dr vajinadan örnek almak bile istedi ama ben 9 haftalıkken test yaptırdım diye yalan söledim hasta falan diilim ben nası kaçtım ordan görmeliydiniz vajinamdan örnek alacakmış verirmiyim leyn türk üm ben türkklava:
smer testi için mi canım örnek alıcaktı
naber kızlar sınavlar bitti şükür bu akşam bi okuması kaldı artık yaklaşık 20 saat sonra doktora gideceğiz delikafadulden kafayı yedim en sonunda saat saymaya başladım...
naber kızlar sınavlar bitti şükür bu akşam bi okuması kaldı artık yaklaşık 20 saat sonra doktora gideceğiz delikafadulden kafayı yedim en sonunda saat saymaya başladım...
kutukutu pense oğluşun hayırlı olsun cnm. Sağlıkla gelsin inşallahh.
Dilekçim bizde seni çok özledik cnm. Sende Eylülde maşallah iyisiniza.s.
dr vajinadan örnek almak bile istedi ama ben 9 haftalıkken test yaptırdım diye yalan söledim hasta falan diilim ben nası kaçtım ordan görmeliydiniz vajinamdan örnek alacakmış verirmiyim leyn türk üm ben türkklava:
oleyyyyyyyy az kaldı Deniz hadi sık dişinidelikafadulden
hadi canım gözün aydın. Kurtuldun hafta sonuda okudunmu tamam
benimde aldılar isveçte sözde yurtdışından mikrop bulaşmış olabilirmiş bende ebeye siz türkiyeyi somali ile karıştırdınız galiba dedim...sinir olmştum hatta bu seferde gittiğimde alacaklarmış...
valla yaa Moda süper.hem okeyde oynarız dicem ama fazla kalabalık olur yaf:)
sahilde yeşilliklerde,cafelerde var yürürüz hem oksijen süper olur.
o zaman 9 mayıs cumartesi önceden termin yapalım o zamana iş bırakmayın kendinize.hem havalarda çok daha güzel olur.
Dilekcim işlerin yoğunluğu ile kendinide yorma,bizdende uzak kalma emi:)
kutu kutu hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin.bana sağlık ocağında 5 doz yapılacak dediler 2 doz hamile iken diğerleri hamilelik sonrası.
sende benim gibi yalan söyle:CüvCüv:
inşallah kızlar dua edin bana
Gülcan öğrendimi bilen varmı?
ben varım valla...ama katılım az olacak heralde...avrupa yakasından gelemeyecekler...
ama bugün gidicekti tekrar galiba gülcan. Ne oldu acaba merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?