2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 72 kiloydum şuan 74 oldum.doktorum 82 kiloya kadar müsade etti ama fazlası yok dedi..Doğumdan sonra artık diyet püf noktaları başlığı altında devam ederiz kızlar:)

genetik bende biliyorumda tedbir yinede almak lazım. bizde genetık olarak çatlak yok. ablam 20 kılo aldı catlamadı. çok ufak oldu onlarda sanırım kayboldu. ozaman ben bırakıyım kermlerı falan:)

bu kadar agrı derken ne kadar oldugunu elbette bılemeyız ama cogumuzda oluo bu tur agrılar.ıns senınkı de normal turden agrılardandır.uzan dınlen bol bol.gecmıs olsun cnm

cntz 06 seninle aynı haftadayız
benimde ağrılarım oluyor..
arabaya binerken ve inerken..
adet sancısından daha şiddetli..
doktorlar olabilir diyor..
bence sen içini rahatlatmak için ara doktorunu..
walla benim eşimde doktor hastaları gece 12 de arıyor hemde..
çekinme ara doktorunu...

bende de çok oluyor canım.özellikle uzun süre hareket etmetiyip ayağa kalkınca belden aşağısı felaket derecede ağrıyor.bugün doktoruma bunuda sorucam..sanada haner veririmm.

ben 72 kiloydum şuan 74 oldum.doktorum 82 kiloya kadar müsade etti ama fazlası yok dedi..Doğumdan sonra artık diyet püf noktaları başlığı altında devam ederiz kızlar:)

canım sen 74 kıloysan bu resımdekı kım.ya da kac senesındekı foto:)

bu kadar agrı derken ne kadar oldugunu elbette bılemeyız ama cogumuzda oluo bu tur agrılar.ıns senınkı de normal turden agrılardandır.uzan dınlen bol bol.gecmıs olsun cnm

sağol peti ama çalışıyorum, işyerindeyim, ayağa her kalktığımda yine ağrı olur mu diye korkuyorum eğer bugünde böyle olursa yarın sabahtan arayacğım doktoru,

benim karnımda çatlak yok henüz
zaten her akşam yatarken krem sürüyorum..
ama sanki biraz bacaklarımda oldu gibiii

Ne kremi kullanıyorsun canım ??

Valla ben de biliyorum bizde genetik olarak var daha doğrusu anneannemde yok ama annemde var ama çok çok çatlamasındansa daha az çatlak olsun diye kullanıyorum kremleri ...

Canım , için rahat etmiyorsa ara doktorunu ... Ve mümkünse dinlen uzan , ayakta durma bugün belki yoruldun onun acısı çıkıyordur .

kaydirigubbakcemile3 doğru demiş. Benim doktorda aynısını söylüyor. Aslında tamamen genetik bir durum

sağol canım geçen ay bu kadar değildi, sorduğumda doktora o da normal dedi ama işte yinede korkuyor insan,

bende de çok oluyor canım.özellikle uzun süre hareket etmetiyip ayağa kalkınca belden aşağısı felaket derecede ağrıyor.bugün doktoruma bunuda sorucam..sanada haner veririmm.

tamam canım sağol, bende devam ederse yarın arayaacağım

oo gobişlerı kasınanlar bol bol kremleyın bu kurudugunun gostergesı.unutmayın her gece kremlenın her ne kadar genetık de olsa

Canım geçmiş olsun. Eğer devam ederse ara tabiki doktorunu. Boşu boşuna para vermiyoruz onlara tabiki ilgilenecekler. Belki tahlil falan ister canım. Benimde o türden ağrım vardı tahlil istedi enfeksiyon çıkmıştı mesela. O yüzden ihmal etme cnm

zeytingözlüm..........
eşimin kız kardeşi yurtdışından getirmişti..
yoğun bir nemlendirici krem..yani özlellikli değil..
evdeki en yoğun kremdi canım..
onu kullanıyorum birde 2.5 litre su içiyorum..
ustelik 7 kilo aldım henüz görünürde bişey yok...

kızlar komsular soruo gobegınde cızgı oldumu dıe ama benım bısey yok daha.olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…