AFİYET OLSUN CANIMMMMMMMMMcokacimcoookcokacimcoook
kızlar iş yerine götürülebilecek güzel bir yemek önerisi size. ben sık yaparım:
buğdayı haşlayıp yoğurtla karıştırarak kıvamlı soğuk çorba yapın. bol taze nane de ekleyin. annem havuç ve salatalık rendesi de ekler üstüne. mis gibi serin serin.
kızlar iş yerine götürülebilecek güzel bir yemek önerisi size. ben sık yaparım:
buğdayı haşlayıp yoğurtla karıştırarak kıvamlı soğuk çorba yapın. bol taze nane de ekleyin. annem havuç ve salatalık rendesi de ekler üstüne. mis gibi serin serin.
Şişli,Eminönü bildiğim yerler.ama farketmez çok ben uyarım.hele söyleyin gidilecek yeri belirleyelim tarih çıksın ortaya.Tüm İstanbullularda burada değil ki ya şu anda.
ya scannerda problem var galiba ama akşama tarayıp ekliyim buraya.
ana hatları ile şöyle;
Kahvaltı:1 su bard süt.,1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir,1 tatlı kaşığı pekmez,bal ya da reçel,1 ince dilim ekmek,havuç veya domates,
Öğle: 1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon Zyağlı barbunya,1 kase yoğurt,1 porsiyon meyve,1 ince dilim ekmek.
Ara:1 kib.kutusu peynir,1 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve.
Akşam:3 köfte kadar et veya balık veya tavuk,1 pors.z.yağlı sebze yemeği,1 pors.makarna veya pilav,1 ince dilim ekmek.
e bi karşıya geçme meselesiyse siz geçiverin avrupa yakasııııııııııııııııııııııııııııııııı
arkadaşlar bende maltepe'deyim ama karşıda olanlar çoğunlukta o yüzden karşı okeydir ama kendinize en yakın semtide seçmeyin yahuu:) bostancı'dan vardı hatırladım deniz otobüsü.arabayla gelsem kesin karıştırırım 1.köprüden mi çıkılıyor onu bile bilmem bak.
Bakırköy'de Geye var gelmiştim bir kese kocişle çıkarken:)
Şişli,Eminönü bildiğim yerler.ama farketmez çok ben uyarım.hele söyleyin gidilecek yeri belirleyelim tarih çıksın ortaya.Tüm İstanbullularda burada değil ki ya şu anda.
arkadaşlar, bencede merkezi bir yer olsun, hertarafa yakın istanbulun trafiğinde ulaşımı kolay olan bir yer olsun. Mecidiyeköy en iyi yer bence. alışveriş merkezide var zaten orda sakin sakin otururuz gürültüden uzak, yinede siz bilirsiniz.
Kızlar merhaba,
Çok şükür sonunda yine aranızdayım:))) Daha geçmişi okumaya başlamadım. Birazdan başlayacağım.
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir.
merhaba dilek cim hoşgeldin canımmm :)) biz iyiyiz Allah a şükür sende daha daha iyisin inşallah arkadaşım
Hoşbulduk tatlım. Biz gayet iyiyiz umarım sizde öylesinizdir. Nasıl özledim var ya sizleri Şeniz
iyi olmanıza çok sevindim canım Allah ım iyilik versin bende kalp çarpıntılarım dışında çok şükür iyiyim. bizde sizi özledik canım a.s.
Kızlar merhaba,
Çok şükür sonunda yine aranızdayım:))) Daha geçmişi okumaya başlamadım. Birazdan başlayacağım.
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?