benımde oğlum oluyoooooo:lepi:
ayyy bugun neler cektım anlatırım kızlar aman sonuçu ögrendım artık benı de ekle dılekcımmmmmmmhihoyyythihoyyyt
ayyy bugun neler cektım anlatırım kızlar aman sonuçu ögrendım artık benı de ekle dılekcımmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dilekcim, hoşgeldin yoktun epey yoğunsun, kendini çok yorma yinede.
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun.dilekçim beni de eklemeyi unutma; bende iki gün önce öğrenmiştim, benimde oğlum olacak, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.
kızlar ben çıkıyorum knedinize çok cici bakın bebekelrinizede çok güzel bakın hafta sonu olmayacaklara şimdiden iyi tatiller. ben yarın burdayım öptüm sizi bizi öleyin anacımmmm
dilek cim listeye bak erkekler çoşmuş bu sene erkek senesiymiş diyebilirmiyiz acaba ???
slmm kızlar nasılsınız bakalım?
Valla canım yaaa maşallah prenslerimize çoştular bir anda.. :lepi:
Bence de erkek senesi diyebiliriz inanmayan bizim topiğe gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?