2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben gecen sene hamileliğimde medical parka gidyodum istanbul fatihdeki ama doktorum yapmadı...şimdide ethicaya gidiyorum yine bişey söylemedi canım...grümcem amerikan hastanesinde doğum yaptı onada yapmadılar tetanoz aşısı....doktordan doktora fark var...türkiye veya yurtdışı farketmiyor yani...

selam kızlar doktordan geldim oğlum olucakmış..2.oğlum geliyor anlıcanız...üçlü test istedi sonucu p.tesi alıcam...Bebeğim kıpır kıpırdı valla akıllı oğlum cinsiyetini hemen gösterdi..

feyza gözün aydın erkekler önde valla listeyi dengelemek için benim kızdır o zaman :ecrin_bebek:

sağol tatlım ya. bilmiyordumkaydirigubbakcemile5 Şeniz

rica ederim canım.mesleğim icabı öğrendim bende .hamileler sürekli gelip tetevax aşı sorar.oda çoğu zaman piyasada olmaz.bence vurulmayı düşünenler şimdiden ya alsınlar yada ayırtsınlar eczanelerine.bazen bir kaç ay piyasada olmadığı oluyor bu aşının.

doğrudur canım.bu sadece bir önlem zaten.Allah korusun doğumda bir risk atlatılmasın diye.zaten sterilizasyonlar tam sağlıklı ise gerek olmaz.ama dediğim gibi burası Türkiye ve bir akşam haberlere konu olmayalım.ne olur ne olmaz

arkadaşlar merhaba. Birşey sormak istiyorum. Midemden çok rahatsızlanıyorum ve soda içiyorum rahatlamak için yaklaşık 2 günde 1 şişe. Normalde haftada bir kez içerdim. Herhangi bir zararı olur mu bilginiz varmı? Haftaya sonuç öğrenmeye g,deceğim doktorun yanına. Danışayım bunu da.

maden suyu iç canım içinde nitrat olmadığı sürece bir zararı yok

Emsalcim canım benim Allah güle güle , iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişinin, eylülümüzün cicilerini... Evet 1900TL biraz pahalı bizde daha uygununu almayı düşünüyoruz bakalım artık kısmet... Koltuğuda çok iyi yapmışsın aslında bebek odasında öyle bir koltuk lazım ama masraf çok olacağı onu ilerleyen zamanlarda alabilirim herhalde. Bizde bu kontrole gelişimizde bakacağız oda falan... Bir sonraki kontrolde de alırız.
Canım benim kalbinle ilgili de Allah iyilik versin... Umarım bebeğin doğduktan sonra böyle bir sorunun kalmaz canım. Bakarsın minik mucizen senin için yeni bir mucize daha gerçekleştirir.

Son düzenleme:
maden suyu iç canım içinde nitrat olmadığı sürece bir zararı yok

Malesef nitrat var canım 3.27 değerinde. Aslında belli şeylere karşı bu rahatsızlık fakat yemek işyerinde çıktığı için ve işyerim çok uzak olduğu için şehre mecburen yiyorum sonrada başlıyorum soda aramaya.:çok üzgünüm:

selam kızlar doktordan geldim oğlum olucakmış..2.oğlum geliyor anlıcanız...üçlü test istedi sonucu p.tesi alıcam...Bebeğim kıpır kıpırdı valla akıllı oğlum cinsiyetini hemen gösterdi..

Haydi gözünaydın canım. Listeye bir pipi daha kızlarrrrrrrr hihoyyyt

amin canım cümlemizin yavrusu sağlıkla sihhatle güle güle giysinler inşallah cicilerini :)) sen maşallahhhh yolu yarıladın 21. haftadasın Allah ım nazardan saklasın. inşallah kesemize uygun meleklerimize yakışır odalar yapabiliriz. anne koltuğu çok hoştu canım 300 liraya bıraktı bize nette baktım aynısı 570 tl.
canım güzel dileklerin çok sağol inşallah. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin

özledik seni canımmmmmmmmmmmmm yerdesin oğluşumda merak etti. iyisin demi işler bittimi?

Canımmmmm benimmm bizde sizleri çok özledik.. Yapmam gereken çevirileri bitirdim sonunda ama işler bitmedi tabii ara ara yine çıkıyor... Neyse canım Allah iyilik versin hepimize de çalışalım.. Yerim ben seni oğluşunu, minik poyrazımızı...

Gözünüzaydın kızlar. Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.Listeye ekleyeceğim az sonra.

kutu kutu pense oğluşun hayırlı olsun

dilek canım özletme kendini bu kadar çok

kutukutu pense oğluşun hayırlı olsun cnm. Sağlıkla gelsin inşallahh.

Dilekçim bizde seni çok özledik cnm. Sende Eylülde maşallah iyisiniza.s.

Dilekcim işlerin yoğunluğu ile kendinide yorma,bizdende uzak kalma emi:)

Çok teşekkür ederim kızlar. Özlenmek gerçekten çok güzel... Hepiniz sağolun varolun...
Çok şükür herşey yolunda, umarım bu sizler içinde geçerlidir.

Evet yaaa ben artık bayağı yarıladım ama sen benim ticker'a bakma bebişim birkaç gün geriden geldiği için yarın 21. haftaya yeni giricem. Ama artık bebişimi sık sık hissediyorum. Dün gece eşim bile duydu tekmelerini :teytey: Çok mutlu olduk inanılmaz birşey bu mucize gibi. Darısı daha hissedemeyenlerin başına...

Haydi gözünaydın canım. Listeye bir pipi daha kızlarrrrrrrr hihoyyyt

canım senin bu avatar daki ultrason renklimi yksa 3 boyutlu falan mı birde ne zaman yani kaçıncı haftada çekildi bu ?? maşallahh baya net çıkmış Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…