar,
kızlar hiç tadım tuzum yok dün akşamdan beri sağ kasığımda aşağıda ağrı oluyor ara ara
çok korkuyorum, oturuken bir şey yok ayağa kalktığımda ağrıyor, rahim büyüme yaptığı için bu ağrılar normal deniyor ama işte korkuyorum kızıma bir şey olacak diye, doktoruda sürekli arayıp soramıyorum, çekiniyorum belki de normal bunlar ama işte ilk olunca ne normal ne değil anlamıyorum,inşallah birşey yoktur, sizlerdede bu kadar ağrı oluyor mu
hepinize günaydınlar,
kızlar hiç tadım tuzum yok dün akşamdan beri sağ kasığımda aşağıda ağrı oluyor ara ara
çok korkuyorum, oturuken bir şey yok ayağa kalktığımda ağrıyor, rahim büyüme yaptığı için bu ağrılar normal deniyor ama işte korkuyorum kızıma bir şey olacak diye, doktoruda sürekli arayıp soramıyorum, çekiniyorum belki de normal bunlar ama işte ilk olunca ne normal ne değil anlamıyorum,inşallah birşey yoktur, sizlerdede bu kadar ağrı oluyor mu
ben 72 kiloydum şuan 74 oldum.doktorum 82 kiloya kadar müsade etti ama fazlası yok dedi..Doğumdan sonra artık diyet püf noktaları başlığı altında devam ederiz kızlar:)
yok canım ama ben yine de arada bebek yağı sürüyorum.İnanmazsnız ben de göbek bile yok.Kızlar henuz kımsede catlak falan yokdımı. 4. Aydan ıtıbaren baslarmıs. 4. Aylarda bıttı cogumuzun
bu kadar agrı derken ne kadar oldugunu elbette bılemeyız ama cogumuzda oluo bu tur agrılar.ıns senınkı de normal turden agrılardandır.uzan dınlen bol bol.gecmıs olsun cnm
benim karnımda çatlak yok henüz
zaten her akşam yatarken krem sürüyorum..
ama sanki biraz bacaklarımda oldu gibiii
Geçen gün bir doktor tanıdığım ile görüştüm bu konuda. Diyor ki: Eğer genetik olarak çatlamaya eğiliminiz varsa, ne kadar krem, yağ, vs. sürerseniz sürün, çatlamayı engelleyemezsiniz diyor. Sadece çatlamayı biraz hafifletebilirmişiz. Eğer kremlerle bilmemnelerle çözüm olabilseydi Hülya Avşar çatlamazmışkaydirigubbakcemile3
hepinize günaydınlar,
Geçen gün bir doktor tanıdığım ile görüştüm bu konuda. Diyor ki: Eğer genetik olarak çatlamaya eğiliminiz varsa, ne kadar krem, yağ, vs. sürerseniz sürün, çatlamayı engelleyemezsiniz diyor. Sadece çatlamayı biraz hafifletebilirmişiz. Eğer kremlerle bilmemnelerle çözüm olabilseydi Hülya Avşar çatlamazmışkaydirigubbakcemile3
canım ya geçmiş olsun doktorunu aradın mı?[/QUOTE
Bi dr. ödem yapıyoor burnun dedi.Ama kendi dr. sormadım zaten sorsamda normal diyecek ona gore herşey ok zati çok konuşmuyooo gıcık oluyorum bu aralar.
Geçmiş olsun güzelim.mrb kızlar nasılsınız.kilolardan bahsetmişsiniz.ben sürekli yatarak geçirdiğim için çok kilo alırım gibi geliyor.siz hareketle yediklerinizi eritebilirsiniz ben yiyorum ve yatıyorum.sürekli yatmakta zor ama olsun ne yapalım yeterki bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım.burun kanamasından bahsetmişsiniz benddede diş eti kanamasdı var.her diş fırcaladığımda kötü oluyorum.
Göbiş kaşıntısından bende dertliyim ama bi yandan da büyüyoo diye seviniyourmBenim göğüslerimin alt tarafında oldu bir kaç tane ,ama göbüşte yok yanlız çok kaşınıyor :):CüvCüv:
cntz 06 seninle aynı haftadayız
benimde ağrılarım oluyor..
arabaya binerken ve inerken..
adet sancısından daha şiddetli..
doktorlar olabilir diyor..
bence sen içini rahatlatmak için ara doktorunu..
walla benim eşimde doktor hastaları gece 12 de arıyor hemde..
çekinme ara doktorunu...
bende de çok oluyor canım.özellikle uzun süre hareket etmetiyip ayağa kalkınca belden aşağısı felaket derecede ağrıyor.bugün doktoruma bunuda sorucam..sanada haner veririmm.
hepinize günaydınlar,
Canım , için rahat etmiyorsa ara doktorunu ... Ve mümkünse dinlen uzan , ayakta durma bugün belki yoruldun onun acısı çıkıyordur .
kızlar komsular soruo gobegınde cızgı oldumu dıe ama benım bısey yok daha.olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?