canımmmmmmmmmmmçooooooooooook sevindim meraktan çaylamıştımmm[/QUOTE
Ay Gülcancım nasıl sevindim yaa bak rabbim gönlüne göre verdi...Tebrik ederim canım.
Doğrusu hepimiz biliyorduk erkek olduğunu çok ta sürpriz olmadı:)))
Gözünaydın Filizcim geçmişi okuyorum ama bayağı geriden geldiğim için hala göremedim,
çok tebrşk ederim oğluşunu. Kırkbir kere maşallah oğlanlarımıza yaaa patlama yaptılar resmen delikafadulden
dilekçim, çok sağol hepimizin gözü aydın, cinsiyetlerini öğrenmeyen az kişi kaldı sanırım.
gülüncani, anlatsana ne oldu bugün, merak ettim.
tebrik ederim canımmmmmm :)) geçen gün resmini görünce sana oğlun olacak demiştim yanılmamışım erkek gibi duruyordu :)) Rabbim tamaına erdirsin hayatım
canlarım hepnizeçok tşk ederim çogunuzun tahmını tuttu kaç saatır tlf trafıgı yaşıyorum yazamadım yarabbım ne cok sevenım varmış...rabbımde bınler kez şükür gönlümüzden geçeni verdi....bugun gittim doktora ıdrar testıde istemıştı hasteneye gittim....test ver falan onlarla ugraştım.neyse ultrasona girdim.....yok anam göstermıyooo yarım saat baktı...ben dedim kız galıba utanıyo göstrmıyo dedim dr da olabılır kıza benzıyo vucut şeklı dedi....daha sonra burda göremıcez diğer ultrasona geçelım dedi vajınal mı dedim istemedım çünkü hiç alttan muayene olmadım.vajınalın ultarasonu ama göbekten bakcaz dedi..neyse gene ugraştııı.ve sonunda gösterdi pipiyi aaa bu erkekmış dedi doktor hihoyyyt
benım ogluma bu kıza benzıyo dedi çok ayıpppklava:neyse ögrendıkya ben sordum kesin mi diye %100 dedi gerçi bende pipiyi görmüştümyerimseniben
işte böle akıntım cok var onun için ılaç falan verdi ama daha almadım bılmem belkıde almam işte böle kızlarrr çok mutluyummmmmm:teytey:
canımmmmmmmmmmmçooooooooooook sevindim meraktan çaylamıştımmm[/QUOTE
canlarım hepnizeçok tşk ederim çogunuzun tahmını tuttu kaç saatır tlf trafıgı yaşıyorum yazamadım yarabbım ne cok sevenım varmış...rabbımde bınler kez şükür gönlümüzden geçeni verdi....bugun gittim doktora ıdrar testıde istemıştı hasteneye gittim....test ver falan onlarla ugraştım.neyse ultrasona girdim.....yok anam göstermıyooo yarım saat baktı...ben dedim kız galıba utanıyo göstrmıyo dedim dr da olabılır kıza benzıyo vucut şeklı dedi....daha sonra burda göremıcez diğer ultrasona geçelım dedi vajınal mı dedim istemedım çünkü hiç alttan muayene olmadım.vajınalın ultarasonu ama göbekten bakcaz dedi..neyse gene ugraştııı.ve sonunda gösterdi pipiyi aaa bu erkekmış dedi doktor hihoyyyt
benım ogluma bu kıza benzıyo dedi çok ayıpppklava:neyse ögrendıkya ben sordum kesin mi diye %100 dedi gerçi bende pipiyi görmüştümyerimseniben
işte böle akıntım cok var onun için ılaç falan verdi ama daha almadım bılmem belkıde almam işte böle kızlarrr çok mutluyummmmmm:teytey:
tekrar gözün aydın canımm. demek pipiyi sende gördün haa ne güzell :)) yokmu ultrason görüntüsü koysana
gözünaydın canım seninde.....
tekrar gözün aydın canımm. demek pipiyi sende gördün haa ne güzell :)) yokmu ultrason görüntüsü koysana
canım bacak arasının resmi yok bütün resmı var hatta bugun sag ayagının beş parmagınıda saydı ayak resmı bıle var....gerçi evde tarayıcıda yok zati ekleyemezdım....
iyiyiz bizde valla oglusum kıpır kıpır masallahbilgisayarda müzik acınca daha bi oynuyoruz:):sm_cool:
yerim ben oonuu nasılda dans ediyordur:dance: ama ben ınanıyorum kı artık bu bbekler bızı hissediyoo....
Canım tebrik ederim oğluşunu. Listeye eklememi ister misin yoksa bekleyelim mi?
Kız gÜlcan gÖzÜn aydın ÖgrenmİŞsİn....Çok sevİndİm cnm....saglıkla gelsİn İnŞallah...
canım ben dun emin oldum buna ne zaman müzigin sesini acsam kıpırtı hissediyorum çünkii:)
senın göbüşte pek kılo yok(yağ)....o yüzden daha rahat hissedersin kıpırtıları..benım azcık varr şuana kadar 3 defa hissettim. biride dündü çok üzldüm cinsiyet bellı olmadı dıye agladım sinirim bozuldu ...ahaaa bı kıpırtı hıssettım ne aglıyon ben burdayım dedi yavrummmm.
gülüncanı tbrkler canım sende öğrenmişsin bende öğrendim ikimizinde oğlu olcak inş.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?