2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dedene geçmiş olsun.
sana da mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim :)

evet canım aslında biraz karışık..babam Trabzon Sürmeneli,annem yedi göbek İstanbullu,eşim trakyalı yani ben aslen nereli oluyorum bilmiyorum..ama sorarlarsa trabzonluyum diyorum canım..sen nerelisin..

canım bende hakıkı trabzonluyum.yanı anne baba eş hep trabzonlu. trabzonlu olmana sevındım canım

mutlu ve sağlıklı seneler senin olsun..eşinle,kızınla ve tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara...a.s.

2 yaşında ama benim bu gebelik plan dışı allah nasip edince korunmakta işe yaramıyo

Allah uzun ömür versin canım ikisine , her işte bir hayır vardır .. Senin ki kaqza olmuş yine benim bir arkadaş ikiside aradan çıksın diye ,oğlu 10 aylıkken bilerek ve isteyerek hamile kaldı , harbiden de ikiz gibi oldu çocukları he he ...

kızlar ben kaçıyorum anneme inicem..önce kuzularımı sonrada annelerini tek tek öpüyorum..Allaha emanet olun kıslarrr...kaydirigubbakcemile3

canım Allah hayırlı ömür, hayırlı ölüm versin, vaktimiz gelince ne 1 dk önce ne 1 dk sonra,eğer dediğin gibi çok yaşlıysa bir de rahatsızlıkları varsa Allah çektirmesin, sevdiklerimizi kaybetmek çok zor ama sende buna kendini hazırla bence

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNnnnnnnnna.s. sevdiklerinle beraber nice seneler dilerim,kızın annesine hediye vermiş işte

mervecim sağol,
cntz, eşime aynı şeyleri söyledim senin yüzünden geriliyorum dedim, bana zaman ver diyor başka bişey demiyor, aslında onuda anlıyorum ama. ne bileyim şimdi araştırıp durur herşeyi,.

o da haklı da, neyse araştırsın, sizin yaşadıklarınız gibi örnekler oluyor,belki biraz zaman geçince rahatlar, bebişimizide seni de üzmesin zaten yeterince gerildin

canım nice mutlu yıllara aramızda iki gün varmış cumartesi benimde sana bebeğinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum

zeynepsz

Canım doğumgünün kutlu olsun , umarım yeni yaşında bebişin kollarında sen de sevdiklerinin yanında olursun ... Dedene de acil şifalar...

zeynepcim doğum günün kutlu olsun...ne kadar çok koç kadını var aramızdahihoyyyt

hzenbil didem ve begüm 4 yakın oturuyoruz :) kızlar dideme katılıyorum sahil çok güzel oluyor

ya hzenbil sen bana çok yakınsın ben merterdeyim...buluşalım bi gün çocuklarla:CüvCüv::CüvCüv:
canım hıc fena olmaz burda hıc arkadasım yok. bırgun ayarlayalım bulusalım

hzenbil didem ve begüm 4 yakın oturuyoruz :) kızlar dideme katılıyorum sahil çok güzel oluyor

yakınız ve bırbırımızı tanımıyoruz bence tanısma zamanı geldı ne dersınız. bırgun ayarlayalım hep beraber bırseyler yapalım nasıl olur benım ıcın super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…