sorma, geçen sene mayısta evlendik, eşim dedi ki biz arkadaş gurubu olarak böyle eşler sevgililer falan pikniğe gitmeyi çok seviyoruz, yaz güzel geçecek dedi..
ki gerçekten öylelermiş... ama yaz başladı zaten düğünler bi başladı, yemin ediyorum bir kez gidemedik pikniğe, her hafta ama her hafta düğün vardı :roflol: :roflol:
bu yaz sözleri var bakalım :jeyyar:
ay hava cok kapalı ama kuafore gtmem gerekıo yagmur yagmasa barı de ıslanmadan gtsem gelsem.hem kendıme cıcıcler ayırtmıstım geldıyse onları alım de sıze de gosterrm
bacım sen tedbirli çık al şemsiyeni falan. artık ızmır hazırlıkları basladı dımı
Allah eşlerimizden ayrı koymasın gerçekten zor ama şöyle bak zaten 15 sen anca mılletle hasret gıderecksın. elbet esin yeri ayrı ama çok asırıda hıssetmezsın.ayy evet basladı cok heyecanlıyım meryem ya.boyle aradayım.8 aydır cıkmadım burdan hem cok ıstıorum gtmeyı hem 15 gun esımden ayrı kalcam dıe cok uzuluom.
cumartesi doktora gideceğim ya cinsiyetini öğrenmek için akşam nasıl içime işlemişse bütün gece rüyamda doktor görmek için uğraştı durdu ve göremedi ister misiniz cumartesi de göremesin
kızlar bu sabah uyanırken oğluşuma sarılayım dedim uyku sersemi karnıma öyle bi tekme attıki çok acıdı şimdide biraz sancım var bişi olmamıştır dimi zavallı bebişim daha annesinin karnındayken abisinden dayak yemeye başladı
yaa yokmu yakınınızda bır yerler ılla herkesı toplamayın. bize yakın buyuk bır park var dun baktım mıllet yakmıs mangalları Allah dedım bızde yakar pişirir evde yeriz:)
cumartesi doktora gideceğim ya cinsiyetini öğrenmek için akşam nasıl içime işlemişse bütün gece rüyamda doktor görmek için uğraştı durdu ve göremedi ister misiniz cumartesi de göremesin
kızlar bu sabah uyanırken oğluşuma sarılayım dedim uyku sersemi karnıma öyle bi tekme attıki çok acıdı şimdide biraz sancım var bişi olmamıştır dimi zavallı bebişim daha annesinin karnındayken abisinden dayak yemeye başladı
Allah eşlerimizden ayrı koymasın gerçekten zor ama şöyle bak zaten 15 sen anca mılletle hasret gıderecksın. elbet esin yeri ayrı ama çok asırıda hıssetmezsın.
biz 5 yıl flörtten sonra evlendık. eşimin işinden solayı daha 6 aylık evlıyken iş seyahtıne gıttı 15 gün. kendı evımde bıle kalmadım annemlerde kaldım ama zor gelmişti. benımle kıyaslarsan senınkı keyıflı bıle olacak. özleemekte çok guzelll
ayy evet basladı cok heyecanlıyım meryem ya.boyle aradayım.8 aydır cıkmadım burdan hem cok ıstıorum gtmeyı hem 15 gun esımden ayrı kalcam dıe cok uzuluom.
Ay ne güzel :) Tatlı heyecanlar bunlar , üzülme eşinle nasıl olsa bir ömür beraber olacaksın , insan babaevine giderken bir tuhaf oluyor ...
Ay canım yazık sana , çok mu küçük ilk çocuğun ben hep onu düşünüyorum , yani arada yaş farkı olmalı mı olmamalı mı , ne bileyim hamileylen diğer ufaklığı kucağına alamıyorsun falan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?