2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy aşııı mı?.arıyorlarmı öyle ne güzle yakurtuluşun yok kaydirigubbakcemile

He valla çok meraklılar aşı yapmaya bizim ebeler kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana hoşuma gidiyor ama böyle uygulamalar. Bak ne güzel takip ediyorlar.

Özgeeee aşı geliyor , kaççççççççççç -tatlicadiarzu- İşin şakası ben iğne olmaktansa acı çekmeyi sevenlerdenim , bakalım ben ne yapıcam ıykkkkkkkk

Senide görces Yasemincim bakalım sen nerelere kaçcen kaydirigubbakcemile3

valla ne edem kimlere soram modundayım neyse az kaldı e bide göstermezse kerata siz o zaman görün bende şenliği :teytey:

Valla uslu dursunda göstersin yoksa seni düşünemiyorum o gün delikafadulden

kızlarr napıyosunuzzz... bugünüde aşısal korkulara ayırdınız herhalde :)))) bende 4 mayıstan sonra yaptırabilecekmişim yani 5. ay dolmuş olacakmış ozamana.... ağrı yapıyomuş ama olsun doğumda bi komplikasyon oluşmaması için gerekliymiş.. herşeye razıyım... bebişim iyi olsun yeter....

Anammmmmmm sağlık ocağındaki ebe aradı. Yarın aşıya çağırıyor. Kaçıcak yerim kalmadı sanırım artı. Mecbur gidip olcem :1no2:

Ben de dün gittim sağlık ocağına aşı ile ilgili bilgi almak, kayıt yaptırmak için... Fakat ben daha aradan bir yıl geçmeden önce bir kaza geçirmiştim, tetanoz aşısı vurulmuştu. Benim tekrar aşı yaptırmama gerek yokmuş :) o hem beni, hem bebeğimi koruyormuş zaten şu an kaydirigubbakcemile3

ya şöyle güzel bir fala bakan bulsam baktıracaktım valla cinsiyet için kaç gün geçti şu iki gün geçmez artık çatlıyorum

merabalr kızlar... kaç gündür bağlanamıyorum, işyerinde ulaşım engellenmişti, şimdi geldi... ne güzel buluşacakmış istanbullular.... ankaradakiler bizde bişeyler ayarlayalım mı?

bu rada bende cumartesi günü öğrenecem cinsiyetini... umarım gösterir bizimkisi, yoksa bekleyecek gücüm kalmadı, meraktan ölcem... bi de bişeyler almak istiyorum, mavi mi pembe mi diye alamadan dönüyorum....

ohhhhhh hadi seher yırttın sen kaydirigubbakcemile3

ben ılk hamılelıgımde yaptırdım. hıcbırsey olmadı. hemsıre asıyı yapmıs bende beklıyorum nezaman bıtecek dıye hemsıre coktan bıtırmıs ısını. hıc hıssetmedım canım.

Ohh iyi bari rahatladım cnm birazcık saol Şeniz

ela bende yarın akşam gidicem kuaföre ama saçlarımı kestiremiyorum eşim izin vermiyor

ela bende yarın akşam gidicem kuaföre ama saçlarımı kestiremiyorum eşim izin vermiyor

eşin neden izin vermiyo canım???
batıllıktanmı yoksa saçlarını böyle sevdiği içinmi????
ben kestirmek istedim kuaförüm kesmedi :))))) benimde batıl inançlarım varedırda bukadar değil tabi :)))) ama o benden beter çıktı.. varmı içinizde böule düşünenler??? delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…