2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bebişinede sanada...şu hamilelik diyetlerini merak etmişimdir herzaman...neler veriyo yemen içmen için? bu arada eğer ultrason kağıdında bebeğin FL ölçümü çıkıyorsa onu 7 ile çarp bu yaklaşık olarak bebeğinin boyu oluyor...

evet buluşalım yaw bende istiyom bendeee..hihoyyyt.ama ben haftaya karşı tarafta olucam yani kozyatağındasenağlama

KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELıYORUM.
CıNSıYETıNı ÖĞRENJDıM ARTIK BENıDE LıSTEYE EKLEYEBıLıRSıNıZ...
kaydirigubbakcemile5
BıR PRENSESıM OLUCAK
:teytey:

hayırlı olsun arkadaşım. kocanı kaale alma. yarın doğunca babasına bir sarılacak bin pişman olacak babası oğlan istediğine :)

mozi, emsal, ayfer, bircan
hepinize teşekkür derim kıslar.

hemşireye bende bayıldım. moldovyalı. eşime daha açıklayıcı yorumlar bilem yapacaktıda eşim dedi b u konuyu kapatalımkaydirigubbakcemile2

pembe eşinin kızlarınla ilgili hayalini eşime anlatmıştım. işte ikiz kız olsa vs die. dün terliklerini arıyor evde. diyoki işte benimde en azından bi tane kızım olsa getirirdi:):)

ya olmazsa mayıs'a atarız problem değil.ortak bir görüş çıksında artık:)

kıslar benim prensesim
ultrosanda elini ağzına aldı.
o kadar duygulandım ki
o kadar şirindi ki
ağlıcaktım nerdeyse
bide hareketlerini hissetmeye başlasam
bide hayırlısıyla sağlıkla doğsa kucağıma alsam:ecrin_bebek:

bana haftaya kadıköy tarafı uyar ama orayada bu taraftan kimse gelmez...burdada bakırköyde buluşsak olmazmı? ayfer canım denizotobüsleri bakırköye geliyor aslında...kolay yani...

caniko inan bende bilmiyorum taksim falan olsa neyse bakırköy çok ters yav anadolu yakasındayyım bende

pembe eşinin kızlarınla ilgili hayalini eşime anlatmıştım. işte ikiz kız olsa vs die. dün terliklerini arıyor evde. diyoki işte benimde en azından bi tane kızım olsa getirirdi:):)

sorma msmscim, kızlarım da kızlarım diyor başka bir şey demiyor. bu da beni çok mutlu ediyor. allahım nazarlardan saklasın.

yalnız kız çocukları (arkadaş akraba çocukları) normalde benim kocamı çok severler ve ben de onun karısıyım diye bana gıcık olurlar. bunu çok yaşadık. ufak ufak huylanmaya başladım bu yüzden :)

Son düzenleme:
of ne nazlı çıktınız be istabullular. altı üstü bir karşıya geçeceksiniz ay. kaldırın bakalım popoları... :)

ee harika ozaman. kız çocukları eşini seviyorsa senin kızlarda çok sevecek. sen anne olduğundan halıyle sana gıcık olmayacaklarda:)

ya scannerda problem var galiba ama akşama tarayıp ekliyim buraya.
ana hatları ile şöyle;
Kahvaltı:1 su bard süt.,1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,bal ya da reçel,1 ince dilim ekmek,havuç veya domates,
Öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon Zyağlı barbunya,1 kase yoğurt,1 porsiyon meyve,1 ince dilim ekmek.
Ara:1 kib.kutusu peynir,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve.
Akşam:3 köfte kadar et veya balık veya tavuk,1 pors.z.yağlı sebze yemeği,1 pors.makarna veya pilav,1 ince dilim ekmek.

e bi karşıya geçme meselesiyse siz geçiverin avrupa yakasııııııııııııııııııııııııııııııııı

AFİYET OLSUN CANIMMMMMMMMMcokacimcoookcokacimcoook

amanin zayıflama diyeti bu diyecektim tam da fakat akşam yemeğine pilav ve makarna vermiş. benim bildiğim pilav ve makarna akşamları yenmez. daha doğrusu unu yapılabilen gıdalar ve unla yapılan gıdalar akşam yenmez yenecekse gündüz yenir diye biliyordum. yerini değiştir bence şekerim makarnanın yani.

bana haftaya kadıköy tarafı uyar ama orayada bu taraftan kimse gelmez...burdada bakırköyde buluşsak olmazmı? ayfer canım denizotobüsleri bakırköye geliyor aslında...kolay yani...

caniko inan bende bilmiyorum taksim falan olsa neyse bakırköy çok ters yav anadolu yakasındayyım bende

arkadaşlar bende maltepe'deyim ama karşıda olanlar çoğunlukta o yüzden karşı okeydir ama kendinize en yakın semtide seçmeyin yahuu:) bostancı'dan vardı hatırladım deniz otobüsü.arabayla gelsem kesin karıştırırım 1.köprüden mi çıkılıyor onu bile bilmem bak.
Bakırköy'de Geye var gelmiştim bir kese kocişle çıkarken:)
Şişli,Eminönü bildiğim yerler.ama farketmez çok ben uyarım.hele söyleyin gidilecek yeri belirleyelim tarih çıksın ortaya.Tüm İstanbullularda burada değil ki ya şu anda.

pembe dediğin gibi gün içine serpiştirmek daha iyi makarna pilav türü şeyleri.ama serpme ne kelime ben yığdım sanırım o yüzden doktor klava: yaptı bana.ekmek yada peynir yerine 1 dilim börek yada kek yenilebilirmiş bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…