2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba sevgili anneler
ben de 18 haftalık hamileyim. takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum işlerden dolayı. okuyabiliyorum sadece.Dün doktora gittik benim de oğluşum olacakmış. Yani bi koç daha geliyor. Çok mutlu oldum eşim özellikle erkek istiyordu ve dün 1. nikah günümüzdü. Bize nikah hediyesi oldu oğlumuz.

merhaba kızlar.. dün doktora gittim bebeğim iyiydi ama boynu bükük duruyodu neden öyle duruyodu sizce canım sıkıldı.. çenesini göğsüne yaslamıştı biraz canım sıklıdı... doktor bana neden böyle duruyo dedi bende ne dim bişey diyemedim tabi sonra utangaç heralde falan dedi... ya ne bilim kızlar böyle bebeğinin boynu bükük durupta sonradan normale dönen varmı? canım sıkıldı ya

canım doktor sanırım espiri yapmış önemli bişi olsa sana söylerdi uyuyodur annesi merak etme:ecrin_bebek:

serdi doktor sana niye soruyoki neden böyle duruyo diyee analamadım??
canım sıkma üzme kendini doğaldır bunlar..sorun olsaydı dr un söylerdi..
üzme kendiniiii....

gözünaydın canım

sağolun kızlar ya nebilim doktorum öyle demese belki üzülmezdim ama sordum bi olumsuz durummmu var dedim yok dedi ama işte içim rahat etmedi ne bilim....

için rahat etsin canım..,
sana öylesine yok bişey demezdi..
gönlünü ferah tut..
uyuyordur annesiiii...

Saol Didemcim. Sen nasılsın bakalım? Keyfiniz yerindemi Zeynep Duru'nun?

Gözünaydın cnm. Bu arada nice seneler inşallah oğlunuzla birlikte

dr lar bizdende pimpirikli bir sorun olacak olsa hemen gormek ısterdı. merak etme canım hiç bişey olmaz

sağolun kızlar ya nebilim doktorum öyle demese belki üzülmezdim ama sordum bi olumsuz durummmu var dedim yok dedi ama işte içim rahat etmedi ne bilim....

endişelenme tatlım. sabahta söyledim ya uyuyordur büyük ihtimalle. Yoksa Muhammet bey söylerdi kötü birşey olsaydı :teselli:

Ya sorma benim eşim benim yerime aş eriyor kaydirigubbakcemile3 Göbeği neredeyse benimkine yaklaştı sırnaşık şey

ben esimle dalga geciyorum ben dogurunca vercem ya sen ne zaman vereceksin kilonu diyorrum.kiz benimkiside ayni beni kullanarak kim neyi iyi yapiyorsa demetin cani cekiyor sunu yapin bunu yapin diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:Şenizkucuk bebisim yaaaaaa

canim agrilar gayet normal magnezyum almayi unutma agilari hafifletiyorrrr.ben bu sabah kasigima kramp girmesiyle uyandim ama bir tarafdanda oglusum tekmeliyorduuuuuuuuu olsun hamilasin canim vucudun degisiyor agrilar kasilmalar gayet normalllllll:CüvCüv:

oo gobişlerı kasınanlar bol bol kremleyın bu kurudugunun gostergesı.unutmayın her gece kremlenın her ne kadar genetık de olsa

ewet ozelliklede eslerinize surdurun daha iyi oluyorrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlarrrrrrrrr cizgi genelde eerkek bebegi olacak annelerde daha bellirgin oluyormus mesela benim varrrrrrr kahvere^ngi ve gobegimde tuy yokdu tuy bile cikdiiiiiii yaniiiiiiii:CüvCüv:

merve canimmmmmmmmmhihoyyyt dikkat et fazla yeme yokdssa o enerji deposu yiyecekler yuzunden gece mesaisine kalabilirsin kizzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 hepsinide karisdirip yeme gercekdennnnnnnn canim uc ogun olarak ye hepsi bir arada agir gelirrrrrrr.:ecrin_bebek: bebisin icin.

Ben yemeĞe gİdİyorum kızlar ÖptÜm sİzİ herkese afİyet olsun

sanada afiyet olsun pasamiza yarasin poyrazdi demi yanlis hatiorlamiyorsammmmm

merhaba kızlar kızımdan fırsat bulup yazamadım bırturlu. cınsıyet ogrenen annelerı tebrık edıyorum rahatsız olan anne adaylarımızada acıl sıfalar dılıyorum.

ya kızlar uyumuyodu ama özge hani muhammet bey kalp atımını dinliyoya sesi açıyo hani işte o anda beni tekmeledi sese tepki verdi zaten çok hareketliydi uyuyo olsa hareket etmezdiki ama????????????

ya doktorlarda bazen sakinleştirecekleri yere endişelendiriyorlar anlattım daha öncede bir iki arkadaşım çok üzülüdü dalağı büyük böbreği büyük diye endişelndirdiler hiç birşeyleri çıkmadı bebeklerin benim dokotorum o bakımdan çok iyi rahatlatıyor sorduğumda hamile misin yoksa diye dalga geçiyor hatta az önce bir arkadaşlada konuştum şimdi bizler çok biliyoruz çok araştırıyoruz bu aslında iyi değil cahil cesareti derler ya çok bilince çok endişelenecek şeyimiz oluyor neticede Serdi canım bencede uyuyordur bebişin üzme kendini asıl şimdi bunları düşünür üzersen boynunu asıl o zaman büker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…