2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hzenbil didem ve begüm 4 yakın oturuyoruz :) kızlar dideme katılıyorum sahil çok güzel oluyor

evet ya hepimiz yakınız birbirimize aslında...meryemde bahçelievlerdeydi galiba...buluşalımmı istanbullu hatunlar...:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar, şimdi çıkıyorum başım çok fena ağrımaya başladı, kızımda acıkmış doyurayım onu gelirim, öpüyorum hepinizi.

evet evet evet
hihoyyythihoyyythihoyyyt

bakırköyde buluşalım olmazmı???

he he bir şey araştırırken gördüm şimdi internette , Baby Shower diye bir şey varmış yabancılarda , gidip bebek için ihtiyaç olan her şeyi listeleyip bir yerle anlaşıyorlarmış sonra misafirler o listede ki şeyleri alıp getiriyormuş bebek doğmadan önce parti gibi bir şey süpermiş valla , yabancıların bu adetlerine bayılıyorum düğünlerde de o şkeilde yapıyorlar süppperrr ...

olmasına olurda ayıptır soylemesı ben ıstanbulda acemıyım kaybolurmuyumkı kaybolursam bıde benı bulmakta ugrasacaksınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben didemle komşuyum zaten yakın oturuyoruz sende bahçelievyerden minübüse bindinmi maydanda buluşuruz sonra biz seni yine ordan bindiririz kızlar ben çalışıyorum hafta sonu olur ama 27 Nisanda dr gidicem işten erken çıkarım buluşuruz olurmu

canım ben dedim yapacam temmuzda diye ablamlara ne dediler biliyor musun ördükleri hırkaları yelekleri getirceklermiş kaydirigubbakcemile3 hediye olarak bakalım ufak bişiy yapacaz heralde pasta falan yaptırırm

ozaman tamamdır. kızımda ıyılessın bulusalım bende hafta sonuda hafta ıcıde ben musadım calısanlar ayarlasın bana uyar canım

canım ben dedim yapacam temmuzda diye ablamlara ne dediler biliyor musun ördükleri hırkaları yelekleri getirceklermiş kaydirigubbakcemile3 hediye olarak bakalım ufak bişiy yapacaz heralde pasta falan yaptırırm

Çok süper bir hareket olur bu :)) , Ben çevremdekilere anlatamam ki baby shower nedir ne değildir ben bile yeni okuyorum ,gerçi benim de buna yakın bişey olcak annem aldıkların , kayınvaidem aldıklarını getirir al sana baby shower ...:sm_cool:

ya şöyle güzel bir fala bakan bulsam baktıracaktım valla cinsiyet için kaç gün geçti şu iki gün geçmez artık çatlıyorum

Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:

Özgeeee aşı geliyor , kaççççççççççç -tatlicadiarzu- ışin şakası ben iğne olmaktansa acı çekmeyi sevenlerdenim , bakalım ben ne yapıcam ıykkkkkkkk

kızlar aşı yaptırmak zorundamıyız sonuçta az da olsa mikrop veriyorlar ben 7 yıl önce olmuştum :)

Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:

korkma canım ya senin yerine ben olmak isterdim iğneye aşıya bayılırım ama ben olsam sana faydası olmaz :ecrin_bebek: bebişini düşün olurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…