yok ya ne mümkün yalan söylemek herşey kanıtlı dosyada yoksa alırlar...sen iyi kurtulmuşsun vallakaydirigubbakcemile3
hadi bakalım az kaldı sabret biraz
selam kizlarrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzz:CüvCüv:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy denizcim az kaldiiiiiiiii hadi hayirlisi olsunn allah gonlune gore versin bence erkek amaaaaaaa en onemli olan saghlikli olmalariiiiiiiiiibebislerimizinnnnnn :ecrin_bebek:
hayır oda henüz öğrenemedi. Kordonu gelmiş önüne görmemişler kaydirigubbakcemile2
ben ilk gittiğim dr aldı sonucu bana vermedi diye uydurdum inandı heralde zor bişimi acıyomu
ben ilk gittiğim dr aldı sonucu bana vermedi diye uydurdum inandı heralde zor bişimi acıyomu
yok be canım kulak çubukları varya onun uzunuyla vajinadan örnek alıyo ucundan öyle içine kadar değil yani...sansürlenicez şmdikaydirigubbakcemile3
canim o kadar aciyacak birsey degilki bendende aldilar bende isvicrede kaliyorum.normalde hamileligin4-4.5ayinda yapiyorlar cunku vajinal akinti fazla oldugu icin ordan kontrol yapiyorlar enfeksiyon kapilmamasi icin rahim agzinada bakiliyorrrrrr gozde buyutulecek kadar birsey degil yaniiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 tabi doktorun kadinsaaaa
ne biilim bende korktum bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım ilk doğumumda sezaryendi utandım işte neyse evet birazdan sansürlencez:roflol:
selam kızlar doktordan geldim oğlum olucakmış..2.oğlum geliyor anlıcanız...üçlü test istedi sonucu p.tesi alıcam...bebeğim kıpır kıpırdı valla akıllı oğlum cinsiyetini hemen gösterdi..
ben de istanbulda olsam keşke, inan ki her yere gelirdim.... keşke hayallerimin şehrinde olabilseydim de....
cinsiyetler öğreniliyor artık ne güzel :) oğluşlar çoğaldı bayağı :) hayırlı olsun kızlar, damatlarımız hayırlı uğurlu olsun :roflol:
sen şimdi rusyada tekrar sezeryan olabilicekmisin canımcım? ilk doğumun
burdaydı dimi? yurtdışında pek zorunlu olmadıkça son ana kadar yapmazlar sezeryan...
ya bizim burdaki ablada mesela hamileyken tetanoz aşısı olmamaış herkeze yapmıyorlarmı anlamadım?
ne biilim bende korktum bugüne kadar hiç alttan muayene olmadım ilk doğumumda sezaryendi utandım işte neyse evet birazdan sansürlencez:roflol:
evet dr um kadın burda doktorların nerdeyse hepsi kadın erkek dr çok az tramvayları bile kadınlar kullanıyo erkek nüfusu azmış
merhaba canım.tetanoz aşısı sezeryan yada normal doğumda kesi atılırken ki riskten anneyi korumak için.özellikle istanbulda çok ciddi öneriyorlar.çünkü tetanoz aşısı olmayan hamilelerden sırf bu sebeple hayatını kaybedeb çok oluyormuş.tabi buda hastanelerin şartlarından kaynaklanıyor.bebeğede bir zararı olmadığı söyleniyor.yanlış bilmiyorsam 5. ayda vuruluyor.belki yurt dışında hijyenlerine çok güveniyor ve gerek duymuyor olabilirler.ama unutmayalım ki burası Türkiye
eeeeeeeeeeeeee o zaman ne diye cekiniyorsun canim bakdirrrrrrrrrrrr bisey olmazzzzzzzkaydirigubbakcemile3
feyza25 gozun aydin ikinci oglusun olusyormussssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?