ayyy aşııı mı?.arıyorlarmı öyle ne güzle yakurtuluşun yok kaydirigubbakcemile
Özgeeee aşı geliyor , kaççççççççççç -tatlicadiarzu- İşin şakası ben iğne olmaktansa acı çekmeyi sevenlerdenim , bakalım ben ne yapıcam ıykkkkkkkk
valla ne edem kimlere soram modundayım neyse az kaldı e bide göstermezse kerata siz o zaman görün bende şenliği :teytey:
korkma canım ya senin yerine ben olmak isterdim iğneye aşıya bayılırım ama ben olsam sana faydası olmaz :ecrin_bebek: bebişini düşün olurken
benım gıbı evde oturanlar calısanlara baglıyız. sız ayarlayın ben katılırım
tek çalışan benim canım didem çalışmıyor begümde bildiğim kadarıyla 27 Nisanda 17:30 dr gidicem yani sizinle 2:30 gibi buluşabilirim
bu ası korkulacak gıbı degıl. bende cok korkarım asıdan. bu asının ıgnesı cok kucuk hıc hıssetmıyosunuz bıle
Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:
şişme falan oluyomu yaptırınca canım?
ya şöyle güzel bir fala bakan bulsam baktıracaktım valla cinsiyet için kaç gün geçti şu iki gün geçmez artık çatlıyorum
Ben de dün gittim sağlık ocağına aşı ile ilgili bilgi almak, kayıt yaptırmak için... Fakat ben daha aradan bir yıl geçmeden önce bir kaza geçirmiştim, tetanoz aşısı vurulmuştu. Benim tekrar aşı yaptırmama gerek yokmuş :) o hem beni, hem bebeğimi koruyormuş zaten şu an kaydirigubbakcemile3
ben ılk hamılelıgımde yaptırdım. hıcbırsey olmadı. hemsıre asıyı yapmıs bende beklıyorum nezaman bıtecek dıye hemsıre coktan bıtırmıs ısını. hıc hıssetmedım canım.
ohhhhhh hadi seher yırttın sen kaydirigubbakcemile3
Ohh iyi bari rahatladım cnm birazcık saol Şeniz
bız kuaforden donduk.ıkı dk durmamıs çenelerı sızı sızııııklava:[/QUOTE
Ne yaptırdın saçına Elacım , benim dipler geldi , pespaye bi hal aldı saçlarım of of şekilde almıyor ...-tatlicadiarzu-
ela bende yarın akşam gidicem kuaföre ama saçlarımı kestiremiyorum eşim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?