merhaba canım iyidir sen nasılsın
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, biliyosunuz benim üçlü test erken yapıldığı için kötü çıkmıştı, tam haftasında birdaha yeniledik dün sonuçlar geldi ve iyi çıktı. o kadar çok sevindimki, anlatamam anlıyosunuzdur beni zaten. ama bu kez eşim, senin için rahat ama benim içim rahat değil diyor . ve canım yine sıkılmaya başladı. düşünmem ve karar almam lazım deyip diken üstünde tutuyor beni. bebeğimin cinsiyetini de öğrendim, oğlum olacakmış.))). bir de bütün bunların üstüne hastayım öksürük kesilmedi antibiyotik verdi doktor.off ne yapacağımı şaşırdım üzüleyimmi sevineyimmi. ama yinede benim içim rahat, en azından öyle hissediyorum.))
kızlar uçak biletlerimiz alındı 8 haziranda orduya gidicez uçakla ben ozaman 26. hfatmda olucam yinede rapor almam lazım mı acaba? bide bir şey olmaz demi Allah'a emanet yavrum
selam kızlar,
nasılsınız bakalım. benim kardeşin düğün zamanı da belli oldu. ben de gidemiyorum ve canım sıkkın ağustosun ortası. yani bir ay kala doğuma.
kızlar eşimin tedirgin olmasının nedeni,ilkinde kötü sonuç çıktığı için içime dert düştü ondan rahat olamıyorum diyor, anlatamıyorum işte..
canim doktorunla konus istersen ben kardesimin dugunune bile gelemedim dusun yani tansiyon kansizlik vs.. varmi yokmu ona gore git allah yolunuzu acik etsin canim.ya dilekden haberin varmi bircannnn?kaydirigubbakcemile5
canımm nasılsın kızın nasıl oldu?[/QUOT
malesef aynı. sinir hastası olcam az kaldı ıkı gun ne gece uykumuz var nede gunduz. ıyıce altust oldum valla
canım ya Allah sabır versin iyi olsun kızın biran öce
canım bugunlerın tatını cıkar. keske bende gıdebılsem. cok bunaldım coookkkk. senağlama etrafımdada kımse yokkı stres atsamm .
canım ya kıyamam bize gel hihoyyythihoyyyt
yakın olsan gelırdım valla
kızlar dün bozduğum ve hamile kapri pantolonuna dönüştürdüğüm pantolon bitti akşam
ena da olmadı.
bugün de kumaş alacağım belki elbise dikerim kendime. fazla cesurc ama olsun. deneye deneye öğreneceğim değil mi :)
mozi kumaş nereden alınır canım?
begümcüm sağol canım,
özgecim,zaten bir haftadır ne yaptığımı bilemiyorum, rahatladım derken eşimi ikna etme kaldı. amniyosentez korkulacak bişey değil tamam ama o kadar çok gerildimki hele anlatılanlardan sonra o bekleme süreci insanı yoruyormuş zaten.yaptırmak istemiyorum inşallah eşimde beni anlar.
üzüldüm mozi, hem de bayağı ağladım dün.bir ümit temmuz başı haziran sonu olursa gidebilirim diyordum çünkü. ama kısmet değiilmiş ne yapalım.
ben yakınım canım bana gel..sahile çıkarız kızınıda anneme bırakdıkmı..ohhh sefamız olsun :1hug:
ben yakınım canım bana gel..sahile çıkarız kızınıda anneme bırakdıkmı..ohhh sefamız olsun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?