ohh bende gelcem banane bananeeeeeee. hihoyyyt
valla ne ıyı olurdu ama kızım hasta. benı bunaltı annenıde bunaltır bu. nerde oturuyosunkı ben bahcelıevlerdeyım
aşkolsun hayatım gel tabi..annemin evi aş evi gibi..üç çocuk 7 yetişkin aşiret gibi oluyoruz valla..yemek sonrası sahilde yürüyüş..gel hayatım gel valla..:enbuyukkk:
aman annem alışık be güzelim..güzin abla gibidir kendileri..hem seni hem kızınıda rahatlatır..k.çekmecede oturuyorum canım..valla erkekleride gönderiyoruz kız kızayız evde..babamda trabzonda..şen dullar ekibi gibi ev..ne zaman istersen beklerim..kızına kendi torunu gibi bakar annem..
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, biliyosunuz benim üçlü test erken yapıldığı için kötü çıkmıştı, tam haftasında birdaha yeniledik dün sonuçlar geldi ve iyi çıktı. o kadar çok sevindimki, anlatamam anlıyosunuzdur beni zaten. ama bu kez eşim, senin için rahat ama benim içim rahat değil diyor . ve canım yine sıkılmaya başladı. düşünmem ve karar almam lazım deyip diken üstünde tutuyor beni. bebeğimin cinsiyetini de öğrendim, oğlum olacakmış.))). bir de bütün bunların üstüne hastayım öksürük kesilmedi antibiyotik verdi doktor.off ne yapacağımı şaşırdım üzüleyimmi sevineyimmi. ama yinede benim içim rahat, en azından öyle hissediyorum.))
çok keyfim kaçtı kızlar yaa. arkadaslar bana gelecektı c.tesı gunu. bırı boşanacakmıs. daha 8 aylık evli kız1 aydır annesındeymıs.
çok keyfim kaçtı kızlar yaa. arkadaslar bana gelecektı c.tesı gunu. bırı boşanacakmıs. daha 8 aylık evli kız1 aydır annesındeymıs.
bugün keyifsizim akşam çok iyiydim bebeğimle konuştum bol bol onu telkin ettim cumartesi günü göster kız mısın erkek misin falan dedim çok güzel konuştuk
bugün keyifsizim akşam çok iyiydim bebeğimle konuştum bol bol onu telkin ettim cumartesi günü göster kız mısın erkek misin falan dedim çok güzel konuştuk
canım yoksa trabzonlumusunuz. oh neguzel valla. kızım bı ıyılessın tanısmak ısterım sızle
mervecim sağol,
cntz, eşime aynı şeyleri söyledim senin yüzünden geriliyorum dedim, bana zaman ver diyor başka bişey demiyor, aslında onuda anlıyorum ama. ne bileyim şimdi araştırıp durur herşeyi,.
mervecim sağol,
cntz, eşime aynı şeyleri söyledim senin yüzünden geriliyorum dedim, bana zaman ver diyor başka bişey demiyor, aslında onuda anlıyorum ama. ne bileyim şimdi araştırıp durur herşeyi,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?