hzenbil didem ve begüm 4 yakın oturuyoruz :) kızlar dideme katılıyorum sahil çok güzel oluyor
canım hıc fena olmaz burda hıc arkadasım yok. bırgun ayarlayalım bulusalım
yakınız ve bırbırımızı tanımıyoruz bence tanısma zamanı geldı ne dersınız. bırgun ayarlayalım hep beraber bırseyler yapalım nasıl olur benım ıcın super olur
evet ya hepimiz yakınız birbirimize aslında...meryemde bahçelievlerdeydi galiba...buluşalımmı istanbullu hatunlar...:CüvCüv::CüvCüv:
evet evet evet
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bakırköyde buluşalım olmazmı???
olmasına olurda ayıptır soylemesı ben ıstanbulda acemıyım kaybolurmuyumkıkaybolursam bıde benı bulmakta ugrasacaksınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he he bir şey araştırırken gördüm şimdi internette , Baby Shower diye bir şey varmış yabancılarda , gidip bebek için ihtiyaç olan her şeyi listeleyip bir yerle anlaşıyorlarmış sonra misafirler o listede ki şeyleri alıp getiriyormuş bebek doğmadan önce parti gibi bir şey süpermiş valla , yabancıların bu adetlerine bayılıyorum düğünlerde de o şkeilde yapıyorlar süppperrr ...
canım ben didemle komşuyum zaten yakın oturuyoruz sende bahçelievyerden minübüse bindinmi maydanda buluşuruz sonra biz seni yine ordan bindiririz kızlar ben çalışıyorum hafta sonu olur ama 27 Nisanda dr gidicem işten erken çıkarım buluşuruz olurmu
canım ben dedim yapacam temmuzda diye ablamlara ne dediler biliyor musun ördükleri hırkaları yelekleri getirceklermiş kaydirigubbakcemile3 hediye olarak bakalım ufak bişiy yapacaz heralde pasta falan yaptırırm
ya şöyle güzel bir fala bakan bulsam baktıracaktım valla cinsiyet için kaç gün geçti şu iki gün geçmez artık çatlıyorum
Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:
Ahh denizim benim ya kaydirigubbakcemile3 plakalardan sonra sıra falcılaramı geldi kıs kaydirigubbakcemile3
Deniz sabret , iki gün kalmış yahu kafayı bulandırma :))
ya şöyle güzel bir fala bakan bulsam baktıracaktım valla cinsiyet için kaç gün geçti şu iki gün geçmez artık çatlıyorum
Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?