2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim balıkla aram pek iyi değil maalesef, evde kokusunu sevmiyorum ( Yani 2/3 hafta da ancak 1 tane yiyorum ceviz her gün 2 tane mutlaka yiyorum .

ben balık haftada en az bır kez yıyorum ama cevız çok yıyemedım. fındık badem fıstık sık sık yıyorum. bugun unutmıyım alıyımda esım kırsın yıyelım.. zeka gelısımı için çok onemlıymıs kızlar

Şu şiiri okuyup gözleri dolmayan varmı acaba?? Yeni doğan bebekten annesine yazılmış...

Sevgili Anneciğim,

Bu ara ihtiyacım var sana
Ellerimi sakın bırakma
Bana huzur veren tek yer
Senin kucağın unutma
Gün varıncaya kadar sabaha
Sakın bir yere kalkma
Fazla birşey istemem
Sadece dur yanımda :ecrin_bebek:

bız yıkandık ama baktım cızgı mızgı yok:sm_confused:
balık hıc yemedım daha ama onun yerıne hergun 3 cevız yıyorum.sut de ıcmıorum ama hergun 1 bardak yogurt yıyorum

büyük balıklar civa içerebildiği için tavsiye edilmiyor zaten canım, ben de genellikle hamsi istavrit falan tükettim.. uzun ara verdim ama almam lazım...

oyyy yerim ben onu yaa bırakır mıyım hiç, varsın alışsın kucağıma varsın evim dağınık kalsın ama o muhtaç olduğu kucağımda dursun yaaa :asigim: :asigim: :asigim:

balık hıc yemedım daha ama onun yerıne hergun 3 cevız yıyorum.sut de ıcmıorum ama hergun 1 bardak yogurt yıyorum

maşallah ne hızlısınız kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yoğurt delisiydim, annem yapardı bırakmazdm..
kendim yapamıyorum daha yapmadım hiç..
hazır da sevmiyorum..
hemen öğrenmem lazım annemden taşıya taşıya olmuyo :roflol: :roflol:

Uskumru, somon balığı ve alabalık gibi yağlı balıklarda bulunan omega 3 yağ asitleri bebeğin gözleri ve beyninin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olur. Ayrıca sizi yüksek tansiyon ve erken doğuma karşı korur.

bilginize hanımlar

elacım balık da yemeye ozen goster. bahcenızde varmıs yakın mangalı ohhh

bak şimdi meryem oldu mu klava: klava: klava:
neyse Allah'tan eşimle arkadaşlarının sözleri var da yemeğe götürecekler biz hatunlarını :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

büyük balıklardan en çok tavsiye edileni somon balığı zaten, koceme söyler söylemez almıştı :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Bende hazır yoğurdu hiç sevmiyorum. Malesef bu pastorize sütlerden de olmuyo denedim cıvık bişi oldu. Yalnız marketlerde pastörize günlük sütler var ya onlarla yaptım daha iyi oldu ama yine de anne yoğurdu gibi değil.

benim ilk hamileliğimde 7. ayda anca çizgi olmuştu şimdide daha yok zaten doğumdan sonra da bi an önce silinsin diye bekliyosun pek hoş görünmüyo endişelenmeyin er yada geç mutlaka çıkar

paket sütle hiç denemedim açıktan aldım ama tutturamadım, bi daha da ziyan etmiyim dedim yoğurdu...
bi kez annemle yapsam bi daha tuttururum ama....
ayyy bebişlerimiz de annemin yemekleri gibisi yok diyecekler mi ileride kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim ilk hamileliğimde 7. ayda anca çizgi olmuştu şimdide daha yok zaten doğumdan sonra da bi an önce silinsin diye bekliyosun pek hoş görünmüyo endişelenmeyin er yada geç mutlaka çıkar

merakla beklemeye gerek yok diyorsun yani kaydirigubbakcemile3

bak şimdi meryem oldu mu klava: klava: klava:
neyse Allah'tan eşimle arkadaşlarının sözleri var da yemeğe götürecekler biz hatunlarını :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 tamam yaaff:) yaz gelıyo yapsın eslerde hep fırında hep kızartma olmasın die dedım:) hepimiz en azından pıknık yapabılırız dımı:)

kaydirigubbakcemile3 tamam yaaff:) yaz gelıyo yapsın eslerde hep fırında hep kızartma olmasın die dedım:) hepimiz en azından pıknık yapabılırız dımı:)

sorma, geçen sene mayısta evlendik, eşim dedi ki biz arkadaş gurubu olarak böyle eşler sevgililer falan pikniğe gitmeyi çok seviyoruz, yaz güzel geçecek dedi..
ki gerçekten öylelermiş... ama yaz başladı zaten düğünler bi başladı, yemin ediyorum bir kez gidemedik pikniğe, her hafta ama her hafta düğün vardı :roflol: :roflol:
bu yaz sözleri var bakalım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…