canım maşallah bebişinede sanada...şu hamilelik diyetlerini merak etmişimdir herzaman...neler veriyo yemen içmen için? bu arada eğer ultrason kağıdında bebeğin FL ölçümü çıkıyorsa onu 7 ile çarp bu yaklaşık olarak bebeğinin boyu oluyor...arkadaşlar merhaba.iki gün yoktum yine ama takip ettim yazılanları.geçmişi okumazsam içim rahat etmiyor ama bu sefer hızlı geçtim biraz:)geçmiş olsun hasta olan annişler ,hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz cinsiyetini öğrenen annişler.
bu arada bende dün doktora gittim tekrar.akıntı ve tansiyon için.tansiyon hala var ama doktor artık kilo almayı yavaşlat (nerdeyse yuh dicektide neyyse :) )ayda 1,5 kg ancak dedi.tansiyonun daha fazla olur bu sebepten hele de son aylarda dedi.diyet listesi verdi 2000 kalorilik.akıntı içinde bol su iç dedi.zaten sizden gördümdü canım arkadaşlarımm 3 gündür suyu fazlalaştırdım biraz daha iyimiş şimdi tahliller şükür.
çatlak kremi için mustela yada bonal alabilirsin dedi bilginiz olsun.bebeğimde iyiydi çok şükür ayy yavrum benim hareketliydi.artık boyunu tam söyleyemiyormuş
kıvrıldığı için:)
bu arada İstanbul'lu annişler
Hznbil
Fbozkurt
Ecem 87
Ecem 84
Begüm 84
Glnz
Msms
Eslem
Aussie
Sad
diye hatırlıyorum eksiğim yoktur umarım.Var ise de ekleyin lütfen.Buluşalım artık arkadaşlar.27 Nisan diyorsanızolur diyorum.yer karşı sanırım ama Bakırköy demeyin hiç bilmiyorum gitmeyi bile.
KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELıYORUM.
CıNSıYETıNı ÖĞRENJDıM ARTIK BENıDE LıSTEYE EKLEYEBıLıRSıNıZ...
kaydirigubbakcemile5
BıR PRENSESıM OLUCAK
:teytey:
canım maşallah bebişinede sanada...şu hamilelik diyetlerini merak etmişimdir herzaman...neler veriyo yemen içmen için? bu arada eğer ultrason kağıdında bebeğin FL ölçümü çıkıyorsa onu 7 ile çarp bu yaklaşık olarak bebeğinin boyu oluyor...
ah canım sağol hepimizin bebişine,kendisine maşallahFL x 7 dedim ama artık tam çıkmaz o dedi yaa.neyse napalım doğunca tam boy verir artık inşallah:)
ben listeyi scan edip gönderiyim eksik kalmasın hiçbir madde.
evet buluşalım yaw bende istiyom bendeee..hihoyyyt.ama ben haftaya karşı tarafta olucam yani kozyatağındasenağlama
bu arada istanbul'lu annişler
hznbil
fbozkurt
ecem 87
ecem 84
begüm 84
glnz
msms
eslem
aussie
sad
diye hatırlıyorum eksiğim yoktur umarım.var ise de ekleyin lütfen.buluşalım artık arkadaşlar.27 nisan diyorsanızolur diyorum.yer karşı sanırım ama bakırköy demeyin hiç bilmiyorum gitmeyi bile.
pembe eşinin kızlarınla ilgili hayalini eşime anlatmıştım. işte ikiz kız olsa vs die. dün terliklerini arıyor evde. diyoki işte benimde en azından bi tane kızım olsa getirirdi:):)
ee harika ozaman. kız çocukları eşini seviyorsa senin kızlarda çok sevecek. sen anne olduğundan halıyle sana gıcık olmayacaklarda:)sorma msmscim, kızlarım da kızlarım diyor başka bir şey demiyor. bu da beni çok mutlu ediyor. allahım nazarlardan saklasın.
yalnız kız çocukları benim kocamı çok seviyor ve ben de onun karısıyım diye bana gıcık oluyorlar. bunu çok yaşadık. ufak ufak huylanmaya başladım bu yüzden :)
ya scannerda problem var galiba ama akşama tarayıp ekliyim buraya.
ana hatları ile şöyle;
Kahvaltı:1 su bard süt.,1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,bal ya da reçel,1 ince dilim ekmek,havuç veya domates,
Öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon Zyağlı barbunya,1 kase yoğurt,1 porsiyon meyve,1 ince dilim ekmek.
Ara:1 kib.kutusu peynir,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve.
Akşam:3 köfte kadar et veya balık veya tavuk,1 pors.z.yağlı sebze yemeği,1 pors.makarna veya pilav,1 ince dilim ekmek.
ya scannerda problem var galiba ama akşama tarayıp ekliyim buraya.
ana hatları ile şöyle;
Kahvaltı:1 su bard süt.,1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,bal ya da reçel,1 ince dilim ekmek,havuç veya domates,
Öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon Zyağlı barbunya,1 kase yoğurt,1 porsiyon meyve,1 ince dilim ekmek.
Ara:1 kib.kutusu peynir,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve.
Akşam:3 köfte kadar et veya balık veya tavuk,1 pors.z.yağlı sebze yemeği,1 pors.makarna veya pilav,1 ince dilim ekmek.
bana haftaya kadıköy tarafı uyar ama orayada bu taraftan kimse gelmez...burdada bakırköyde buluşsak olmazmı? ayfer canım denizotobüsleri bakırköye geliyor aslında...kolay yani...
caniko inan bende bilmiyorum taksim falan olsa neyse bakırköy çok ters yav anadolu yakasındayyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?