2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

smer testi için mi canım örnek alıcaktı

naber kızlar sınavlar bitti şükür bu akşam bi okuması kaldı artık yaklaşık 20 saat sonra doktora gideceğiz delikafadulden kafayı yedim en sonunda saat saymaya başladım...

kutukutu pense oğluşun hayırlı olsun cnm. Sağlıkla gelsin inşallahh.

Dilekçim bizde seni çok özledik cnm. Sende Eylülde maşallah iyisiniza.s.

valla yaa Moda süper.hem okeyde oynarız dicem ama fazla kalabalık olur yaf:)

sahilde yeşilliklerde,cafelerde var yürürüz hem oksijen süper olur.

o zaman 9 mayıs cumartesi önceden termin yapalım o zamana iş bırakmayın kendinize.hem havalarda çok daha güzel olur.

Dilekcim işlerin yoğunluğu ile kendinide yorma,bizdende uzak kalma emi:)

kutu kutu hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin.bana sağlık ocağında 5 doz yapılacak dediler 2 doz hamile iken diğerleri hamilelik sonrası.

benimde aldılar isveçte sözde yurtdışından mikrop bulaşmış olabilirmiş bende ebeye siz türkiyeyi somali ile karıştırdınız galiba dedim...sinir olmştum hatta bu seferde gittiğimde alacaklarmış...

ben varım valla...ama katılım az olacak heralde...avrupa yakasından gelemeyecekler...

selam kizlarrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzz:CüvCüv:

naber kızlar sınavlar bitti şükür bu akşam bi okuması kaldı artık yaklaşık 20 saat sonra doktora gideceğiz delikafadulden kafayı yedim en sonunda saat saymaya başladım...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy denizcim az kaldiiiiiiiii hadi hayirlisi olsunn allah gonlune gore versin bence erkek amaaaaaaa en onemli olan saghlikli olmalariiiiiiiiii bebislerimizinnnnnn :ecrin_bebek:

ben varım valla...ama katılım az olacak heralde...avrupa yakasından gelemeyecekler...

ewetttttttttttt kizlar artik dayak istiyorsunuz sizzzzzzzzzzzklava:klava:klava:klava: nezaman bulusacasksiniz onceden havayi bahane ediyordunuz hadiiiiiiiiii kizlar bulussun fotolarinizi ekleyinnnnnnnnn(istanbullldakiler,izmirdekiler,antalyadakilerrrrrrrrrrrrrrrr) aloooooooooooooo DUYUN BENI bulusun artikkkkkkkkkkkkkkkk:1hug:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…