2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım acıbadem sütünden bahsetti ben badem yağı diye duymuştum çatlaklar için. Sizce hangisi daha faydalı

tamam canım sağol, enfeksiyon olayı hiç aklıma gelmedi doğru dediğin olabilir, sağol canım yeniden

benımde yok. hamıle kalmadan once kk da belırtılerde okuyordum. ilk ay cıkıyormus. 5. aya gırdık hala bısey yok.

dediğin gibi arkadasım hamilelikte sadece 8 kilo almıştı.sonra lohusalıkta süt olsun diye cok yedi ve 10 kilo aldı ama 2 yıldır hala veremiyor kiloları.dişimi fırcalıyorum canım sürekli .kalsiyum için günde kac bardak süt içiyorsunuz kızlar.

evet haklısın canım önce sağlık gerisi telafi edilir zaten.

Ben koca bir bardak içiyorum , ama gün içinde peynir ya da yoğurt da yiyorum , onalrı yemezsem akşam da içiyorum bir bardak ...

selam kızlaaarrrr :) :) :)
genelde kilo olarak güzel gidiyoruz yaa, her ne kadar 10. haftaya kadar 9 kilo almış olsam da düşünmüyorum artık o konuyu :roflol: :roflol:
çatlaklar için değil de aşırı kurudum soyuluyorum, onun için bebe yağı kullanıyorum ama acı badem ve kakao yağlarını kullanmayı düşünüyorum...
bi de elacım hala çizgi yok bende de, biz mi anormaliz acaba :roflol:
süt de kimi gün 1 lt, kim gün yarım kutu falan içiyorum...

kızlar bende günde 2 dilim peynir bir bardak süt. öğelne ve akşam yoğurt. dünde 2 litre su. içiyorum bakalım hayırlısı

ceviz balık tuketımı nasıl kızlar sızde..

Balık seven bir insan olarak henüz iki kere yedim, hiç aklıma gelmiyor ama ceviz elimin altında olunca dayanamıyorum. En büyük korkum taze cevize aşermekti hatta bahçeme küçük bir ceviz agacı ektim en azından yapraklarını koklarım diye ama neyseki birşey olmadı :dance:

annem koca bi kova ceviz verdi, çocuğa faydalı kır arada atıştır dedi hala kırılacak
söz verdi bakalım bu gece kıracağız, bi de badem içi alacağız kızlar, onda da kalsiyum bolmuş...
tahin pekmez de düşnüyorum... hiç sevmem ama faydalıı...
balık da uzun zamandır yemiyorum eşime söyliyim de her p.tesi alsın napiim mutfak batarsa batsın artık :roflol: bebeeme feda olsun :roflol: :roflol:

ben haftada bir balık yiyorum.kızlar çiftlik balığı yerine deniz balıklarını tercih edin dahas yararelı.ben genelde levrek çipura gibi büyük balıklar yerine küçük balıklar yemeye calışıyorum.cünkü büyük balıklar genelde ciftlik balığı oluyor.ceviz fazla tüketemiyorum.arkadasım balıkyağı kullanıyordu hamilelikte ama doktor bana önermedi.bnalığı yedikten sonra yağına gerk yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…