kızzzlaaaar şimdi dr dan geldim bebişim erkek miş sonunda bende öğrendim darısı öğrenemeyenlerin başına eşim kız istiyodu biraz üzüldü ama benim için sağlıklı olması herşeyden önemli
canım gözün aydı bebeğin sağlıklı ya ne olsa fark etmez oğlanların 2 oldu ne güsel.
sağol canımmm şimdi isim düşünmeye başlayabilirim artık
kızlar evet artık sahil daha iyi olur metrobüs zaten her yere gidiyor bilginiz olsun
kızlar hepinize teşekkür ederim ben kız olur zannediyodum hatta adını da eylül koycaktım artık hayırlısı amaaan bu rus dr lar insanın herşeyini inceliyolar muayenem tam 1 saat sürdü yaaa
oğlunun ismi ne?
sinan eşimin babasının ismini koymuştuk
afiyet olsun msms bende pc nin karşısında yiyorum burdaki dr tetanoz aşısını hamilelere yapmadıklarını söyledi şaşıdım bende
ya bizim burdaki ablada mesela hamileyken tetanoz aşısı olmamaış herkeze yapmıyorlarmı anlamadım?
ya bizim burdaki ablada mesela hamileyken tetanoz aşısı olmamaış herkeze yapmıyorlarmı anlamadım?
evet metrobüs haftasonları hem boş oluyor hemde heryere rahat gidiyorsun ....kadıköy modaya gidebiliriz mesela ne güzeldir moda...hihoyyythihoyyyt
ben özellikle sordum hamilelere aşı olmaz diye ısrar etti her yerin bi adeti var demekki
ne güzel işte tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?