2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydı bebeğin sağlıklı ya ne olsa fark etmez oğlanların 2 oldu ne güsel.

kızlar evet artık sahil daha iyi olur metrobüs zaten her yere gidiyor bilginiz olsun

afiyet olsun msms bende pc nin karşısında yiyorum burdaki dr tetanoz aşısını hamilelere yapmadıklarını söyledi şaşıdım bende

gözün aydın kutu kutu pense....allah hayırlı evlatlar versn inşallah...

kutu kutu pense oğluşun hayırlı olsun

dilek canım özletme kendini bu kadar çok

ya bizim burdaki ablada mesela hamileyken tetanoz aşısı olmamaış herkeze yapmıyorlarmı anlamadım?

kızlar evet artık sahil daha iyi olur metrobüs zaten her yere gidiyor bilginiz olsun

evet metrobüs haftasonları hem boş oluyor hemde heryere rahat gidiyorsun ....kadıköy modaya gidebiliriz mesela ne güzeldir moda...hihoyyythihoyyyt

kızlar hepinize teşekkür ederim ben kız olur zannediyodum hatta adını da eylül koycaktım artık hayırlısı amaaan bu rus dr lar insanın herşeyini inceliyolar muayenem tam 1 saat sürdü yaaa

afiyet olsun msms bende pc nin karşısında yiyorum burdaki dr tetanoz aşısını hamilelere yapmadıklarını söyledi şaşıdım bende

ya bizim burdaki ablada mesela hamileyken tetanoz aşısı olmamaış herkeze yapmıyorlarmı anlamadım?

yurtdışında yapmıyolar galiba...bana yapmadılar geçen sene mesela ne burda nede isveçte...şimdide doktorum tetanoz aşısını söylemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…