bişe olmaz yaaww ilerde senin bebişede boll keseden veren hocalar denk gelir işallah yarabbelalemiinn amiiiinnn :))))))))))))))) ( doğmamış çocuğa ünv. hayatı biçmek bu olsa gerek!!! ) -tatlicadiarzu- lülülülülülü :teytey:
iyi ettın bacım.otur otur bunalıo dımı ınsan.gesdırdın tosunugamyoncuiremsu
ay kızlar artık kuaforde agda yaptrmak da zorlasıo ha.yuzustu yatamadıgımdan bıraz zorlandık ama halloldu son ayları dusunemıorum
oğlumla canımız sıkıldı bıraz teyzesi. bizde dolastık. bır arkadasım daha yenı evli boşanacakmıs. 1 aydır bana soylememıs bıle..
ay evet onu duydum cok uzuldum ya.haklarında hayırlısı olsun ıns.ne umıtlerle kuruluo o yuvalar.allahım kımsenın yuvasını bozmasın.:Saruboceq:
ay kızlar artık kuaforde agda yaptrmak da zorlasıo ha.yuzustu yatamadıgımdan bıraz zorlandık ama halloldu son ayları dusunemıorum
Komple mi yaptırıyorsunuz siz , ben bacak için gidiyorum kadın her gidişimde artık diğeri içinde gel diğer ama utanıyorum of ya senağlama
ya gerçekten son aylarda ne yapacağız yazda sık sık yaptırmak lazım yan döncez artık -tatlicadiarzu-
ben utanmak değilde kendım rahat yaptıgımdan ona gerek duymuyordum. bırde evde daha hıjyenık gelıyordu. ama son yaptıgımda bunun doguma kadar son sefer olduguna karar verdım cunku artık zorluyor
komple derken malum bolge harıc heryerı kuaforde yaptırıorum.ama malum bolgeyı hamıle kaldıktan sonra kuaforde yaptrmıorum mıkrop kapar falan dıe kendım yapıorum.
Komple mi yaptırıyorsunuz siz , ben bacak için gidiyorum kadın her gidişimde artık diğeri içinde gel diğer ama utanıyorum of ya senağlama
kuaförler bu işi devamlıo yapıyolar burda birisi pozisyon geliştirecekse bu onlar olmalı şekerim bence!! kaydirigubbakcemile3 biz ne bilecez nasıl döneceğimizi... :CüvCüv: yüzüstü yatamam gerisinede karışmam!!! :)))))))) hihoyyyt
ya kızlar tüylenme durumunuz nedir??? benim bacaklarım yavaşladı ama kalan yerlere ağda sökmicek yakında çim biçme makinasıyla bağ makasıyla girecez diye düşünüyorum :))))))) bide insanın canı nasıl tatlı oluyo sanki acımı 5le çarpıyolar ooyyy oyyy çok zor geliyooo..... ki ben aksatmam düzenli giderim kuaföre ona rağmen.. zaman zaman acısız olduğu için jilet iyi görünmektir günlerimi özlüyorum ne yalan söliyim kaydirigubbakcemile3 :teytey: :dance: şakkıdı
canım mesela ben komple gidiyorum süper rahat oluyo.. 7-8 yıldır düzenli gittiğim içinde hem azalma oldu hemde belli bi düzene alıştım... ilk seferi zor geçiyo ama oda utanma yerini kısa bi süre sonra acıya bırakınca fazla sorun kalmıyo :)))) ama merka etme eğer gitmek istiyosan onlar seni konuşarak bilmemne derken rahatlatıyolar..... anlamıyosun bile nasıl bittiğini... zaten ilk 2 defayı atlatırsan 3.de koşa koşa kendin gidiyosun..... bikerelik karart gözünü git bence bişey kaybetmezsin.... bu rahatlıktan mahrum kaldığın için kızacaksın bence kendine hatta :))))) :mymeka: :teytey:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?