bende yarın gideceğim inşallah cinsiyetleri öğreniriz çok heyecanlıyım:CüvCüv:
merhaba kızlar.. dün doktora gittim bebeğim iyiydi ama boynu bükük duruyodu neden öyle duruyodu sizce canım sıkıldı.. çenesini göğsüne yaslamıştı biraz canım sıklıdı... doktor bana neden böyle duruyo dedi bende ne dim bişey diyemedim tabi sonra utangaç heralde falan dedi... ya ne bilim kızlar böyle bebeğinin boynu bükük durupta sonradan normale dönen varmı? canım sıkıldı ya
Merhaba sevgili anneler
ben de 18 haftalık hamileyim. takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum işlerden dolayı. okuyabiliyorum sadece.Dün doktora gittik benim de oğluşum olacakmış. Yani bi koç daha geliyor. Çok mutlu oldum eşim özellikle erkek istiyordu ve dün 1. nikah günümüzdü. Bize nikah hediyesi oldu oğlumuz.
selam kızlar..valla geçmişi okumaya çalıştım ama pek beceremedim..hasta olan annelerimiz varmış çoookkk geçmiş olsun..allah beterinden korusun..
Özgecim gözün aydın annenler gelmiş...
ben fazla gelemiyorum bu ara yanınıza umarım herkesler iyidir..sizleri çok öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
Merhaba sevgili anneler
ben de 18 haftalık hamileyim. takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum işlerden dolayı. okuyabiliyorum sadece.Dün doktora gittik benim de oğluşum olacakmış. Yani bi koç daha geliyor. Çok mutlu oldum eşim özellikle erkek istiyordu ve dün 1. nikah günümüzdü. Bize nikah hediyesi oldu oğlumuz.
sağolun kızlar ya nebilim doktorum öyle demese belki üzülmezdim ama sordum bi olumsuz durummmu var dedim yok dedi ama işte içim rahat etmedi ne bilim....
Ya sorma benim eşim benim yerime aş eriyorkaydirigubbakcemile3 Göbeği neredeyse benimkine yaklaştı sırnaşık şey
hepinize günaydınlar,
kızlar hiç tadım tuzum yok dün akşamdan beri sağ kasığımda aşağıda ağrı oluyor ara ara
çok korkuyorum, oturuken bir şey yok ayağa kalktığımda ağrıyor, rahim büyüme yaptığı için bu ağrılar normal deniyor ama işte korkuyorum kızıma bir şey olacak diye, doktoruda sürekli arayıp soramıyorum, çekiniyorum belki de normal bunlar ama işte ilk olunca ne normal ne değil anlamıyorum,inşallah birşey yoktur, sizlerdede bu kadar ağrı oluyor mu
oo gobişlerı kasınanlar bol bol kremleyın bu kurudugunun gostergesı.unutmayın her gece kremlenın her ne kadar genetık de olsa
selam kızlaaarrrr :) :) :)
genelde kilo olarak güzel gidiyoruz yaa, her ne kadar 10. haftaya kadar 9 kilo almış olsam da düşünmüyorum artık o konuyu :roflol: :roflol:
çatlaklar için değil de aşırı kurudum soyuluyorum, onun için bebe yağı kullanıyorum ama acı badem ve kakao yağlarını kullanmayı düşünüyorum...
bi de elacım hala çizgi yok bende de, biz mi anormaliz acaba :roflol:
süt de kimi gün 1 lt, kim gün yarım kutu falan içiyorum...
annem koca bi kova ceviz verdi, çocuğa faydalı kır arada atıştır dedi hala kırılacak
söz verdi bakalım bu gece kıracağız, bi de badem içi alacağız kızlar, onda da kalsiyum bolmuş...
tahin pekmez de düşnüyorum... hiç sevmem ama faydalıı...
balık da uzun zamandır yemiyorumeşime söyliyim de her p.tesi alsın napiim mutfak $$batarsa batsın artık :roflol: bebeeme feda olsun :roflol: :roflol:
Ben yemeĞe gİdİyorum kızlar ÖptÜm sİzİ herkese afİyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?