2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...Geçmişi okudumda maşallah erkek bebek ne kadar çoğaldı...

ınş.Sağlıkla kucağımıza alırız...

nevestabircan , feyza25 önce ikinize sonra hepiciğinize günaydınn kızlar!!!! :CüvCüv: bugün erkencisiniz dükkanı siz açmışsınız nasıl bakalım bebişlerrrrrrrrrrrrrrr anişşlerrrrrrr delikafadulden hihoyyyt

yepyeni, güzel bir Ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrr (Bu da radyo programı açılışı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 ) Nasılsınız bakalım?

yepyeni, güzel bir Ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrr (Bu da radyo programı açılışı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 ) Nasılsınız bakalım?

sana herkese veee Türkiyenin dört bir yanına günaydınn günaydınn günaydıııınnn... erzurumdan karsa sinoptan marsa kadar hemdeeeeeeeee :)))))))))) buda seda sayan gibi oldu bööğğgghh :))) günaydın hayatyım nasılsınnnn nasıl yavyuuş içerde keyfi yerindemii :)))

izmirde de hava çok güzel kızlar insanın işte çıktıktan sonra eve gidesi gelmiyor ama gitmek lazım temizlik beni bekliyor ütü beni bekliyor

günaydın kızlar iyiyiz çok şükür dün oğluşuma bikaç bişey aldım eve gidersem resmi çekip koyucam siteye tek tek almaya başlıcam artık :CüvCüv:

izmirde de hava çok güzel kızlar insanın işte çıktıktan sonra eve gidesi gelmiyor ama gitmek lazım temizlik beni bekliyor ütü beni bekliyor

amaaan bodrumdada hava süper valla yemişim temizliği ütüyü dün biraz yaptım yeter işte adam olana çok bile :))))).... gerçi izmirimizdeki pazarların yerini tutmaz ama bugun burda turgutreis pazarına gidicem kısmetse bakalımm.... burda ortam haraketlenmeye başladı cıbıl turistler gelmeye başladı patlayasıcalaaarr....... bence turizm bakanlığı promosyon nyapsın buraya gelenlere kıyafet dağıtsın hayrına nasssı fikir ama :)))))))) delikafadulden :teytey: klava:

günaydın annişleeeerrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pek bi enerjik başlamışız güne maşallah maşallah kaydirigubbakcemile3
oğluşlar ne kadar çoğalmış değil mi yaaa kaydirigubbakcemile

sakura ; sanada günaydın şekeriiiiiimmmm bugun maşallahımız varrr tükür kız tükür nazar değmesiiiiinnn:))))

kesinlikle katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sakura ; sanada günaydın şekeriiiiiimmmm bugun maşallahımız varrr tükür kız tükür nazar değmesiiiiinnn:))))

aman yaa, dün berbat bi gündü zaten, bugün nazar değmesin bari haaak tuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar herkeze selamlar dün biz oğluşuma park yatak aldık bimden teyzeleri????

işin komiği hadi siz çalışıyosunuzzz... e ben 7/24 evdeyim ben neden seviniyom bana noluyokii :)))))))))))))))))))))))))))))))))) sakuracım bu arada sanada bi tükür dedik yıkadın maşallah... bidaha tükürüyomuş gibi yap yeter banada ders oldu senmisin kendine sabah sabah tüküttürrennnnn :)))))))))))))))) :roflol::roflol:

Oğluşumun keyfi yerinde çok şükür. Ufak ufak hareketlerini hissedebiliyorum bazen ama daha o kadar bariz belli olmuyor. İyice psikopat olucam oğlum bana tekme atsın diye dua ederken buldum kendimi :)
Dün akşam da annemler geldi. Oğluma bir pantolon örmüüşş, lacivert ve kot pantolon şeklinde... Çoook hoşuma gitti fakat resmini çekmeyi unutmuşum... Bugün internetten isteyim bakalım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…