2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay hava cok kapalı ama kuafore gtmem gerekıo yagmur yagmasa barı de ıslanmadan gtsem gelsem.hem kendıme cıcıcler ayırtmıstım geldıyse onları alım de sıze de gosterrm

yaa yokmu yakınınızda bır yerler ılla herkesı toplamayın. bize yakın buyuk bır park var dun baktım mıllet yakmıs mangalları Allah dedım bızde yakar pişirir evde yeriz:)

ay hava cok kapalı ama kuafore gtmem gerekıo yagmur yagmasa barı de ıslanmadan gtsem gelsem.hem kendıme cıcıcler ayırtmıstım geldıyse onları alım de sıze de gosterrm

bacım sen tedbirli çık al şemsiyeni falan. artık ızmır hazırlıkları basladı dımı

cumartesi doktora gideceğim ya cinsiyetini öğrenmek için akşam nasıl içime işlemişse bütün gece rüyamda doktor görmek için uğraştı durdu ve göremedi ister misiniz cumartesi de göremesin

bacım sen tedbirli çık al şemsiyeni falan. artık ızmır hazırlıkları basladı dımı

ayy evet basladı cok heyecanlıyım meryem ya.boyle aradayım.8 aydır cıkmadım burdan hem cok ıstıorum gtmeyı hem 15 gun esımden ayrı kalcam dıe cok uzuluom.

ya kızlar yazıları anca okudum :) benim böbeğimde çok kaşıntı var acaba çatlak mı başladı ya :CüvCüv:

Zaten tüylenmede başladı ama inş.dökülür doğumdan sonra..Doktor normal dedi...

kızlar bu sabah uyanırken oğluşuma sarılayım dedim uyku sersemi karnıma öyle bi tekme attıki çok acıdı şimdide biraz sancım var bişi olmamıştır dimi zavallı bebişim daha annesinin karnındayken abisinden dayak yemeye başladı

ayy evet basladı cok heyecanlıyım meryem ya.boyle aradayım.8 aydır cıkmadım burdan hem cok ıstıorum gtmeyı hem 15 gun esımden ayrı kalcam dıe cok uzuluom.
Allah eşlerimizden ayrı koymasın gerçekten zor ama şöyle bak zaten 15 sen anca mılletle hasret gıderecksın. elbet esin yeri ayrı ama çok asırıda hıssetmezsın.
biz 5 yıl flörtten sonra evlendık. eşimin işinden solayı daha 6 aylık evlıyken iş seyahtıne gıttı 15 gün. kendı evımde bıle kalmadım annemlerde kaldım ama zor gelmişti. benımle kıyaslarsan senınkı keyıflı bıle olacak. özleemekte çok guzelll

cumartesi doktora gideceğim ya cinsiyetini öğrenmek için akşam nasıl içime işlemişse bütün gece rüyamda doktor görmek için uğraştı durdu ve göremedi ister misiniz cumartesi de göremesin

bende yarın gideceğim inşallah cinsiyetleri öğreniriz çok heyecanlıyım:CüvCüv:

olmamıstr canım.evelsı gece benım basıma da aynı sey geldı hatta kızların kafasını sısırdım burda dun sancım oldu dıe ama gectı cok sukur.allaha emanet bısey olmamaıstr merak etme

yaa yokmu yakınınızda bır yerler ılla herkesı toplamayın. bize yakın buyuk bır park var dun baktım mıllet yakmıs mangalları Allah dedım bızde yakar pişirir evde yeriz:)

olmadı annem gibi balkona atarım tüpü ya da mangalı :roflol: :roflol:

rüyalar tersine çıkarmış bak kaydirigubbakcemile3

ahhh ah kardeş kavgaları :roflol: :roflol:

amın canım allah onları basımızdan eksık etmesın.ıns dedıgın gıbı olur.saolasın kardesım benım.ıyı ınsan lafın ustune gelır geldı benımkı yemege.ben onun yemegını hazırlıyayım da sonra bırakıversın benı kuafore.sımdılık hoscakalın.donuste ugrarım yıne

Ay ne güzel :) Tatlı heyecanlar bunlar , üzülme eşinle nasıl olsa bir ömür beraber olacaksın , insan babaevine giderken bir tuhaf oluyor ...

Ay canım yazık sana , çok mu küçük ilk çocuğun ben hep onu düşünüyorum , yani arada yaş farkı olmalı mı olmamalı mı , ne bileyim hamileylen diğer ufaklığı kucağına alamıyorsun falan ....

selam kızlar..valla geçmişi okumaya çalıştım ama pek beceremedim..hasta olan annelerimiz varmış çoookkk geçmiş olsun..allah beterinden korusun..
Özgecim gözün aydın annenler gelmiş...
ben fazla gelemiyorum bu ara yanınıza umarım herkesler iyidir..sizleri çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile3

kızlar ınsallah bu sefer cınsıyetlerı ogrenırsınız. bende c.tesı üçlü test için gidicem. ama bılıyorumkı hiç bişey yok o çok iyi. Allahım eylulde saglıkla gelmesını nasıp etsın yavrularımızın

ben de yemek yiyim bari karar verebilirsem tabi, görüşürüz fıstık annişler kaydirigubbakcemile3

2 yaşında ama benim bu gebelik plan dışı allah nasip edince korunmakta işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…