bız kuaforden donduk.ıkı dk durmamıs çenelerı sızı sızııııklava:
ela bende yarın akşam gidicem kuaföre ama saçlarımı kestiremiyorum eşim izin vermiyor
eşin neden izin vermiyo canım???
batıllıktanmı yoksa saçlarını böyle sevdiği içinmi????
ben kestirmek istedim kuaförüm kesmedi :))))) benimde batıl inançlarım varedırda bukadar değil tabi :)))) ama o benden beter çıktı.. varmı içinizde böule düşünenler??? delikafadulden
Ben geçen ay kestirdim valla biraz. İyi oldu kendine geldi saçlarım valla. Anneme söyledim kestirdim diye. Neden kestirdin ömrünümü kısaltcan bebeğin gibi laflar etmişti o zaman. Ahh anacım benim ya kaydirigubbakcemile2
kağıtlara başladım başımda ağrıyor ama okuyorum yavaştan aklım hep bebişimde
merhaba eylül anneleri...
ben eylül sonu yada ekim başı annesi olacağım kısmetse :))
bu tetenaz aşısı hakkında size bikaç şey sormak istiyorum...
sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiğimde 4,5 aylıkken gel demişlerdi size nezaman gitmenizi sölediler?
bide toplamda 5 doz oldunu sölediler, 2 dozu hamileylen vuruluyomuş sonrası doğum sonrasına...
bana biraz çok geldi size kaç doz vurcaklarmış? bide acıyomuu acaba çok ? aranızda yaptıranlarınız var sanırım...
ay evet amma geyik yaa... benim annem çokl batıl bir kadındır ama hayretki bu konuda öyle bi takıntısı yok çok şaşırıyorum :)))))) ama bu seferde kuaförüm kesmiyo artık başka kuaförde bakıcaz bu işin çaresine :)))))) insanlar çok komik yaa her dakika yeni bişiy öğreniyoruz :))) :CüvCüv: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin cnm öncelikle. Ben yarın yaptırmaya gidiyorum. Doktorum 2 doz yeter dedi ama sağlık ocağında ne yaparlar hiç bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar acımadığı söylüyolar. Bakalım yaptırınca yazarım ben deneyimimi
ohoooo akıl bebişte , baışımızda ağrıyor artık notlar ya kıt gider ya bol -tatlicadiarzu-
ya yok ben yola cıkcam ya hafta sonu.komple temızlık olayımna grdım de ondan gttım.saclarımı burda elletmem gıdınce ızmırde boyatıp bırazcık kestırıcem.
Boyatacak mısın ?? Sordun mu peki doktoruna ne diyor ?
bol gidiyor bence kaydirigubbakcemile3
ooohh dağıt annesi dağıttttt puanlarıı... kaydirigubbakcemile3 sen madem çocuğu senle beraber kağıt okumaya mecbur bırakıyosun birazda onun için not ver bakalımmm :)))))))))):1hug: :icecream:
valla öğrenci ahı almıyım diye bol keseden dağıtıyoruz bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?