2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öldüm kız valla gülmekten

ay kızlar artık kuaforde agda yaptrmak da zorlasıo ha.yuzustu yatamadıgımdan bıraz zorlandık ama halloldu son ayları dusunemıorum

oğlumla canımız sıkıldı bıraz teyzesi. bizde dolastık. bır arkadasım daha yenı evli boşanacakmıs. 1 aydır bana soylememıs bıle..

ay evet onu duydum cok uzuldum ya.haklarında hayırlısı olsun ıns.ne umıtlerle kuruluo o yuvalar.allahım kımsenın yuvasını bozmasın.:Saruboceq:

ay kızlar artık kuaforde agda yaptrmak da zorlasıo ha.yuzustu yatamadıgımdan bıraz zorlandık ama halloldu son ayları dusunemıorum

ya gerçekten son aylarda ne yapacağız yazda sık sık yaptırmak lazım yan döncez artık -tatlicadiarzu-

Komple mi yaptırıyorsunuz siz , ben bacak için gidiyorum kadın her gidişimde artık diğeri içinde gel diğer ama utanıyorum of ya senağlama

Komple mi yaptırıyorsunuz siz , ben bacak için gidiyorum kadın her gidişimde artık diğeri içinde gel diğer ama utanıyorum of ya senağlama

ben utanmak değilde kendım rahat yaptıgımdan ona gerek duymuyordum. bırde evde daha hıjyenık gelıyordu. ama son yaptıgımda bunun doguma kadar son sefer olduguna karar verdım cunku artık zorluyor

komple derken malum bolge harıc heryerı kuaforde yaptırıorum.ama malum bolgeyı hamıle kaldıktan sonra kuaforde yaptrmıorum mıkrop kapar falan dıe kendım yapıorum.

ya gerçekten son aylarda ne yapacağız yazda sık sık yaptırmak lazım yan döncez artık -tatlicadiarzu-

kuaförler bu işi devamlıo yapıyolar burda birisi pozisyon geliştirecekse bu onlar olmalı şekerim bence!! kaydirigubbakcemile3 biz ne bilecez nasıl döneceğimizi... :CüvCüv: yüzüstü yatamam gerisinede karışmam!!! :)))))))) hihoyyyt

ya kızlar tüylenme durumunuz nedir??? benim bacaklarım yavaşladı ama kalan yerlere ağda sökmicek yakında çim biçme makinasıyla bağ makasıyla girecez diye düşünüyorum :))))))) bide insanın canı nasıl tatlı oluyo sanki acımı 5le çarpıyolar ooyyy oyyy çok zor geliyooo..... ki ben aksatmam düzenli giderim kuaföre ona rağmen.. zaman zaman acısız olduğu için jilet iyi görünmektir günlerimi özlüyorum ne yalan söliyim kaydirigubbakcemile3 :teytey: :dance: şakkıdı

ben utanmak değilde kendım rahat yaptıgımdan ona gerek duymuyordum. bırde evde daha hıjyenık gelıyordu. ama son yaptıgımda bunun doguma kadar son sefer olduguna karar verdım cunku artık zorluyor

Ay ben kendim de rahat yapamıyorum artık hele son aylarda ne yapıcam bilmiyorum ,ama utanıyorum kadına aldırmaya da öfffffffffffffffffkafamçokkarıştı

komple derken malum bolge harıc heryerı kuaforde yaptırıorum.ama malum bolgeyı hamıle kaldıktan sonra kuaforde yaptrmıorum mıkrop kapar falan dıe kendım yapıorum.

Sen de tersi yani ,aslında geçerli bir sebep mikrop kapılabilir , kadın ne kadar temiz çalışıyorum dese de ....

canım mesela ben komple gidiyorum süper rahat oluyo.. 7-8 yıldır düzenli gittiğim içinde hem azalma oldu hemde belli bi düzene alıştım... ilk seferi zor geçiyo ama oda utanma yerini kısa bi süre sonra acıya bırakınca fazla sorun kalmıyo :)))) ama merka etme eğer gitmek istiyosan onlar seni konuşarak bilmemne derken rahatlatıyolar..... anlamıyosun bile nasıl bittiğini... zaten ilk 2 defayı atlatırsan 3.de koşa koşa kendin gidiyosun..... bikerelik karart gözünü git bence bişey kaybetmezsin.... bu rahatlıktan mahrum kaldığın için kızacaksın bence kendine hatta :))))) :mymeka: :teytey:kaydirigubbakcemile5

Benim de canım çok yanıyor eskisine nazaran ama bilmiyorum çok çabuk çıkıp çıkmadığını algılayamıyorum .:1no2:

sen böyle diyince ben bile heveslendim. Bende kendim yapıyorum ama artık zorluyor hakkaten ya

sizlere müjdeyi vermiyi çok isterdim ama maalesef......doktorumuza gittik..abartısız bi saat ultrasonda baktı......:çok üzgünüm:yok.... göbek kordunu bacak arasından geçmiş ögrenemedık maalesef çok ugraştı ama göremedı...doktor yoruldum yok bellı değil dedi yrın bıdaha gitcam bakalım bu sefer pozisyon değişir ınş.....herşey yolunda bebeşimin saglıgı iii çok şükür ...böle yanıııı

valla bende sadece 2. ye o bölge için gidicem çok eğilmek istemiyorum doğuma kadar giderim diğerlerini kendim yapıyorum benim sürekli gittiğim yer onun için gönlüm rahat hem kuaförümün eşide hamile oda orda yaptırıyor onun için daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…