2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz bizde valla oglusum kıpır kıpır masallah bilgisayarda müzik acınca daha bi oynuyoruz:):sm_cool:

iyiyiz bizde valla oglusum kıpır kıpır masallah bilgisayarda müzik acınca daha bi oynuyoruz:):sm_cool:[/QUOTE]

Kız gÜlcan gÖzÜn aydın ÖgrenmıŞsın....Çok sevındım cnm....saglıkla gelsın ınŞallah...

canım ben dun emin oldum buna ne zaman müzigin sesini acsam kıpırtı hissediyorum çünkii:)

senın göbüşte pek kılo yok(yağ)....o yüzden daha rahat hissedersin kıpırtıları..benım azcık varr şuana kadar 3 defa hissettim. biride dündü çok üzldüm cinsiyet bellı olmadı dıye agladım sinirim bozuldu ...ahaaa bı kıpırtı hıssettım ne aglıyon ben burdayım dedi yavrummmm.

Merhaba arkadaşlar benim de kızım hareket etmeye başladı, çok mutlu oluyorum onu hissedince. Ama nedense hep arnın alt bölgelerinde vuruyor yani artık üstte olması gerek miyor mu? Özellikle düz yattığımda ve öne eğildiğimde vuruyor...

kızlar cinsiyetlerini öğrendiniz miii merak ediyorum sizlerin neleri olacak tabi önceliğim sağlıklı ve sıhhatli bebeklerimizin olması

kızlar,
ogleden sonra işlerımı halledetyım dıe cıkmıstım daha yenı gırebıldım.sıze bı hoscakalın demek ıstedım.
pembecım yazdıgını gordum bu arada.tamam oyle yaparım ıns.gezerım bol bol sızı de dusunmem:)nası olucaksa artıksenağlama
gulcan gozun aydın canım benım.allah saglık versın ogluna da sana da ıns.gecmısı okuyamadım.
meryem yarın doktorda aklına ben geleyım aynı saatlerde yavrularımızı gordugumuzu unutma:)kaydirigubbakcemile5
sımdılık hoscakalın.hepınız ve bebelerınız allaha emanet olun ıns.bızım ıcın de dua edın bol bol.saglıkla gıdıp gelelım sag salım ıns.:Saruboceq:
hepınızı cok sevıyorum canlarım benım.kocaman optuk sızı:1hug:

Son düzenleme:

aaaaa canım çok sevindim demek senin inatçı keçicik erkek çıktı bide nazlı bu kız olur dedik ayıp etmişiz aslan parçasına!! :)))) maşallahhh işallah sağ salim kucağına alırsın çok sevindim yaa... dün okadar üzüldün göremedim diye bak bugün eser kalmadı dünden :))))) naniknanik

elacım güle güle gidip gel
bu günde ebeğini göüceksin hayılı güzel haberler al inşallah canım iyi bek kendine ve bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…