ceviz balık tuketımı nasıl kızlar sızde..
ceviz balık tuketımı nasıl kızlar sızde..
ben haftada bir balık yiyorum.kızlar çiftlik balığı yerine deniz balıklarını tercih edin dahas yararelı.ben genelde levrek çipura gibi büyük balıklar yerine küçük balıklar yemeye calışıyorum.cünkü büyük balıklar genelde ciftlik balığı oluyor.ceviz fazla tüketemiyorum.arkadasım balıkyağı kullanıyordu hamilelikte ama doktor bana önermedi.bnalığı yedikten sonra yağına gerk yokmuş
Şu şiiri okuyup gözleri dolmayan varmı acaba?? Yeni doğan bebekten annesine yazılmış...
Sevgili Anneciğim,
Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren tek yer
Senin kucağın unutma
Gün varıncaya kadar sabaha
Sakın bir yere kalkma
Fazla birşey istemem
Sadece dur yanımda :ecrin_bebek:
bız yıkandık ama baktım cızgı mızgı yok:sm_confused:
balık hıc yemedım daha ama onun yerıne hergun 3 cevız yıyorum.sut de ıcmıorum ama hergun 1 bardak yogurt yıyorum
elacım balık da yemeye ozen goster. bahcenızde varmıs yakın mangalı ohhh
Uskumru, somon balığı ve alabalık gibi yağlı balıklarda bulunan omega 3 yağ asitleri bebeğin gözleri ve beyninin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olur. Ayrıca sizi yüksek tansiyon ve erken doğuma karşı korur.
bilginize hanımlar
ben 20.haftamı doldurdum hamıle kaldıgım kılonun yarım kılo altındayım:sm_confused:
maşallah ne hızlısınız kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yoğurt delisiydim, annem yapardı bırakmazdm..
kendim yapamıyorum daha yapmadım hiç..
hazır da sevmiyorum..
hemen öğrenmem lazım annemden taşıya taşıya olmuyo :roflol: :roflol:
bız yıkandık ama baktım cızgı mızgı yok:sm_confused:
balık hıc yemedım daha ama onun yerıne hergun 3 cevız yıyorum.sut de ıcmıorum ama hergun 1 bardak yogurt yıyorum
Bende hazır yoğurdu hiç sevmiyorum. Malesef bu pastorize sütlerden de olmuyo denedim cıvık bişi oldu. Yalnız marketlerde pastörize günlük sütler var ya onlarla yaptım daha iyi oldu ama yine de anne yoğurdu gibi değil.
benim ilk hamileliğimde 7. ayda anca çizgi olmuştu şimdide daha yok zaten doğumdan sonra da bi an önce silinsin diye bekliyosun pek hoş görünmüyo endişelenmeyin er yada geç mutlaka çıkar
bak şimdi meryem oldu muklava: klava: klava:
neyse Allah'tan eşimle arkadaşlarının sözleri var da yemeğe götürecekler biz hatunlarını :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
benim ilk hamileliğimde 7. ayda anca çizgi olmuştu şimdide daha yok zaten doğumdan sonra da bi an önce silinsin diye bekliyosun pek hoş görünmüyo endişelenmeyin er yada geç mutlaka çıkar
kaydirigubbakcemile3 tamam yaaff:) yaz gelıyo yapsın eslerde hep fırında hep kızartma olmasın die dedım:) hepimiz en azından pıknık yapabılırız dımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?