2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar uyumuyodu ama özge hani muhammet bey kalp atımını dinliyoya sesi açıyo hani işte o anda beni tekmeledi sese tepki verdi zaten çok hareketliydi uyuyo olsa hareket etmezdiki ama????????????

E işte sese uyanmıştır cnm bnm. Sen rahat ol bişiciği yok oğlanın turp gibi maşallah koçum benim :ecrin_bebek:

serdi evet sana dedik üzme kendini diye..
canım bir sorun olsaydı doktorun mutlaka sana söylerdi...
gönlünü ferah tut canım ...
sen üzülürsen bebişde üzülür...

kısslar herkese selamlar hepinizin bebişleri iyidir inşallah
benim gibi bebeğinin böynunu bükük gören yok galiba....

serdiciğim ben 2. defa cinsiyet öğrenmeye gittiğimde önce sağ elinin işaret parmağıyla kafasına dokundu sonrada oturur pozisyonda boynu önünde aşağıya baktı uzun zaman sonra ben de aynı senin gibi çok kötü oldum doktor istersen bi on dakika gez sonra gel tekrar bakalım dedi cinsiyet için sonra gittiğimde ise pozisyonu normaldi ama bayağı bi üzülmüştüm elimde olmadan sıkıldım bebişim o nedenlemi üzüntülü duruo falan demiştim
olabilio işte takma kafana:CüvCüv:

Saol Didemcim. Sen nasılsın bakalım? Keyfiniz yerindemi Zeynep Duru'nun?

Gözünaydın cnm. Bu arada nice seneler inşallah oğlunuzla birlikte

bende iyiyim canım,Zeynep hanımda iyi maşşallah annemde kalıyoruz ve iyice dinlendim..bütün kardeşler annemin tepesindeyiz..ama o halinden memnun..birzdan inicem yine..bakalım haftaya dörtlü testimiz çıkıcak inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız canım ya..:Saruboceq:

yaaa kızlar şimdi tv den duydum gülben in ikizlerinden birinin kalp sorunu varmış üzüldüm allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, biliyosunuz benim üçlü test erken yapıldığı için kötü çıkmıştı, tam haftasında birdaha yeniledik dün sonuçlar geldi ve iyi çıktı. o kadar çok sevindimki, anlatamam anlıyosunuzdur beni zaten. ama bu kez eşim, senin için rahat ama benim içim rahat değil diyor . ve canım yine sıkılmaya başladı. düşünmem ve karar almam lazım deyip diken üstünde tutuyor beni. bebeğimin cinsiyetini de öğrendim, oğlum olacakmış.))). bir de bütün bunların üstüne hastayım öksürük kesilmedi antibiyotik verdi doktor.off ne yapacağımı şaşırdım üzüleyimmi sevineyimmi. ama yinede benim içim rahat, en azından öyle hissediyorum.))

canım 4 lü testmi ???
3 lü demek istedin galiba..
yada 4lüyse neden yapıyorlar merak ettim..daha önce duymamıştım???

eişnin niye içi rahat diil anlayamadım testler iyi çıkmış işte

kızlar uçak biletlerimiz alındı 8 haziranda orduya gidicez uçakla ben ozaman 26. hfatmda olucam yinede rapor almam lazım mı acaba? bide bir şey olmaz demi Allah'a emanet yavrum

İnş. cnm hayırlı sonuçlarla gel.

Yaaaaa çok sevindim. Demiştik biz sana ama. Oğlunda hayırlı olsun cnm. Ama eşin neden hala tedirgin onu anlamadım????

kızlar uçak biletlerimiz alındı 8 haziranda orduya gidicez uçakla ben ozaman 26. hfatmda olucam yinede rapor almam lazım mı acaba? bide bir şey olmaz demi Allah'a emanet yavrum

canim doktorunla konus istersen ben kardesimin dugunune bile gelemedim dusun yani tansiyon kansizlik vs.. varmi yokmu ona gore git allah yolunuzu acik etsin canim.ya dilekden haberin varmi bircannnn?kaydirigubbakcemile5

canım 4 lü testmi ???
3 lü demek istedin galiba..
yada 4lüyse neden yapıyorlar merak ettim..daha önce duymamıştım???

yok canım doğru dedim dörtlü yaptırdım..benim dr üçlü yapmıyor dörtlüde daha yüksek doğru oran veriyormuş..ikili ve dörtlü yaptırdım..

canım bugunlerın tatını cıkar. keske bende gıdebılsem. cok bunaldım coookkkk. senağlama etrafımdada kımse yokkı stres atsamm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…