şu an akrabalarımda 7 hamile var ve hepsi erkek...:ecrin_bebek:
merhaba canım.tetanoz aşısı sezeryan yada normal doğumda kesi atılırken ki riskten anneyi korumak için.özellikle istanbulda çok ciddi öneriyorlar.çünkü tetanoz aşısı olmayan hamilelerden sırf bu sebeple hayatını kaybedeb çok oluyormuş.tabi buda hastanelerin şartlarından kaynaklanıyor.bebeğede bir zararı olmadığı söyleniyor.yanlış bilmiyorsam 5. ayda vuruluyor.belki yurt dışında hijyenlerine çok güveniyor ve gerek duymuyor olabilirler.ama unutmayalım ki burası Türkiye
ohhhhhhhhhhhhhhh sizin aileyi erkekler basmis anacimmmmmmkaydirigubbakcemile3
selam kızlar doktordan geldim oğlum olucakmış..2.oğlum geliyor anlıcanız...üçlü test istedi sonucu p.tesi alıcam...Bebeğim kıpır kıpırdı valla akıllı oğlum cinsiyetini hemen gösterdi..
sağol tatlım ya. bilmiyordumkaydirigubbakcemile5 Şeniz
feyza gözün aydın erkekler önde valla listeyi dengelemek için benim kızdır o zaman :ecrin_bebek:
ben gecen sene hamileliğimde medical parka gidyodum istanbul fatihdeki ama doktorum yapmadı...şimdide ethicaya gidiyorum yine bişey söylemedi canım...grümcem amerikan hastanesinde doğum yaptı onada yapmadılar tetanoz aşısı....doktordan doktora fark var...türkiye veya yurtdışı farketmiyor yani...
feyza gözün aydın erkekler önde valla listeyi dengelemek için benim kızdır o zaman :ecrin_bebek:
evet ya sırnaşık şey
sağlıklı olsunlar inş.bebeklerimiz...
Denizciğim bence senin oğlun olacak :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini ?
kız canım seninki bence:CüvCüv::CüvCüv:
çoğunlukla erkek diyolarlar bakalım 19 saat kaldı yaklaşık
yarın canım öğreneceğim
banada kız gibi geliyor
arkadaşlar merhaba. Birşey sormak istiyorum. Midemden çok rahatsızlanıyorum ve soda içiyorum rahatlamak için yaklaşık 2 günde 1 şişe. Normalde haftada bir kez içerdim. Herhangi bir zararı olur mu bilginiz varmı? Haftaya sonuç öğrenmeye g,deceğim doktorun yanına. Danışayım bunu da.
maden suyu iç canım içinde nitrat olmadığı sürece bir zararı yok
selam kızlar doktordan geldim oğlum olucakmış..2.oğlum geliyor anlıcanız...üçlü test istedi sonucu p.tesi alıcam...Bebeğim kıpır kıpırdı valla akıllı oğlum cinsiyetini hemen gösterdi..
Canım benim Allah güle güle , iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişinin, eylülümüzün cicilerini... Evet 1900TL biraz pahalı bizde daha uygununu almayı düşünüyoruz bakalım artık kısmet... Koltuğuda çok iyi yapmışsın aslında bebek odasında öyle bir koltuk lazım ama masraf çok olacağı onu ilerleyen zamanlarda alabilirim herhalde. Bizde bu kontrole gelişimizde bakacağız oda falan... Bir sonraki kontrolde de alırız.
Canım benim kalbinle ilgili de Allah iyilik versin... Umarım bebeğin doğduktan sonra böyle bir sorunun kalmaz canım. Bakarsın minik mucizen senin için yeni bir mucize daha gerçekleştirir.
özledik seni canımmmmmmmmmmmmm yerdesin oğluşumda merak etti. iyisin demi işler bittimi?
kızzzlaaaar şimdi dr dan geldim bebişim erkek miş sonunda bende öğrendim darısı öğrenemeyenlerin başına eşim kız istiyodu biraz üzüldü ama benim için sağlıklı olması herşeyden önemli
kutu kutu pense oğluşun hayırlı olsun
dilek canım özletme kendini bu kadar çok
kutukutu pense oğluşun hayırlı olsun cnm. Sağlıkla gelsin inşallahh.
Dilekçim bizde seni çok özledik cnm. Sende Eylülde maşallah iyisiniza.s.
Dilekcim işlerin yoğunluğu ile kendinide yorma,bizdende uzak kalma emi:)
amin canım cümlemizin yavrusu sağlıkla sihhatle güle güle giysinler inşallah cicilerini :)) sen maşallahhhh yolu yarıladın 21. haftadasın Allah ım nazardan saklasın. inşallah kesemize uygun meleklerimize yakışır odalar yapabiliriz. anne koltuğu çok hoştu canım 300 liraya bıraktı bize nette baktım aynısı 570 tl.
canım güzel dileklerin çok sağol inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin
Haydi gözünaydın canım. Listeye bir pipi daha kızlarrrrrrrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?