2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şükürler olsun bizimkide çok hareketli bu gün dün akşamda öyleydigamyoncuiremsugamyoncuiremsu

:roflol: :roflol: :roflol:
pardon pardon tamam delikafadulden

ayy canım güzelliklerde sağlıkla giysin işallaahh :))))
dün gece benim kocam olcak adamda koymuştu elini karnıma hadi çocum dep ananı çocum hadi kızım senin için çalışıyom yidiriyom içiriyom ananı ben, bi depiği bubana çok görme deyip durdu :))))))))))))) adamın iki para aklı vardı onude bebeylen yedi geçmiş olsuunn :))))))))))))) bu arada komik olan daha ben haraket hissetmedim o nasıl hissedebilcek acaba :))))))))))) lülülülülülü :dance:

kızlar hepinize günaydım umarım hepiniz iyisinizdir
ben yaklaşık 1 aydır yoktum sayfa 600lerdeydi şimdi 2000lerde geçmişi çok az okuyabildim evi taşıdık ve belli bi süre bilgisayar bozukdu giremiyodum ama artık aranızdayım hepinizi çok merak ediyodum çoğunluk cinsiyetini öğrenmiş hepinize hayırlı olsun allah sağlıkjlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin eee tabi benim yaramazmı yaramaz ama bi okadarda tatlı melek prenses bi kızım olucak dilekcim benide listeye eklersen sevinirim
20. haftadayım utangaç kızım geçen hafta gösterdi kendini

ee sizler nasılsınız göbişler konmaya başlanmış maşşallah hepinize bebişlerinize çok tatlısınız ya

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay çok güldüm valla çok hoşmuş eşin :roflol:

h.g. flowercim, hadi sonunda katılabildin tekrardan :) :) :)
gözün aydın ve güle güle otur inşallah a.s.
kızın da hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah a.s.

çok saol canım evet artık bol bol aranızda olucam inş. sen nasılsın canım bebeğin nasıl

hoşgeldin tekrardan canımm amiinn bütün güzel dileklerini.. aynılarıda senin için olsun işallahh... oh maşallah işler bitmiş kafalar rahatlamış bi vaziyette aramızdasın desene artıkk :)) benimkide kız çıktı, benimkide uttangaç, ama şaşırmış çocum içerde herkes cinsiyet göstermezken bizim bütün malı meydanda olan yiğit suratını kapatmayı tercih ediyo :))))))))))) çocuk daha anne karnından ilginç doğunca neler olcak acabaa :))))))) :1hug:

çok saol canım evet artık bol bol aranızda olucam inş. sen nasılsın canım bebeğin nasıl

iyiyim canım çok şükür problemsiz ve gayet rahat bi şekilde ilerliyoruz bakalım

kızlar bugün bi kooperatifin toplantısı var, yeni yapılan bi site kooperatifi...
140 m2'lik evler ve planı falan süper...
eğer toplantıdan iyi bi haber gelirse ev alma ihtimalimiz var, yani şöyle ki koop.a borcu olanların evleri acil satılığa çıkacak ve 60 bin lira civarı fiyata ev olabilir...
öyle bişey olursa doğumuma kendi evimden gitmiş olucam, noolur dua edin bana, 1 sene olmadı ama kiradan canımız çıktı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
flower taşınmak deyince aklıma geldi de :roflol: :roflol: :roflol:

çok saol canım evet bütün işlerim bitti ama taşınmak gerçekden çok zor senin kızında hayırlı olsun canım ama maşallah erkekler önde gidiyo gördüğüm kadarıyla senin melekde seni çok merakda bırakmak istememiş annesi gösteri vermiş kendini

aynen canım, hazır altınlar falan varken diyorum ve çocuk okula başlamadan (aqualotus çok iyi anlar :) ) ikimiz de çalşırken, anne-babası destek olacakken neden olmasın...
bi kaç sene kısarız, evimizi öderiz ama sonrasında rahat ederiz inşallah :)

inşallah Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin...
biz de tek maaşa düşücez, bi süre bebeğe kendim bakmak istiyordum ama sanırım mecburen başlıcam işe...
çok üzülüyorum aslında ama onun geleceği için, ileride daha rahat olması için mecbur olursak katlanıcam artık...

ewet canım hakslısın tabi artık herşey onlar için olucak dimi sağlıklı doğsunlarda bakcaz artık bi çaresine

ayy canım çokk sevindimm bu ne güzel bir haber yaa.... keşke o kişilerde ödeyebilşmiş olsalardı ama yinede vardır herşeyde bir hayır ay hadi işallah bak sonuç alınca yaz hemen bize tamammı... dualarımız seninle olacak tatlım.. insanın kendi evi gibis varmı ya...... bizim izmirde 2 tane evimiz var ama bodruma geldiğimiz için kiradayız.. hoş izmirdede kiradaydık istediğimiz yerde oturabilelim diye... ama işallah size o evi alıp içinde kuzunuzu büyütmek kısmet olur sağlıkla huzurla mutlulukla işallahh... :Saruboceq:

oohh maşallah ne güzel hallettin bitti çok şükür... taşınmak gerçekten çok zor..... çok sağol ayrıca canım ay evet uslu minişim benim üzmedi anasını... çünkü anası deli görmeden kalkmaz biliyo o masadan :))))))))))) çocuk naapsın bunlamı uğraşıcam deyip açıverdi herhalde :)))))))) laelaelaelaelae :roflol:

evet tatlım, yeter ki sağlıklı olsunlar da herşey olacağına varıyor zaten...

ben çıkıyorum kızlar, azıcık işim var sonra evime gidiciiimmm kaydirigubbakcemile3
en güzel tatiller, en güzel h.sonları sizin olsuunnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ecem hangi doktora ve hastaneye gidiyorsun ???
merak ettim canım

tek çalışan benim canım didem çalışmıyor begümde bildiğim kadarıyla 27 Nisanda 17:30 dr gidicem yani sizinle 2:30 gibi buluşabilirim

nınım; canım ben incirlide op.dr Ferhat Uysala gidiyorum..doğumuda kısmetse doğan hastanesinde yapıcam..

kızlar bana buluşma uyar siz ne zaman derseniz ben ayarlarım..

inşallah canım yaa çok sağol valla ne güzel yazmışsın iyice heveslendim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

tekrar görüşmek üzeree a.s. a.s.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugun ? bebişler nasıl kıpır kıpır dır inşallah :)))

günaydın şekeriiimm... bugün maşallahımız var haraketli başladık güne :)))))) bebiş kısmına hiç girmeyelim içinizde en tembel benimki çıktı... oysaki accık anasına çekse şuan içerde rap yapması halay çekmesi lazımdı oooyyy oyyy :)))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :ecrin_bebek:

gunaydinnnnnnnnnnnn kizlarrrrrr nasilsiniz bakalim gorusmeyeliiiiiiiiiii :CüvCüv: bebisler nasil erkekler anne karninda futbola kizlarda evcilik oynamaya basladilarmi bakalimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 insallahhh baslamislardirrrrr:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…