2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembe sevsin yaa. senden çok sevdiği babası olsun:) ilerde zaten el oğullarını senden çok sevecekler:)

yok anacım en çok beni sevsinler. elin oğlu moğlu deyip şimdiden de adamı germe.

yalnız tam cuma vakti dilek kapıları açıkmış ördek gibi bana yapışıyorlarmış her daim. görürüm o zaman günümü :)

kızlar iş yerine götürülebilecek güzel bir yemek önerisi size. ben sık yaparım:

buğdayı haşlayıp yoğurtla karıştırarak kıvamlı soğuk çorba yapın. bol taze nane de ekleyin. annem havuç ve salatalık rendesi de ekler üstüne. mis gibi serin serin.

ben bunu bi deniyim. şimdiye kadar işe yerine ne getirdiysem tiksindim. ıspanak yiyemiyorum bu yuzden yaa

hmmmm güzele benziyor pembe. Deneyeceğim birara

Şişli,Eminönü bildiğim yerler.ama farketmez çok ben uyarım.hele söyleyin gidilecek yeri belirleyelim tarih çıksın ortaya.Tüm İstanbullularda burada değil ki ya şu anda.

arkadaşlar, bencede merkezi bir yer olsun, hertarafa yakın istanbulun trafiğinde ulaşımı kolay olan bir yer olsun. Mecidiyeköy en iyi yer bence. alışveriş merkezide var zaten orda sakin sakin otururuz gürültüden uzak, yinede siz bilirsiniz.

evet gençler bana müsade önce yemek sonra belki bir ara dışarı çıkarım. malum hala alınmamış bir yıldönümü hediyesi var. görüşürüz...

bu arada petişko gelir de buraları okursan sana iyi yolculuklar güzelim. boşver bizi. gez dolaş. arkadaşlarını gör.:)

anam diyet listesine bak...ben bunları yesem çatlarım valla:roflol:

e bi karşıya geçme meselesiyse siz geçiverin avrupa yakasııııııııııııııııııııııııııııııııı

ben haftaya karşıdayım bana uyar karşısı haftaya çocuğum olmasa heryere gelirim benim için hiç sorun değil vallaaaakaydirigubbakcemile2

bence kadıköy veya bakırköy olmalı sahilde olalım yaaa ....

mecidiyeköy iyide çok kalabalık helede alışveriş merkezleri cumartesi günler tıka basa dolu oluyor sakin bi yer olsun hemde dışarda olalım hava temiz hava alalım....:CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar merhaba,
Çok şükür sonunda yine aranızdayım:))) Daha geçmişi okumaya başlamadım. Birazdan başlayacağım.
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir.

Kızlar merhaba,
Çok şükür sonunda yine aranızdayım:))) Daha geçmişi okumaya başlamadım. Birazdan başlayacağım.
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir.

merhaba dilek cim hoşgeldin canımmm :)) biz iyiyiz Allah a şükür sende daha daha iyisin inşallah arkadaşım

Hoşbulduk tatlım. Biz gayet iyiyiz umarım sizde öylesinizdir. Nasıl özledim var ya sizleri Şeniz

iyi olmanıza çok sevindim canım Allah ım iyilik versin bende kalp çarpıntılarım dışında çok şükür iyiyim. bizde sizi özledik canım a.s.

kızzzlaaaar şimdi dr dan geldim bebişim erkek miş sonunda bende öğrendim darısı öğrenemeyenlerin başına eşim kız istiyodu biraz üzüldü ama benim için sağlıklı olması herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…