günaydın kızlar...Geçmişi okudumda maşallah erkek bebek ne kadar çoğaldı...
İnş.Sağlıkla kucağımıza alırız...
amin tatlım naber?
iyidir nolsun yine bir iş günü...Ama neyse yarım gün çalışıyorum....Sürekli oturmadan kasıklarım çok ağrıyor..Doktorda arada uzanman lazım dedi ama nasıl uzanıcam ki...
yepyeni, güzel bir Ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrr(Bu da radyo programı açılışı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 ) Nasılsınız bakalım?
nevestabircan , feyza25 önce ikinize sonra hepiciğinize günaydınn kızlar!!!! :CüvCüv: bugün erkencisiniz dükkanı siz açmışsınız nasıl bakalım bebişlerrrrrrrrrrrrrrr anişşlerrrrrrr delikafadulden hihoyyyt
yepyeni, güzel bir Ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrr(Bu da radyo programı açılışı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 ) Nasılsınız bakalım?
izmirde de hava çok güzel kızlar insanın işte çıktıktan sonra eve gidesi gelmiyor ama gitmek lazım temizlik beni bekliyor ütü beni bekliyor
amaaan bodrumdada hava süper valla yemişim temizliği ütüyü dün biraz yaptım yeter işte adam olana çok bile :))))).... gerçi izmirimizdeki pazarların yerini tutmaz ama bugun burda turgutreis pazarına gidicem kısmetse bakalımm.... burda ortam haraketlenmeye başladı cıbıl turistler gelmeye başladı patlayasıcalaaarr....... bence turizm bakanlığı promosyon nyapsın buraya gelenlere kıyafet dağıtsın hayrına nasssı fikir ama :)))))))) delikafadulden :teytey:klava:
sakura ; sanada günaydın şekeriiiiiimmmm bugun maşallahımız varrr tükür kız tükür nazar değmesiiiiinnn:))))
günaydın kızlar herkeze selamlar dün biz oğluşuma park yatak aldık bimden teyzeleri????
sana herkese veee Türkiyenin dört bir yanına günaydınn günaydınn günaydıııınnn... erzurumdan karsa sinoptan marsa kadar hemdeeeeeeeee :)))))))))) buda seda sayan gibi oldu bööğğgghh :))) günaydın hayatyım nasılsınnnn nasıl yavyuuş içerde keyfi yerindemii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?