2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ela bende yarın akşam gidicem kuaföre ama saçlarımı kestiremiyorum eşim izin vermiyor

Ya bende geçen kayınvalide kuaföre gidiyordu bende geleyim uçlarından aldırayım dedim , bana sen duydun mu bilmiyorum ama saç kesmek ömrü kısaltırmış falan fila dedi , bende dedim ki batıl kızın doktor sen bunlara mı inanıyorsun dedim ama sonra hevesim kaçtı gitmedim , biraz daha uzasın ööle kestiricem bende ..

aman kızlar korkacak ne var şu aşıdan, her seferinde birsürü kan veriyorsunuz, onun yarısı kadar anca acıyor...

Ben geçen ay kestirdim valla biraz. İyi oldu kendine geldi saçlarım valla. Anneme söyledim kestirdim diye. Neden kestirdin ömrünümü kısaltcan bebeğin gibi laflar etmişti o zaman. Ahh anacım benim ya kaydirigubbakcemile2

merhaba eylül anneleri...
ben eylül sonu yada ekim başı annesi olacağım kısmetse :))
bu tetenaz aşısı hakkında size bikaç şey sormak istiyorum...
sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiğimde 4,5 aylıkken gel demişlerdi size nezaman gitmenizi sölediler?
bide toplamda 5 doz oldunu sölediler, 2 dozu hamileylen vuruluyomuş sonrası doğum sonrasına...
bana biraz çok geldi size kaç doz vurcaklarmış? bide acıyomuu acaba çok ? aranızda yaptıranlarınız var sanırım...

kağıtlara başladım başımda ağrıyor ama okuyorum yavaştan aklım hep bebişimde

ay evet amma geyik yaa... benim annem çokl batıl bir kadındır ama hayretki bu konuda öyle bi takıntısı yok çok şaşırıyorum :)))))) ama bu seferde kuaförüm kesmiyo artık başka kuaförde bakıcaz bu işin çaresine :)))))) insanlar çok komik yaa her dakika yeni bişiy öğreniyoruz :))) :CüvCüv: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin cnm öncelikle. Ben yarın yaptırmaya gidiyorum. Doktorum 2 doz yeter dedi ama sağlık ocağında ne yaparlar hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar acımadığı söylüyolar. Bakalım yaptırınca yazarım ben deneyimimi

Adı üstünde işte batıl inanç canım yaw. bakınız kelime anlamı / batıl : boş, boşa giden, doğru ve hak olmayan

ya yok ben yola cıkcam ya hafta sonu.komple temızlık olayımna grdım de ondan gttım.saclarımı burda elletmem gıdınce ızmırde boyatıp bırazcık kestırıcem.

çok tşk ederima.s.
yaa bencede 2 doz falan yeter acaba sadece ikisini yaptırsak diğer üçünü yaptırmasak kötü etki edermiki:uhm:
deneyimini beklicem sabırsızlıkla, sevgilera.s.

bol gidiyor bence kaydirigubbakcemile3

ooohh dağıt annesi dağıttttt puanlarıı... kaydirigubbakcemile3 sen madem çocuğu senle beraber kağıt okumaya mecbur bırakıyosun birazda onun için not ver bakalımmm :)))))))))) :1hug: :icecream:

ooohh dağıt annesi dağıttttt puanlarıı... kaydirigubbakcemile3 sen madem çocuğu senle beraber kağıt okumaya mecbur bırakıyosun birazda onun için not ver bakalımmm :)))))))))) :1hug: :icecream:

valla öğrenci ahı almıyım diye bol keseden dağıtıyoruz bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3

valla öğrenci ahı almıyım diye bol keseden dağıtıyoruz bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3

bişe olmaz yaaww ilerde senin bebişede boll keseden veren hocalar denk gelir işallah yarabbelalemiinn amiiiinnn :))))))))))))))) ( doğmamış çocuğa ünv. hayatı biçmek bu olsa gerek!!! ) -tatlicadiarzu- lülülülülülü :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…