Canımmmmm benimmm bizde sizleri çok özledik.. Yapmam gereken çevirileri bitirdim sonunda ama işler bitmedi tabii ara ara yine çıkıyor... Neyse canım Allah iyilik versin hepimize de çalışalım.. Yerim ben seni oğluşunu, minik poyrazımızı...
Gözünüzaydın kızlar. Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.Listeye ekleyeceğim az sonra.
Çok teşekkür ederim kızlar. Özlenmek gerçekten çok güzel... Hepiniz sağolun varolun...
Çok şükür herşey yolunda, umarım bu sizler içinde geçerlidir.
Evet yaaa ben artık bayağı yarıladım ama sen benim ticker'a bakma bebişim birkaç gün geriden geldiği için yarın 21. haftaya yeni giricem. Ama artık bebişimi sık sık hissediyorum. Dün gece eşim bile duydu tekmelerini :teytey: Çok mutlu olduk inanılmaz birşey bu mucize gibi. Darısı daha hissedemeyenlerin başına...
canım senin bu avatar daki ultrason renklimi yksa 3 boyutlu falan mı birde ne zaman yani kaçıncı haftada çekildi bu ?? maşallahh baya net çıkmış Allah nazardan saklasın
Canım bu resim 4 boyutluymuş. 18. haftamız bittiğinde çekilmişti. Tşk ederim a.s.
kızlar benim avatar resmim neden görünmüyor anlayan var mı acaba ?
kontrol paneline girince görünüyor
maşallaahh kızına bin kere. 18. haftaya nazaran çok net çok güzel yaaaaaa :))) bizde yakında gideceğiz inşallahhh
Canım Rabbim tamamına erdirsin inşalalh...anaaammmmmm maşalllaahhhh Baba ya ilk merhabayı dedi haa ne güzel yaa :)) darısı bize inşallahh görsen Baba mız nasıl meraklı hergün elini koyuyor hadi kızzımmm bi tekme at Baba ya diyor hissetmek için çok sabırsız :)))
Amin tatlım merak etme sizin babanızında hissetmesine az kaldı.. Azıcık daha sabretsin:)))
artık pipiye 3 diyebiliriz :) ama doktorum gene kesin bişey söylemedi...% 90 erkek dediler....18.haftada gene gircem....kesinleşsin diye...
artık pipiye 3 diyebiliriz :) ama doktorum gene kesin bişey söylemedi...% 90 erkek dediler....18.haftada gene gircem....kesinleşsin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?